Assassin's Creed IV: Black Flag

poruka: 1.065
|
čitano: 273.586
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Dobra je. Zadovoljan?  {#}

Ako se vratiš par strana, ima i o tome, a mislim da ljudi neće da spoilaju i to je za svaku pohvalu.  {#}  Ukratko i vrlo uopšteno: Novi glavni lik u sadašnjosti, potpuno neupućen, polako otkriva istinu u pauzama između sesija u Animusu, slično kao Desmond u prvom delu. Nisam daleko odmakao, ali obe priče su za sada zanimljive. Gameplay je jako sličan prethodnicima, borba, čini mi se, lakša nego u AC III, freerunning malo nezgrapniji. Pomorska strana je nešto obogaćena, reload na topovima je mnogo kraći, no jači protivnici te samelju sa par plotuna. Na moru postoji i fast travel, ali valja u igri i sakupljati pare, tj pljačkati. Stvari za sakupljanje ima milion i uglavnom su nebitne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo testirao sam Shadowplay.

I moram reci da me stutter razocarao, naznam dali je samo do moje konfe ili igre. (Stutter zbog shadowplay-a, svakih par minuta)

Ali besplatno je i kvaliteta videa je odlicna (Sto se nikako nemoze vidjeti na YT-u)

Originalni video ima 3GB i kvaliteta je stvarno kao da si u igri.

No youtube nemoze playat video u 60fps-a i traje 3 vijecnosti da se uploada.

Tako da sam ga morao kompresirat i renderirat u 30fps.

Uploadat cu video na MEGA pa cete vidjeti razliku.

No za YT video kvaliteta je ok, i zvuk takodjer.

Sto se tice same igre, odlicna je za sada, svidja mi prica i svi ostali elementi igre. (Dosao sam  do dijela kada dobijes tu luku i ono imanje na vrhu)

Gusarska tema pase uz igru savrseno. (Ako vas zanimaju gusari procitajte si ovo LINK, stvarno zanimljivo za procitati kada odigrate igru, jer je radnja povezana sa istinitim dogadajima, navodno istinitim)

Puno mi se vise svidja nego prijasnji ACIII i sve ostale do dvojke.

ACII mi se nekako "usadio" u srce :P

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 18:53 (Marcuskac).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kako si to snimio?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Znaci nema sanse da skinem onaj legendarni brod nema sanse kako da mu pridjem iza,pokusao 10-ak puta i odustao jel uspeo neko da ga skine??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Assassin's Creed IV: Black Flag
cardadule kaže...

Znaci nema sanse da skinem onaj legendarni brod nema sanse kako da mu pridjem iza,pokusao 10-ak puta i odustao jel uspeo neko da ga skine??

Na koliko je to posto igrice?

16 godina
neaktivan
cardadule kaže...

Ja sam probao one gore u desnom kutu mape (neznam ako ih ima još), i dva legendarna na mene (upgradeao sam Jackdaw na nekih 51%) i doslovno nemaš šanse protiv dva...pustit ću ih kad budem na 100% sa brodom pa da vidim ako imam nekog napredka.

Ovi brodovi nemaju veze sa prelaskom igre već su na mapi samo ih moraš pronać, kad osvojiš neki od fortova ukoliko su na tom djelu mape pojavi se ikona na mapi.

Battlelog: D3XT3R_HR
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 19:14 (-zip-).
12 godina
protjeran

Ja bi kupio igru samo se bojim da nebude kao sa trojkom gdje trebam otvarati portove.

13 godina
neaktivan
pas101 kaže...

Kako si to snimio?

Nvidia Shadowplay.

Fora je sto mozes sam odrediti od kada do kada snimas.

Ili imas shadowplay upaljen, ali da ne snima, pa kada stisnes tipku na tipkovnici

snimi ti zadnjih 10 min gameplaya, zakon stvar :)

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
17 godina
Marcuskac kaže...
pas101 kaže...

Kako si to snimio?

Nvidia Shadowplay.

Fora je sto mozes sam odrediti od kada do kada snimas.

Ili imas shadowplay upaljen, ali da ne snima, pa kada stisnes tipku na tipkovnici

snimi ti zadnjih 10 min gameplaya, zakon stvar :)

Snimi koliko mu kažeš - od jedne minute do dvadeset...

GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
12 godina
neaktivan
pas101 kaže...
cardadule kaže...

Na koliko je to posto igrice?

Pa vec sam na oko 45%koliko se secam unapredio sam brod skoro max nedaje mi one zadnje crte u nekim opcijama napr energiju..znaci neznam kako da ga skinem

12 godina
protjeran

Evo i meni došao key ranije :D

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pjesme u igri su vrh!!! 

Team32Ipe77
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Ivan(4) kaže...

