Imam problem..
Vidim da mi igra ne koristi ni 50% GPU-a.
I vuče se na 30 FPS-a.
Ima tko ideju?
Skini d3doverrider stavi ac4 na listu i stavi na on force triple buffering čini se da vsync ne radi kako spada u igri.
Imam problem..
Vidim da mi igra ne koristi ni 50% GPU-a.
I vuče se na 30 FPS-a.
Ima tko ideju?
Skini d3doverrider stavi ac4 na listu i stavi na on force triple buffering čini se da vsync ne radi kako spada u igri.
nedavno sam presao trojku, sada prelazim cetvorku i mogu reci da je predobra igra, igram bas sve i spordne misije, dok u ac3 nisam sve presao, ali vamo je tolko zabavno da jednostavno ne zelim da igra zavrsi :D
....nema više šta da se radi..The End....
i sta si dobija kad si napravija sve 100%? neki uber weapon?
....ma ništa posebno,samo bude sve otključano za kupiti, od oružja,outfita i raznih dodatka za brod,3 dodatna ostrva sa blagom,a posebno se Igra Aveline(samo 3 misije sa njom)..
zato ja nisam skupljao one animus fragmente i chestove razbacane okolo po kojekakvim lokacijama... nema smisla. dovoljno je sto sam napavio 100% pricu, 100% mapu i upgrade-ao cove i ship i dovidenja...
iako sam na pola igre ja nemrem vise trpit ovo katstrofalno skaliranje CFX-a u igri , dobijem izmedju 45-60 fpsa tj iznad ni nejde pa ne igram na 4k rezi boga mu ! !
Neznam za vas,ali meni je ovo najbolji dio AC fransize.Probao sam igrati prijasnje,ali nikako mi nisu legli,pogotovo treci dio.Ovdje je sve puno jednostavnije i pristupacnije,nego u prijasnjim djelovima.A ono sto mi je najbitnije,igra mi jako dobro radi na mojoj konfi sa high detaljima.
....ja ću dati još jednu šansu AC 3. S ovim dijelom su me baš ugodno iznenadili. Nadam se da su riješili onaj bug sa Bostonom sa patchevima, ima ih 6 ja mislim, s tim da ću ovaj put ubaciti i sva 3 DLCa od The Tyranny of King Washington...da vidim o čemu se radi...
evo sa jednom dobim 30 lol , citam po stranim forumima ekipa isto ima problema s tim , koji k patch ne izbace ili AMD CFX profil za igru
a sto se tice gameplay jako zadovoljan za sada
....ja ću dati još jednu šansu AC 3. S ovim dijelom su me baš ugodno iznenadili. Nadam se da su riješili onaj bug sa Bostonom sa patchevima, ima ih 6 ja mislim, s tim da ću ovaj put ubaciti i sva 3 DLCa od The Tyranny of King Washington...da vidim o čemu se radi...
Neki dan sam prešao AC3 i Boston nije riješen i radi katastrofalno. Kaj se tiče DLC-a, probao i nakon 15 min uninstall, nema smisla trošit vrijeme na nešto kaj ne daje nikakvu pozadinu glavnoj priči.
Neki dan sam prešao AC3 i Boston nije riješen i radi katastrofalno. Kaj se tiče DLC-a, probao i nakon 15 min uninstall, nema smisla trošit vrijeme na nešto kaj ne daje nikakvu pozadinu glavnoj priči.
ja nisam imao problema sa ac3. a sto se tice dlc-a ne moze ni davat pozadinu glavnoj prici kad je to nastavak price, a ne dio glavne price.
Pitanje za one koji su prešli igru: na koliko posto vam je bio nadograđen Jackdaw (weapons and armor pogotovo) kad ste krenuli na zadnju misiju?
(onu di trebaš srediti 2 lvl36 man'o'wara)
kod mene je 55% al imam osjećaj da će me samljet ako se približim
još jedno pitanje, može li se nastaviti igra u free roamu nakon što se završi main quest?
