ja sam se tako od malih nogu zapalio za Jokera i zbog njega sam rakticki i gledo Batmana i odluka je pala pada tetovaza jedinog psihopata koji je shebo Batmana :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nije on... to je bio bane... koliko se ja sjecam on mu slomio kraljeznicu... joker je vise da se za.ebava sa batmanom
a nije bas zavisi tko ti se pojavio u zadnjem cinematicu... tako da nista nije do kraja definirano.
nisam siguran jel se ovo vodi pod canon ili ne, gledao sam o tome negdje al sam zaboravio
nije on... to je bio bane... koliko se ja sjecam on mu slomio kraljeznicu... joker je vise da se za.ebava sa batmanom
Ajde bio je blizu - samo je pomješao Batgirl i Batman
Joker je pogodio Batgirl (Barbaru Gordon - kćer načelnika Gordona) u kralježnicu i ostavio ju paraliziranom. Odtada je poznata kao Oracle
Zvanicno Batman je usao u Gold fazu (osim za PC).
stripovi su izvor znanja :D
filmovi su ono reda radi :D
Joker je pogodio Batgirl (Barbaru Gordon - kćer načelnika Gordona) u kralježnicu i ostavio ju paraliziranom. Odtada je poznata kao Oracle
Da, ali i Bane je također slomio Batmanovu kralježnicu.
Da, ali i Bane je također slomio Batmanovu kralježnicu.
drugu stvar smo vec utvrdili.
Istina Bane je doslovno slomio Batmana ali jedina osoba tj supervillan koji je uspio nadmudrit Batmana je bio Joker...
Istina Bane je doslovno slomio Batmana ali jedina osoba tj supervillan koji je uspio nadmudrit Batmana je bio Joker...
Bane je genije koji je sam odgonetnuo identitet Batmana, napravio sačekušu u Wayneovom dvorcu i slomio mu kičmu tijekom borbe. Nije baš da ga nije nadmudrio
S obzirom da je batmanov stvarni identitet najveća tajna koju skriva moglo bi se reći da je nekoliko neprijatelja ga nadmudrilo s obzirom da su uspjeli odgonetnuti njegov identitet.
I Riddler ga nadmudrio nekim svojim zagonetkama
Uzas ovo za batmana
http://idolator.com/6020622/panic-at-the-disco-batman-arkham-city-mercenary-premiere#
Bane je genije koji je sam odgonetnuo identitet Batmana, napravio sačekušu u Wayneovom dvorcu i slomio mu kičmu tijekom borbe. Nije baš da ga nije nadmudrio
S obzirom da je batmanov stvarni identitet najveća tajna koju skriva moglo bi se reći da je nekoliko neprijatelja ga nadmudrilo s obzirom da su uspjeli odgonetnuti njegov identitet.
I Riddler ga nadmudrio nekim svojim zagonetkama
jel snimljen neki film s tom scenom?
jel snimljen neki film s tom scenom?
Koliko ja znam ne, to je iz stripova.
Mada se Bane pojavljuje u novom filmu pa bi se i moglo dogoditi.
al pc verzija tek studeni... ;(
Ogroman Hands-on Preview kome se da citati neka cita :D
Sve čari verzije za PC.
Engleski je pa ko zna,ali veoma značajne novosti.
http://www.pcgameshardware.com/aid,846939/Batman-Arkham-City-Technical-advantages-of-the-PC-version-DX11-tessellation-and-more/News/
ima li gdje jos uvijek CE edicije?
Kotaku je ladno okacio ogroman spoiler i to u naslovu clanka. Pu jbm im sve. Tako da nemojte ici na Kotaku.
Igra izgleda bolesno dobro :D
Ovo izgleda kao da bi se moglo igrat ja još ni jedinicu nisam odigrao.
Navodno : Joker ce umrijeti tokom igre
Tako mu i treba.
U stripu kada neko umre 99% sigurno je da će biti oživljen unutar slijedećih 5 brojeva.
Makar ima par velikih izuzetaka koji su mrtvi i po 40+ godina od izlaska tog broja.
Ali da se vratim na igru - zna se da je to Mark Hamill-ova zadnja uloga i da ga neće više glumiti. A po mome mišljenju on je utjelovljenje tog lika i bez njega Joker jednostavno ne funkcionira - tako da Rocksteady
Tako mu i treba.
Bez Jokera, Two-Facea i Riddlera možeš slobodno zaboraviti na Batmana
Usput, nadam se da će Hamill promijeniti mišljenje - strašan voice-acting.