Presao igru sa 54% aktviti za ovih ostalih 47% moram da igram jos mesec dana...nisam srusio ni jedan legendarni brod..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja sam uspio srusit legendary brod i dobio 10000 realesa... bila su dva man of war-a i namucio sam se dok sam ih unistio...
Poceo je dns igrat odlicna igra za sada trenutno se nalazim u havani na negjde pola misije
i kod mene se desvava microstutering al nema veze igra je odlicna tak da me to ne previse ne dira
ja sam uspio srusit legendary brod i dobio 10000 realesa... bila su dva man of war-a i namucio sam se dok sam ih unistio...
Koliko sam video ima ih tri,ja sam pokusao nema sanse da mu pridjem od iza znaci..ono odustao sam
igra je fantasticna, nemam rijeci, kao da mi se ostvario san sa ovim settingom... dugo sam cekao pravu piratsku igru, ali nisam ni sanjao da ce se ovako dobro stopit ac i pirati.
sto se tice failova nisam ih nasao previse. prvo sta sam primijetio je nestanak nekih zvukova, npr mortar i heavy shot zvuk. restartiranje igre popravlja taj problem. naisao sam i na problem sa cutscenes nako zauzimanja broda, nekad se dogodi da se background zamagli a tek poslije se pojavi cutscene. ali to su neznatni problemi sa tehnicke strane.
sto se tice gameplay-a nedostaje mi weapon wheel, pogotovo za secondary weapons. taman mi treba ta pauza da selektiram ono sta mi treba kad trebam utec. zatim jako kasno otkljucavanje rope dart-a. mislim, ako ces mi to dat skoro na kraju igre nemoj mi ga niti davat. pogotovo jer sam sve otoke napravio 100%. nemam di koristit nego eventualno kad treba napravit 100% sync misiju.
nisam previse impresioniran ni sa armorima. templar armor i mayan armor nemaju hood, skoro pa su isti, jedina razlika je u tome sta imaju te nekakve passive bonuse tako da sam veliku vecinu vremena proveo u pirate captain outfitu
e sad me interesira ako je netko presao igru sa 100% sync da li se dobije kakva nagrada. u smislu nekog outfita ili nekog weapona. zavrsio sam igru sa 95% main sequence, 100% side missions, 92% collectibles i 95% side activities (ukupno 96%) pa ne znam da li dobijam ista ako to napravim na 100%
edit: voli bih da se shanties mogu birat, a ne da su nasumicne. priznajem, mozda primjedba nije na mjestu jer sve u dobre, ali eto, meni se svida randy dandy-o pa bih je vrtio cilo vrime
Najveći fail na koji sam ja naišao je kad zauzmeš utvrdu i odeš vidjeti kako topovi pucaju na španjolske i britanske brodove, oni to rade automatski, bez punjenja, a utvrda je potpuno prazna, pomalo su taj dio lijeno napravili al ajd
Edit - Lol, za opravdanu zamjerku igri ja dobijem 3 TD, hahhaha
Ovo je bughr :) To ti je tako.
Završio sam igru ali mi nije jasno sve je ostalo nedovršeno? Što je bilo sa sanctuaryom? Što je bilo sa abstergom u sadašnjosti? Što je sa assassinima us sadašnjosti?? Ili sam ja nešto propustio ili su namjerno išli na nekakvi cliffhanger??
Završio sam igru ali mi nije jasno sve je ostalo nedovršeno? Što je bilo sa sanctuaryom? Što je bilo sa abstergom u sadašnjosti? Što je sa assassinima us sadašnjosti?? Ili sam ja nešto propustio ili su namjerno išli na nekakvi cliffhanger??
observatory je zatvoren do daljnjega i kljuc sakriven
abstergo u sadasnosti koristi abstergo entertainmet kao nacin prikupljanja informacija na bezbolniji nacin (bez zivog subjekta) i traga za ostalim artefaktima
assassini u sadasnjosti su prisutni, ali low profile. pomaze im njihov novi prijatelj, e sad kako ce se to razvit to ovisi o ubisoftu
a sta se tice cliffhangera, ovdje ga niti nema u klasicnom smislu.
Imam mali problem s lagom..Mislim da ne bi trebalo lagat na ultra postavkama,ali svejedno se osjeti mali lag
8gb ram
i5 3570k
sapphire 7870 2gb
dali se kasnije dobije neki jači i bolji brod ili se sve svodi na ''nabildavanje'' onog početnog briga?
dali se kasnije dobije neki jači i bolji brod ili se sve svodi na ''nabildavanje'' onog početnog briga?
svodi se na ''nabildavanje'' pocetnog briga.
...
@obi wan: pjesme mozes mjenjati sa tipkom 3 a mute sa 4.
Nego za sta je taj rope dart. Jos ga nisam dobio ali neznam jel slicno kao u ac3 ili je to za penjanje brze?