(nikad nisam odigrao nijedan AC do kraja, a ovaj planiram)
Pitanje za one koji su prešli igru: na koliko posto vam je bio nadograđen Jackdaw (weapons and armor pogotovo) kad ste krenuli na zadnju misiju?
još jedno pitanje, može li se nastaviti igra u free roamu nakon što se završi main quest?
to nije zadnja misija (ako mislis na legendary 2 man of war). za to tribas imat bar par elite upgrades. mozes free roamat kad zavrsis
to nije zadnja misija (ako mislis na legendary 2 man of war). za to tribas imat bar par elite upgrades. mozes free roamat kad zavrsis
Nemoraš imat nikakav epic upgrade za borbu protiv bilo kojeg legendary shipa, ali ako ih imaš puno je lakše i jednostavnije, treba taktizirat i razmišljat i naoruzat se strpljivošću, jedino što treba imati je full upgrade na hull za borbu protiv 2 Man O Wara i El Impoluta inače te samelju sa jednim pucanjem side cannona ili ramingom.
Uploadao sam youtube clip stranicu prije svih borbi bez epica.
http://www.ign.com/wikis/assassins-creed-4-black-flag/Ever_a_Splinter
na ovu misiju sam mislio, kolko vidim zadnja je, poslije toga je samo epilogue
edit: prošao, a sad na proučavanje wiki pošto nisam igrao prošle nastavke da uhvatim neki smisao ovog završetka
http://www.ign.com/wikis/assassins-creed-4-black-flag/Ever_a_Splinter
na ovu misiju sam mislio, kolko vidim zadnja je, poslije toga je samo epilogue
edit: prošao, a sad na proučavanje wiki pošto nisam igrao prošle nastavke da uhvatim neki smisao ovog završetka
Ja sam pokusavao da oborim ta dva broda , al nisam uspio , i onda sam odlucio da ih lijepo zaobidjem xD
prešao sam sve AC-ove osim ovoga... točnije nisam ga ni počeo igrati ali uskoro hoću... pa imam jedno pitanje... dali je itko drugi primjetio da su svi AC-ovi malčice prelagani... mislim zadesila se koja misija tipa one stealth gdje te ne smiju otkriti pa par puta spušim ali pređe se nekako... nije baš da je neki izazov pobiti cijel fort pun naoružanih stražara u otvorenoj borbi... mislim, znam da se tu radi o "bad ass" ezzio-u ali ono... bilo bi dobro da je ipak malo teže.. mislim u AC trici nisam niti jedno novo oružje kupio... prešao igru sa početnom sjekirom... jedino u jedinici na početku kada vam je health nizak zna biti zeznuto ubiti templara u open combat pa mu moraš bježati a on te lovi ko manijak (to mi je bilo zabavno)... pitam se dali je ovaj AC malo izazovniji/teži.?
prešao sam sve AC-ove osim ovoga... točnije nisam ga ni počeo igrati ali uskoro hoću... pa imam jedno pitanje... dali je itko drugi primjetio da su svi AC-ovi malčice prelagani... mislim zadesila se koja misija tipa one stealth gdje te ne smiju otkriti pa par puta spušim ali pređe se nekako... nije baš da je neki izazov pobiti cijel fort pun naoružanih stražara u otvorenoj borbi... mislim, znam da se tu radi o "bad ass" ezzio-u ali ono... bilo bi dobro da je ipak malo teže.. mislim u AC trici nisam niti jedno novo oružje kupio... prešao igru sa početnom sjekirom... jedino u jedinici na početku kada vam je health nizak zna biti zeznuto ubiti templara u open combat pa mu moraš bježati a on te lovi ko manijak (to mi je bilo zabavno)... pitam se dali je ovaj AC malo izazovniji/teži.?
Na kratko? NE.
Borba sa čuvarima ne predstavlja gotovo nikakam izazov ako je netko barem malo upoznat sa AC fighting sistemom.
Borbe sa brodovima su čisto druga stvar. Ovdje zna biti skoro nemoguče oboriti malo jači brod ako tvoj brod nema odgovarajuča poboljšanja.
Edit: Mah pisao sam ovaj post tako dugo da me je netko prestigao
Inače, ima netko ovdje R9 280X?
I ako da, kako mu radi igra?
