pa vjerojatno jer arkham asylum vec ima trademark posto su kupili prava na fransizu onda nije potrebno naglasavati.. i usto arkham asylum kao pojam je davno izmisljen
za razliku od arkham city-ja koji je tek nedavno stvoren kao takav.
pa vjerojatno jer arkham asylum vec ima trademark posto su kupili prava na fransizu onda nije potrebno naglasavati.. i usto arkham asylum kao pojam je davno izmisljen
za razliku od arkham city-ja koji je tek nedavno stvoren kao takav.
Sismis opet odgodjen za 18. novembar u US i 25. u EU. Prvo im se na****m svega zbog 7 dana razlike US i EU iako je EU igra, drugo zato sto odlazu odgodu.
http://www.dsogaming.com/news/batman-arkham-city-pc-slightly-delayed/
Sismis opet odgodjen za 18. novembar u US i 25. u EU. Prvo im se na****m svega zbog 7 dana razlike US i EU iako je EU igra, drugo zato sto odlazu odgodu.
http://www.dsogaming.com/news/batman-arkham-city-pc-slightly-delayed/
http://store.steampowered.com/app/57400/?snr=1_4_4__13
Moja za ps3 dolazi u ponedjeljak :D
Sad sam dobio informaciju koju sam morao da provjerim. Naime ako se ode sa UK proxy-jem na Steam stranicu Batman izlazi kad je i receno 18. ako se ode sa US proxy-jem izlazi 22., a ako se ode sa BiH proxy-jem izlazi 25. To znaci koje narucio iz UK dobice na vrijeme. Ali i dalje mi ne ide u glavu 7 dana razmaka izmedju EU regiona.
Sad sam dobio informaciju koju sam morao da provjerim. Naime ako se ode sa UK proxy-jem na Steam stranicu Batman izlazi kad je i receno 18. ako se ode sa US proxy-jem izlazi 22., a ako se ode sa BiH proxy-jem izlazi 25. To znaci koje narucio iz UK dobice na vrijeme. Ali i dalje mi ne ide u glavu 7 dana razmaka izmedju EU regiona.
I ja bi volio da mi netko objasni zašto stavljaju 7 dana razlike između UK-a i ostalog dijela Europe. Ne dolazi mi iz guzice u glavu.
I ja bi volio da mi netko objasni zašto stavljaju 7 dana razlike između UK-a i ostalog dijela Europe. Ne dolazi mi iz guzice u glavu.
ekskluziva...
ili nekakvi delovi sa sponzorima ili slicno...
ubiti, neka lova je sigurno u igri
Evo HCL recenzije, lijepo.
Gdje da skinem prvi dio. Nisam ga još igro. unaprijed hvala
Linkove na torrente se nesmje davati, ili ga kupi ili pročakaj po nekom poznatijem trackeru ( za demo verziju naravno ).
Sad mi zavvi odgovorio da ce slati igru 11. XD ja sam totalno zbunjen sad XD
Linkove na torrente se nesmje davati, ili ga kupi ili pročakaj po nekom poznatijem trackeru ( za demo verziju naravno ).
A tko si ti da to govoriš?
Ja sam produžena ruka zakona kretora ovog metafizičkog okupljališta mladih kvalitetnih umova punih potencijala ( i tebe, jelte ).
on je pošteni član foruma koji je pročitao pravila foruma za razliku od većine forumaša.
Ja sam produžena ruka zakona kretora ovog metafizičkog okupljališta mladih kvalitetnih umova punih potencijala ( i tebe, jelte ).
Hahahha, odličan odgovor, moram ga zapamtiti kad me idući puta neka nepoznata cura u disku to pita hahahahah
fuuuuuuuuuuuuuu... igra je odgođena za 25.11...
tjedan dana više čekanja
Počeli su lagano kenja...s tim odgodama...
Ajde ajde! Prosli put su em ispolirali bugove em ugradili physx, nece nitko umrijeti za par dana duze i besplatni polish za PC naslove!
Prvo se kuka zbog konzolitisa i konzolskih kontrola i sta sve ne!