I to uopšte nije spoiler?!

To vidiš odmah nakon šta pređeš onaj prvi otočić na samom početku igre!! Dakle, nakon deset, petnaest minuta gameplaya! Zato ne fantazirajte o nekim vražijim spoilerima!

Tko je gledao razne ubisoft video materijala iz igre si je više spoilao od ovog  Shauna!

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 14:24 (doktor1).
Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan

zašto nisu mogli neku misiju malu stavit vezanu za animus fragmente, ili neku prostoriju da oni otkriju, bilo kakvu nagradu (al ne estetsku samo jel), ovako dok ih sve pokupiš ode vremena i truda, a za ništa

1 0 hvala 0
15 godina

Što mi znači ship koji pošaljem u kenway fleet?

ne vidim da ide za mnom...

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

kaj igra nejde iznad 30 fps?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...

Što mi znači ship koji pošaljem u kenway fleet?

ne vidim da ide za mnom...

Za to moraš biti online

http://www.ign.com/wikis/assassins-creed-4-black-flag/Kenway's_Fleet

Jedno pitanje:

Koliko vas je odmah skužilo tajnu James Kid-a tj. da li ste skužili odmah ili tek u misiji di se otkriva tajna..

12 Odmah
4 U misiji
Steam account: OutOfSp4c3 Solarna energija nije nešto što može postati popularno preko noći.
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2013 1:28 (Joe Cavallo).
15 godina
Joe Cavallo kaže...

Za to moraš biti online

Jedno pitanje:

Koliko vas je odmah skužilo tajnu James Kid-a tj. da li ste skužili odmah ili tek u misiji di se otkriva tajna..

Hvala za odg na pitanje.

Btw. meni je taj Kid, pogotov njegov glas, presmiješan. Jel on žensko ili neki tansvestit jer zvuči kao neko dijete ili neka ženskica..{#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
fila2208 kaže...

Btw. meni je taj Kid, pogotov njegov glas, presmiješan. Jel on žensko ili neki tansvestit jer zvuči kao neko dijete ili neka ženskica..{#}

James Kid

12 godina
fila2208 kaže...
Joe Cavallo kaže...

Za to moraš biti online

Jedno pitanje:

Hvala za odg na pitanje.

hahaha..tocno sam se to i ja pitao, koji k****?!

15 godina

jel dobro optimizirana?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

na tvojoj mašini, bude radit će bez problema.

12 godina
protjeran
doktor1 kaže...
fila2208 kaže...

James Kid

I jest žensko.......kasnija priča otkriva da se zove Mary......to uopće nije "bastard son" slavnog kapetana Williama Kidda

pretpostavljam da se pretvarala da je muško  jer piratstvo baš i njie tada bilo ženska zanimacija, valjda da se lakše uklopi među sve te "muškarčine"

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2013 20:53 (Yoseep).
17 godina

Da bar možemo njega zapljenit.... {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
doktor1 kaže...

Uf pa ima takvih  na jugu mape.............

13 godina
doktor1 kaže...

Tromi su ti brodovi, hvala bogu da nije to zaplijenio na početku...

Ja sam Bošnjak i time se dičim, kome smeta lopatom ga spičim !
12 godina
neaktivan

e ljudi da li jackdaw moze imati oko 4-3 reda topova, kada ga nadogradis i kada nadjes sve one treasure maps pa onda nadjes blueprints za jackdawa?

Moj yt kanal http://www.youtube.com/user/RizzyBay?feature=mhee

0 0 hvala 0
15 godina
doktor1 kaže...
fila2208 kaže...

James Kid

Hvala captain obivous. Prštiš razumijevanjem i voljom za normalnim odgovrima.

thy.

Ontopic:

Koliko igre ima? Ja sam na nekih 20% i došao sam sad do onih fortova, očistio dva ili tri,...koliko imam igre onda još? tj ovi koji su prešli koliko ima za igrati samo story?

14 godina
fila2208 kaže...
Ontopic:

Koliko igre ima? Ja sam na nekih 20% i došao sam sad do onih fortova, očistio dva ili tri,...koliko imam igre onda još? tj ovi koji su prešli koliko ima za igrati samo story?

Ja sam pricu proso na nekih 50%, vise manje samo story tu i tamo koji side mission, sad idem bubat ostalo...

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
12 godina
protjeran
torquato kaže...

e ljudi da li jackdaw moze imati oko 4-3 reda topova, kada ga nadogradis i kada nadjes sve one treasure maps pa onda nadjes blueprints za jackdawa?

Pa možeš i sam vidjeti koliko može imati topova, oni koje nisi unaprijedio su zatvorene rupe, mislim da na kraju ne može imati sveukupno oko 50 topova, Jackdaw je brig

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice