Navodno : Joker ce umrijeti tokom igre
daj ne citaj facebook grupna nagadanja :D
Za ocekivati je bilo da ce igra biti odlicna a evo i potvrde :D Prvi Review i ocjena 10/10 uz komentar: One of the best games ever made. :D
Sadrzaj Press paketa :D
I am so buying this!!! Aaa izgleda pre pre dobro. Svaka im čast. Vau.
AAAAAAHHHH!!!!! HVALA PUNO ŠTO SI MI SVE SPOILAO!!!! :@
Hvala tebi što si spoilao svima koji nisu vidjeli taj spoiler.
Inaće se savjetuje pokriti spoiler koji citiraš. Ovako samo 'širiš zarazu'
Što je najgore, uopće ga ne ubiješ, i koristi spoiler ******.
batman nikad ne ubija.
batman nikad ne ubija.
Ispravak. Batman nikada ne ubija namjerno.
batman nikad ne ubija ni namjerno ni na bilo koji nacin... bad guys sami sebe ubiju.
cini mi se da batman prati pravilo: sam pao, sam se ubio brate
Zapravo to sam procita na rock,paper,shotgonu i GamesRadaru :P
On topic : Jeli potvrdena duzina kampanje ?
Minimalno 8 sati, kad bi peglao samo main plot, ako bi išao lagano, i rješavao side questove 12 - 15 i istraživao područja.
CoD ima 6 sati igre ako je predjes za manje svaka ti cast. I Batman ce sigurno imatti 40+ sati igre. Assassins Creed od dvojke ima 12-15 sati, a Batman ima puno vise radnje.
koji cod zelis da pređem? reci i za par dana cu sliku dat. batmana prvog sam repso za oko 12 sati max. ac brotherhood nije bio dug(oko 12 sati) ali zato dvojka je i za nju mi je trebalo oko 15-ak sati. ac2 i gta iv su najduze igre koju sam ja igro, a igro sam ih hrpu. nema igre koju ako igras samo glavnu pricu moras igrat 20 sati. da bar ima ali nazalost nema. cod sam znao prec i u 4 sata a ako sam se potrudio i manje, nemas tu sta igrat 6 sati.
koji cod zelis da pređem? reci i za par dana cu sliku dat. batmana prvog sam repso za oko 12 sati max. ac brotherhood nije bio dug(oko 12 sati) ali zato dvojka je i za nju mi je trebalo oko 15-ak sati. ac2 i gta iv su najduze igre koju sam ja igro, a igro sam ih hrpu. nema igre koju ako igras samo glavnu pricu moras igrat 20 sati. da bar ima ali nazalost nema. cod sam znao prec i u 4 sata a ako sam se potrudio i manje, nemas tu sta igrat 6 sati.
Umm si ikad igrao neki RPG ? Velik broj ih ima glavni quest duzi od 20 h .
ne, ne igram rpg igre pa ni neznam kolko traju ali govorim o zanrovima slicnim batmanu (ha sad bar malo slicnim jel). ali govorit da cod igras 6 sati je glupost pa nema sanse da ga tolko igram. ubiti taj novi batman bi mogo oko 10-ak sati max glavne price i gotovo.
A ti si to zaključio kako?
pa po proslim nastavcima i iskustvom s najavama autora da ce igre trajat tolko itolko a onda traju dosta manje. al ok ja bi zelio da ona traje 20 sati jer sto dulje to bolje ali to nazalost nece bit tako.
ne, ne igram rpg igre pa ni neznam kolko traju ali govorim o zanrovima slicnim batmanu (ha sad bar malo slicnim jel). ali govorit da cod igras 6 sati je glupost pa nema sanse da ga tolko igram. ubiti taj novi batman bi mogo oko 10-ak sati max glavne price i gotovo.
Al ga fantaziraš. Otkud tebi da će imat 10 sati maksimalno. Pa prethodnik je imao više, a kažu da je ovaj još veći. I onda ti tu netko spomene RPG i kažeš da uspoređuješ igre slične Batmanu i onda u isti koš uvališ COD i Batmana. Pa te igre nemaju apsolutno nikakve sličnosti. Osim šta spadaju pod kompjutorske igre.
Postoji samo jedan nastavak i taj je trajao dulje od 13 sati.
pa jel ti citas sto ja pisem? kazem da nije tolko traju kako da ti objasnim? prosli nastavak mi je trajo oko desetak sati max. i reko sam da cod bas i nije slican batmanu al sam ga uzeo za usporedbu jer i oni uvijek kazu gameplay 10 sati a meni doslovno 5 traje i to lagane igre.
jao sto "volim" ove rasprave tko je jaci...
uvijek se sjetim teretane i likova koji 5 godina dizu ogromne mase a ne razvijaju se :D
@mar123
Iskreno ti onda ne igras igru ti protrcis kroz nju. Pazi prvog batmana sam prelazio oko 20 sati, AC2 mozda malo manje oko 18, AC:B oko 17, Mafia 2 igru sam prelazio oko 15 sati, a CoD-ove sam prelaio jedno 7 sati i sve ove sate sam rasporedjivao u nekoliko dana ako ne i sedmica. Zasto? Zato sto volim da zavirim u svaki kutak, pregledam sve sto mogu i pri tome ne sjedim i ne igram igru u komadu duze od sat, sat i po vremena. JA uzivam u igri ne trcim kroz nju. Batman-a novog cu prelaziti vjerovatno oko mjesec dana.
pa ne odigram ja igru u 4 sata odjednom, sto mislis da ima vremena za to. igram po malo. ja na ac brotherhoodu trenutno imam oko 50 sati gameplaya i igra je na 100 % ali sam prvo iso prelazit pricu bez side misija i trebalo mi je oko 15 sati. batmana sam igro kolko je duze moguce. nisam igro sto brze mogu nego normalno i trebalo mi je oko 10 sati. za cod stvarno nemam sta istrazivat jer je tamo shoot and kill i samo ides i pratis pricu, ja to dozivljavam ko film(dobar film). mafiu sam preso u jedan dan jer sam imo slobodno bas kad je izasla igra i igro sam oko 6 sati, stvarno je prekratka bila.
Ne, nisu.
Po meni je 15ak sati sasvim dovoljno za takvu igru, nema toliko stvari da bi te zadržala duže, postala bi monotona sa ponavljajućim side questovima i sličnim glupstima, ništa loše.
Ja planiram uživati u svakom detalju, tako da će za mene trajati i dulje :) A tek questovi (side), uff :D Samo kad čujem Jokerov glas, sav se naježim...