- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Navodno : Joker ce umrijeti tokom igre
Tako mu i treba.
Bez Jokera, Two-Facea i Riddlera možeš slobodno zaboraviti na Batmana
Usput, nadam se da će Hamill promijeniti mišljenje - strašan voice-acting.
Iskreno ja kupujem igru samo zbog njega te ak se ovo potvrdi ništa od toga.Toliko me njegovi dijalozi nasmijavaju,uivam u giri kada vidim prepirku Batman-Joker.Stvarno :( :(
Jos jedan Review i ocjena 92/100 :D
Nije novi, kao mulac sam ga često viđao po Batman crtićima, lik kontrolira um putem nekakvih karata koliko se sijećam.
mad hatter je bio predstavljen kao riddle challenge pa se njegov profile mogao otkljucati
ma znam da nije nov u tom smislu nego mislio sam kao "novi" u Arkham City-u posto nisam do sad nigdje procitao da je sluzbeno najavljen kao ostali u igri
My bad onda, da, po tome je novi, ako ne računamo one reference iz prvog dijela.
sad bas nesto gledam, a tice se dlc-a
ne bi bilo bas logicno dodavati nove likove dlc sadrzajima... nije to kao mass effect ili dragon age. ovdje kad batman zavrsi sa ruljom to je to...
DLC-ovi ce biti sporedne misije i challang-i koji traju par sati :D
GamesMaster ocjena 97/100 :D
P.S. Čista hetero spika!
Vi koji kupujete, odakle kupujete? I zašto baš od tamo? Hvala :)
Gameinformer ocjena 10/10 :)
Here’s a summary regarding Arkham City’s visuals:
“Gotham City is lavishly detailed with dark hues and soaring architecture. Most of the central story missions take place indoors in environments that are just as striking. The museum is particularly impressive.”
The reviewer even went as far as to say that Arkham City “is the best use of a license in the industry’s history”.

Vi koji kupujete, odakle kupujete? I zašto baš od tamo? Hvala :)
Nitko ne kupuje :( ?
Ma ko ce kupovat to smece od igre... nek budu sretni ako se potrudim skinut s torrenta uopce...
Ma ko ce kupovat to smece od igre... nek budu sretni ako se potrudim skinut s torrenta uopce...
Nisam siguran je li ovo sarkazam :)
Kupujem ja sa zavvi.com narucena prije par mjeseci pa sam morao otkazati narudzbu jer sam nesto zeznuo ali iduci dan sam opet narucio i sad cekam da dodje :D
@Deus Ex
Ne znam da li si sarkastican samo ili si obicni trol, pa bi te molio da razjasnis sta si od to dvoje. Hvala unaprijed.
Odlična je cijena, koliko si platio dostavu? I jel dobijem s tim Robin dlc?
PC verzija sa dostavom me izasla 20 funti :D Za Robin DLC nisam siguran ali mislim da su samo Game.co.uk i Gamestation dobili Robin verzije.
PC verzija sa dostavom me izasla 20 funti :D Za Robin DLC nisam siguran ali mislim da su samo Game.co.uk i Gamestation dobili Robin verzije.
Kako 20 :P
Pa imalo se nekih kodova z popust od prije XD Isto tako ce me Assassins Creed Revelations Collectors Edition izaci 31 funtu sa dostavom XD
*Yawn*, like, seriously dudes? Nemam ni jednu jedinu instancu piratiziranog softwarea na HDD-u, ukljucujuci glupave Win7 koje imam iskljucivo da bi vrtio igre... a Arkham Asylum sam strpljivo cekao da se otkljuca na Steamu, iako su ga klinci igrali punih 10 dana prije, i zivcirao se jer su mi na chatu pisali Spoilere, nudili torrent linkove gdje da ga skinem, etc...
Neki od nas imaju principe ;-) Nije da trolam, nego sam izbacio nesto toliko retardirano pogresno (ne-pirat torrenta najbolji naslov od DeusEx-a 1) da je trebalo biti smijesno, ali izgleda da nije...
Uff, ja bih htio ovu verziju http://www.shopto.net/PC/VIDEO%20GAMES/PCBA24-Batman%20Arkham%20City%20Two%20Face%20Steelbook%20Edition.html
300 kn -.-
Niš, odo ja to zaradit pa naručujem :P 99designs, here I come :)
Nightwing DLC najavljen :D
Meh dve sedmice nije puno :D A od iduce sedmice se iskljucujem iz teme XD
Jedno pitanje, da li možda igra zahtijeva internet konekciju za igranje?
Nadam se da ne :)
Pa u neku ruku da i neku ne XD Igra koristi GFWL servis koji ti omogucava da napravis offline profil i online profil.
E sad je problem u tome jer si zapeo koji god izaberes post save game jednog profila ne mozes da ucitas u drugi.
P.S. Nece biti demo verzije :(