Sad kad ekipa poslusa, posteno uzme sebi vremena ispolirati sve za PC, onda se opet kuka. Pa stvarno ste razmazena djeca koja ni sama ne znaju sta bi!
Očito se još na konzolama igra odlično prodaje i tražena je pa žele izmusti što više para....
Baš će oni sedam dana duže peglat igru. Yea right!!
Očito se još na konzolama igra odlično prodaje i tražena je pa žele izmusti što više para....
Baš će oni sedam dana duže peglat igru. Yea right!!
Ne bi se uopce cudio niti da u trenutku launcha nisu bili sposobni ni izbuildati PC verziju!
Zadnji sati covjece, radis master za konzole, ko ce pazit tada??? Pisi/brisi samo da radi bez greske, popravljat ces PC verziju nakon toga.
Iako se vidi da Rocksteady drzi do sebe, siguran sam da ce svaki pametan studio PRVO ispolirati sve za konzole, a tek onda za PC, i to nema nikakve veze s ljubavlju, da se dezurni debili fanovi ne uzrujaju.
Stvar je u tome da kad zafrknes neki bug sa PC verzijom, sve sto trebas napraviti je izdati patch, i tra la la.
Kad zafrknes nesto sa konzolnom verzijom (tj. s xBoxom), lijepo treba sve izbuildati, pa poslati Microsoftu na uvid, pa onda dobijes certifikat za "novu" aplikaciju (tj. novi .exe) i onda ga tek stavljas na xbox marketplace. I to se naravno PLACA!
Cinjenica da verzije nisu izasle usporedo i da odugovlace je iskljucivo i samo ta, da zele odrzati reputaciju i standard koji su imali sa Arkham Asylumom.
ima stvari za igrat dok ne dođe batman na pc, skyrim, fm, pes, fifa, mw3, bf3 itd
a jos i ''malo starije'' naslove, npr ja se sad ubijam sa civilization v
Jucer je igrao 9 sati na PS3 ne sjecam se kad sam neku igru igrao preko 3 sata u jednom danu totalno me odnijela ova igra Grafika nesto nevjerovatno,atmosfera,a framerate da i ne pricam ma ni sekundu nije nigdje zastekao kad bi svi ovako radili igre kupio bi svaku...
Ima li tko ideju gdje se može Arkham City nabaviti za PS3 (neznam kako će ga vrtiti PC, a i nemam živaca čekati više :D) povoljnije od linkova u nastavku:
IGRA je čisti masterpiece.Opet me ulovila Betmenova priča i odmah na početku sam vidio da će igra biti odlična.Ima par novih poboljšanja,grafika puno bolja.Svi koji su igrali arkham asylum i ovo čće im sjest.Svaka čast developerima.Ovako se rade igre !!! :D
Evo počeo sam malo prije i djeluje jako dobro.
Ono što me mega oduševilo kao jedan kul moment bio je kombo koji sam napravio s Catwoman. Naime jedan od napada u kombu, odnosno kontranapad uključivao je izbjegavanje udarca, poljubac i rušenje na pod uz bolni uzvik protivnika. Mega kul!
Hm a šta odgođen za 10-ak dana za PC?
Hm a šta odgođen za 10-ak dana za PC?
stara vijest
Pazi ovo, idem ja na Can you run it? i ispada da mi nije CPU prošao test! LOL, baš, i ja sad kao neću moći igrati Betmena, moš si mislit,
Te Can You Run It stranice su u globalu teška glupost, ništa ti to neznači.
Evo počeo sam malo prije i djeluje jako dobro.
Ono što me mega oduševilo kao jedan kul moment bio je kombo koji sam napravio s Catwoman. Naime jedan od napada u kombu, odnosno kontranapad uključivao je izbjegavanje udarca, poljubac i rušenje na pod uz bolni uzvik protivnika. Mega kul!
Ajde Danny nemoj da zabusavas igraj to i bacaj komentare na forumu :D Bolje da citam tvoje misljenje nego nekog klinje od 10 godina na stranom forumu :D