@obi wan: pjesme mozes mjenjati sa tipkom 3 a mute sa 4.
Nego za sta je taj rope dart. Jos ga nisam dobio ali neznam jel slicno kao u ac3 ili je to za penjanje brze?
e vidis to nisam znao za promjenu pjesmi.
a rope dart ti je identican kao u ac3, nema promjene
Koje postavke koristite i igri za grafiku, ja nikako ne mogu dobit neke optimalne postavke da ljepše izgleda. dali neko može napisat šta je najbolje ukljucit a šta iskljucit
Koje postavke koristite i igri za grafiku, ja nikako ne mogu dobit neke optimalne postavke da ljepše izgleda. dali neko može napisat šta je najbolje ukljucit a šta iskljucit
1600x900 60 hz
environment quality high
texture quality high
aa quality fxaa
shadows high
reflection high
motion blur off
ambient occlusion ssao
god rays off
volumetric fog on
vsync off
postavke stoje tako od prvog dana kako je automatski detektirano, s tim da sam ja iskljucio god rays jer sam negdje procitao da je performance killer, a motion blur i vsync mi je uvik off u svakoj igri. i meni je skroz ok.
sad se ja mogu zezat sa opcijama ali iskreno meni igra na ovim postavkama izgleda fenomenalno. vjerojatno par stvari mogu dignit ali bas me briga
Ja igram Medium/High i rezoluciju sam spustio na 1366x768 da dobijem sto bolji fps, a i jako lijepo izgleda... moja preporuka je da sniziš shadows jer to dosta FPSa uzme a nije prevelika razlika, pogledaj moj screenshoot https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/856880_538180416260304_251483154_o.jpg
ni ja ne primjecujem neku drasticnu razliku. ajde god rays se vidi jasno kad ih upalis, al pojedu mi nekih 10 fps. evo sad sam stavio environment quality na very high i ne vidim nikakvu razliku. mozda netko tko ima bolje oko za te stvari moze vidit razliku
imam za prodaju Assassin's Creed IV: Black Flag UPLAY Key pa vas molim za procjenu koliko da stavim cijenu u oglas, hvala
rappy instalaj FX djidjabaje od kolege (zaboravih ime )
miha 200kn max.
miha 200kn max.
hvala ti stavit cu oglas onda
e da i instalaj tress FX od doktora !
SweetFX - ovaj ovdje
Ovako ti onda igra izgleda; promjene su minimalne, ali malo razbistri sliku kada je uključen AA...
Nisam htjeo nešto drastično jer mi se sviđa dizajn... A pošto igra ima odličan volumetric fog i osvjetljenje prevelikim čačkanjem se dosta toga uništi...
A ovo mi je najbolji gameplay, (dakle iz samog gameplaya, nikakve cutscece) screenshot koji sam opalio u svojoj povećoj galeriji slika iz raznih igara...
haha da sad sam se sjetio maloprije da si to ti! nisam bil siguran...odlicni su ti fx-ovi vec sam ih instalo na par igri
tressfx je ona kosica od lare u novom Tomb Raideru...
Hvala...
A za ovo sam baš napravio minimalne promjene jer kao šta rekoh, igra mi se sviđa sa dizajnom...
mnogi napušu filtere u sweetfxu i onda kada to stavim se čudim... Prenaglašene zrake sunca koje nisu stopljene sa okolinom, noćna boja bude dobrano PLAVA kao i neke površine... Recimo kada dodaš previše kolorita, (vibrance) pjesak na obali postane žut umjesto da ima boju koju su dizajneri zamislili...
Recimo u Remember Me sam kolorit stavio u negativno, (malo izbljedio boje) i igra izgleda savršeno, (inače na to sam imao najviše downlaoda; negdje oko 5000)
1600x900 60 hz
environment quality high
texture quality high
aa quality fxaa
shadows high
reflection high
motion blur off
ambient occlusion ssao
god rays off
volumetric fog on
vsync off
postavke stoje tako od prvog dana kako je automatski detektirano, s tim da sam ja iskljucio god rays jer sam negdje procitao da je performance killer, a motion blur i vsync mi je uvik off u svakoj igri. i meni je skroz ok.
sad se ja mogu zezat sa opcijama ali iskreno meni igra na ovim postavkama izgleda fenomenalno. vjerojatno par stvari mogu dignit ali bas me briga
Evo naredio sam sve kao i kod tebe, osim rezolucije 1900x1080 je kod mene, i sad mi puno bolje izgleda, a bio mi je ukljucen taj good rays mislim da je on bio problem.
LOL al sam se nasmijao hahahha bug godine definitivno, a i background muzika odlično pristaje haha, ja sam pomislio prije nego što sam pogledao video da će izroniti iz vode kao iz Pirata s Kariba onaj brod Davya Jonesa hahaha