Imam mali problem s lagom..Mislim da ne bi trebalo lagat na ultra postavkama,ali svejedno se osjeti mali lag
8gb ram
i5 3570k
sapphire 7870 2gb
bilo tko?hvala
Imam mali problem s lagom..Mislim da ne bi trebalo lagat na ultra postavkama,ali svejedno se osjeti mali lag
8gb ram
i5 3570k
sapphire 7870 2gb
bilo tko?hvala
Ako si nafrljio sve postavke na max nije ni cudo da ti laga, smanji sijene i AA pa vidi.
LOL al sam se nasmijao hahahha bug godine definitivno, a i background muzika odlično pristaje haha, ja sam pomislio prije nego što sam pogledao video da će izroniti iz vode kao iz Pirata s Kariba onaj brod Davya Jonesa hahaha
Meni nekad se zna dogoditi da mi padne se neba isto.
Igra je pravljena za monitore sa odnosom 16:9 (1920x1080) , dok oni sa 1680x1050 su 16:10 i imaju crne linije. Programeri su bili toliko lenji da se nisu potrudili da ubace opciju za biranje između 5:4, 16:9 i 16:10.
Tak je još od AC 1, šta se sad čudite...
Definitivno 90% igraca AC MP-a treba da napise za kazanu 1000000 puta Assassins Creed Multiplayer nije bezglavo trcanje po mapi i ubijanje protivnika. Ne mogu da vjerujem koliko puta su mi idioti unistili ubistvo u Manhunt modu. Samo trce po mapii ubijaju mete za mizernih 100 poena, a ja jednim dobrim ubistvom dobijem i preko 1300. Samo sto od idiota takvo ubistvo izvrsim jednom u 20 partija
Dex, kao da nisi ranije igrao AC MP? Ja sam od AC:B igrao pre svega timske modove, međutim, na kraju sam, posle previše izgubljenih živaca uz AC III, počeo više da se orijentičem na solo.
Jesam igrao ali svake godine sve gore i gore. I ne samo u AC MP-u nego u bilo kojem MP-u. CoD je ucinio svoje i igraci se navikli na Brzi MP i nemaju strpljenja ni svjesti da igraju timske modove.
Kako idem na one misije gdje se trebaju ubiti 4 templara da se otključa onaj armor ? Ili to dođe kasnije sa otkrivanjem priče?
Sačekaj da ti se pojave Templar Hunt misije.
Koji se qurac dešava sa serverima, evo sad idem nastavit prelazit igru kad skontam da sam popušio sve što sam danas igrao...........tj nije snimilo ništa, popušio otprilike 3-4 sata storylinea
Meni se AC multiplayer niiiiikako ne svidja, jos donekle razumijem ove do Black Flaga, ali da su pravili na Black Flagu MP vise kao RPG, da postoje klanovi ciji su odredjeni otoci, npr. pirati, imaju svoje, britanci i slicno, da budu warowi ili da mozes individualno plovit skupljat lovu, stvari i napadat druge, imam toliko ideja da je to cudo jedno i oni to potroše bezciljno, ko Stealth COD s macevima.... Nije tolko loše, al po meni cetvorka ima tolko potencijala i igra me odvalila cim sam ju pokrenuo :)
e da i instalaj tress FX od doktora !
SweetFX - ovaj ovdje
Ovako ti onda igra izgleda; promjene su minimalne, ali malo razbistri sliku kada je uključen AA...
Nisam htjeo nešto drastično jer mi se sviđa dizajn... A pošto igra ima odličan volumetric fog i osvjetljenje prevelikim čačkanjem se dosta toga uništi...
A ovo mi je najbolji gameplay, (dakle iz samog gameplaya, nikakve cutscece) screenshot koji sam opalio u svojoj povećoj galeriji slika iz raznih igara...
Dal može male upute kako instalirat taj SweetFX :)
Eto kad se hoćeš zaje*avati sa Davy Jones-om
Ti očito ne gledaš prethodnu stranu neke teme.........
Prešao sinoć glavni quest, 95% sync, skupljao sam ko budala cijeli dan sve one kovčege i ostale phizdarije, taman to riješio nestane struje i corrupta mi se save game. Kako vidim po netu tu nema riješenja, pa jedno pitanje. Što se dobije sa 100% synca i kad se hakiraju svi kompovu u Abstergu i skupe sve one plave poruke. Nemam volje sve ispočetka opet igrati....
Prešao sinoć glavni quest, 95% sync, skupljao sam ko budala cijeli dan sve one kovčege i ostale phizdarije, taman to riješio nestane struje i corrupta mi se save game. Kako vidim po netu tu nema riješenja, pa jedno pitanje. Što se dobije sa 100% synca i kad se hakiraju svi kompovu u Abstergu i skupe sve one plave poruke. Nemam volje sve ispočetka opet igrati....
to i mene zanima. cemu sluze oni animus fragments. sta se dobije kad imas 100%. meni su samo ostali chests i fragments, tj secondary locations.
Nisam živio u doba gusara i tako to, ali mi se čini da na moru ima previše brodova.
Kad sakupiš animus fragments otkljucas neki cheat. Evo sam si pogledaj http://www.ign.com/wikis/assassins-creed-4-black-flag/Animus_Fragments
Kad sakupiš animus fragments otkljucas neki cheat. Evo sam si pogledaj http://www.ign.com/wikis/assassins-creed-4-black-flag/Animus_Fragments
ja sam se nadao nekakvom itemu ili outfitu, sta ce mi cheatovi
Crew na brodu ti se pretvore u skeletone kad upalis taj cheat.
ma znam, al kazem, ja bi nesto prakticnije...
hahaha nisam znao za taj cheat, sad imam motiv da te retardirane fragmente skupljam haha
Pozdrav zapeo sam na ovom, na slici di da to nađem
a sta ti to trazis? ja iz te slike nista ne vidim
buy a diving bell
jos ti je stavio crvene strelice
buy a diving bell
jos ti je stavio crvene strelice
Da to nigdje nemogu nac, Diving bell
odes u jackdaw upgrades i tamo na kraju di su oni upgrades za harpooning i za storage tu bi tribalo bit
Odeš tamo di kupuješ upgrade za brod i tamo kupiš....mislim da dođe 5k