Jazavci, samo znate bez argumenata i skrivenih TDova biti face.
Očekivali ne znam što, dobili poluproizvod.
Već dvije godine zaredom.
A da bi ti bio malo konkretniji? Govoriti da je igra slaba zbog optimizacije nema smisla.
I kad gledam tvoj PC, Nije moguče da je igra neigriva. Ja sam sa mojom HD6950 dobivao 30-40fps na High.
ajde sudy ne pricaj gluposti !
Pa dobro.
Hahaha, preambiciozan sam što se tiče specifikacija.
Vrtim BF3 na Ultra sa svim mogućim AA, AF i ostalo preko 80 FPS-a, a ovdje mi kašlje na 30.
Dobro, kad sam neke stvari isključio, dobijem tih 60 FPS-a.
Ali je skaliranje očajno.
Kad pomičem miš, znači gledam naokolo, doslovno se slika prepolovljava.
Dat ću mu još jednu priliku.
Haha, a stvarno.
Sad kad čitam oba svoja posta, najrađe bih si dao TD na oba.
Haha,
Jazavci, samo znate bez argumenata i skrivenih TDova biti face.
Očekivali ne znam što, dobili poluproizvod.
Već dvije godine zaredom.
Halo modovi hoće li netko ovog polu-trolla više kaznit zbog trolanja?
Troll koji je iznio svoje mišljenje?
Ne znam otkud lik od 6 mjeseci mene naziva polu-trollom?
Obrazložio sam što je.
Što ste se svi uskokodakali?
Kao djeca na igralištu.
Troll koji je iznio svoje mišljenje?
Ne znam otkud lik od 6 mjeseci mene naziva polu-trollom?
Obrazložio sam što je.
Što ste se svi uskokodakali?
Kao djeca na igralištu.
Igra nije dobro optimizirana (pada ispod 60 sa 2 titana na max), to ne znači da trebaš napravit 50 postova u jednoj temi.
Snizi detalje i igraj ili nemoj, tvoj izbor, nema potrebe za spamom.
Na kratko? NE.
Borba sa čuvarima ne predstavlja gotovo nikakam izazov ako je netko barem malo upoznat sa AC fighting sistemom.
Borbe sa brodovima su čisto druga stvar. Ovdje zna biti skoro nemoguče oboriti malo jači brod ako tvoj brod nema odgovarajuča poboljšanja.
ehhh, šteta... razumijem da AC igre sad već rade za mainstream igrače ali ono... bilo bi dobro kada bi igra zahtijevala malo više taktiziranja... nemojte me krivo shvatiti, znam da igra dozvoljava taktiziranje ali ga ne zahtijeva... šta ću se zezat i paziti kako se približavam fortu, pratiti kretanje stražara, tiho ih ubijat kada mogu dopalit na glavni ulaz da me svi vide i sve ih pobiti, a meni nitko ne može ništa... možda je glupa usporedba ali u far cry 3 nisi mogao samo tako upasti u fort i sve ih pobiti bez obzira koliko dobro bio naoružan... morao si malo bolje razmisliti kako ćeš se približiti i koga ćeš prvo ukloniti pogotovo ako si želio extra experience...
Na kratko? NE.
ehhh, šteta... razumijem da AC igre sad već rade za mainstream igrače ali ono... bilo bi dobro kada bi igra zahtijevala malo više taktiziranja... nemojte me krivo shvatiti, znam da igra dozvoljava taktiziranje ali ga ne zahtijeva... šta ću se zezat i paziti kako se približavam fortu, pratiti kretanje stražara, tiho ih ubijat kada mogu dopalit na glavni ulaz da me svi vide i sve ih pobiti, a meni nitko ne može ništa... možda je glupa usporedba ali u far cry 3 nisi mogao samo tako upasti u fort i sve ih pobiti bez obzira koliko dobro bio naoružan... morao si malo bolje razmisliti kako ćeš se približiti i koga ćeš prvo ukloniti pogotovo ako si želio extra experience...
slažem se s tobom alli to nije problem od sada takvi su nažalost svi AC pa sam isto očekivao i od ovog AC....