Assassin's Creed IV: Black Flag

poruka: 1.065
|
čitano: 273.509
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Assassin's Creed IV: Black Flag
pas101 kaže...

ovako imam problem.Rjesio sam igricu do 21%.izaso sam iz igrice i jutrost uso.Nisam ju jutros niti igrao nego sam samo pogledao nesto.Prije sat vremena dodem da cu igrat i izbacio mi ovo.

Slika je na prethodnoj stranice.Dali je barem moguce nekako save fileove zadrzat da nemoram opet sve na novo prelazit?

17 godina
Minoza kaže...

Hardware pod PC, Ultra sa FXAA (isto Win 8.1), ne mogu u principu niti dostići 60 a kamoli lock, konstantno pada ispod 40, najgore što sam vidio je bilo oko 30 i neš sitno tamo na početku ona bitka s brodovima... Prilično loše overall. Vidjet ćemo jel bude kaj bolje s novim patchevima/driverima, za sada sam razočaran performansama.

Ma tu je sigruno problem u piratskoj igri! Svakim novim crackom performanse se poboljšavaju.

Pogledaj postavke, mislim TXAAx2 na GTX 650 TI, (samo gledam malo performanse) {#} i ima konstantno 30 FPSa danas. Dok kada je igra "izašla" na normal detaljima i bez AA sam imao 25 FPSa... Original igra plus novi driveri od nvidie će vjerovatno radit odlično...

GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
15 godina

....

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.11.2013 21:20 (lmutak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja se divim igri i zakon je, i mislim si a kome treba gta 5 za pc poslje ovog. da istražiš sve, baš sve isprobaš (borbe s brodovima, malo loviš svu moguću živinu, malo karte istražuješ...) i budeš na svakom dijelu mape od mora do kopna. ekipa ovo je ludnica od igre. jedva čekam da ju prođem pa idemo istražit svaki kutak mape.

Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Ma tu je sigruno problem u piratskoj igri! Svakim novim crackom performanse se poboljšavaju.

Pogledaj postavke, mislim TXAAx2 na GTX 650 TI, (samo gledam malo performanse) {#} i ima konstantno 30 FPSa danas. Dok kada je igra "izašla" na normal detaljima i bez AA sam imao 25 FPSa... Original igra plus novi driveri od nvidie će vjerovatno radit odlično...

kako namjestiti da ti pokazuje FPS, cpu itd??

15 godina
ToMisLaW kaže...

skineš program fraps http://www.fraps.com/download.php i s F10 pališ i gasiš. mora ti ostat upaljen kad pokreneš igru.

17 godina
ToMisLaW kaže...

MSI Afterburner On Screen Display

14 godina
neaktivan
pas101 kaže...
pas101 kaže...

ovako imam problem.Rjesio sam igricu do 21%.izaso sam iz igrice i jutrost uso.Nisam ju jutros niti igrao nego sam samo pogledao nesto.Prije sat vremena dodem da cu igrat i izbacio mi ovo.

Slika je na prethodnoj stranice.Dali je barem moguce nekako save fileove zadrzat da nemoram opet sve na novo prelazit?

Update!

16 godina

Što su zlatne škrinjice ? Dođem do toga na mapi, ali nigdje ničega...

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

@pas101: Mislim da su saveovi u folderu gde je igra instalirana, u poddirektorijumu save3dmgame. Kopiraj negde, reinstaliraj igru, vidi šta će biti. Osim toga, neki antivirusi ne vole taj fajl.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.11.2013 23:26 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
doktor1 kaže...
ToMisLaW kaže...

MSI Afterburner On Screen Display

@tomislav

Ali onda zaboravi doktoreve modove za sliku i grafiku {#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
12 godina
protjeran

Fenomenalna igra.............usput pogledajte na prvoj slici ime broda hahaha umro sam kad sam vidio, i druga slika mogući spoiler, kladio bih se da je ovo easter egg za lokacije/ere idućih ACova

http://tinypic.com/view.php?pic=1t7kh2&s=5#.UoqbksQ2Ydh

http://tinypic.com/view.php?pic=28lb97c&s=5#.UoqbP8Q2Ydg

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Može mi netko dati save sa završenom predzadnjom misijom 2 sekvence. blokira mi na 5 misiji te sekvence i nemogu dalje. Skinuo sam neki save ali je završena igra a nisma skužio kako mogu igrati od te misije nadalje. ako može ikakva pomoć molim.

Steam account: OutOfSp4c3 Solarna energija nije nešto što može postati popularno preko noći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Igra predena bez ikakvih poteskoca na mojoj konfi sve na najace dok je ac3 poprilicno stekao. Odlican nastavak, poslje dvojke najbolji {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo i ja da se pridruzim temi. Sinoc sam po prvi put probao i sve je ok osim jedne stvari, a ta je da mi je ekran skoro prepolovoljen. Cinema f....g look!!!

Da li je moguce da je do jeb..g driver-a (327.23 trenutno koristim), il' pak nesto drugo... P.S. Ovo je prva igra sa ovakvim 'problemom'!

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.11.2013 9:17 (SPY).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ljudi problem, skinuo igru i kad ju instaliram čim je pokrenem odma mi izbaci "AC4BFSP.exe has stopped working" i to je to. Ne pojavi se ni crni ekran kao da ce pokusat bar uci u igru ni ništa. Radi se o PC-u pod Moj PC i Win8 Pro

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pokrećeš li je kao administrator?

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Pokrećeš li je kao administrator?

Prvi put kad sam probao nisam, odma sam išao stavit nove drivere, probao opet(ovaj put runao kao admin) i radi, hvala puno :)

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
17 godina

Nvidia driveri za AC IV: BF

331.82 WHQL

This 331.82 Game Ready WHQL driver ensures you'll have the best possible gaming experience in Assassins Creed IV: Black Flag

EDIT:

Postavke

i ovdje je prije novih drivera FPS bio cca 28 dok je sada cca 32... (TXAAx2) 

Dok sa SMAA igra trči na cca 40 FPSa 

Cca tri FPSa sam dobio sa novim driverima u AC IV...

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.11.2013 13:48 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Igrica mi se jako svida ali imam sad jedan problem,koji mi se je vec jedanput desio i rjesio sam od sebe.Imam crack onaj prvi koji je izaso,i sad sam na nekih 21% u igrici i idem da pokrenem novu misiju i pise mi da nije se moguce spojit na ubisoft-ov server kako da to rjesim?

Hvala.

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Za one koji su završili igru, zanimljivost na kraju, scena u kazalištu usred creditsa sa starijim Kenwayem, odmah sam se sjetio izjave Haythama sa samog početka AC3 kad kaže da ga je otac vodio ovdje jednom kao dijete :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo baš sam prodao HD6950 a nova 280x ne dolazi još barem 3-4 dana pa sada neču moči igrati a baš sam se uživio u igru  {#}

Mislite li da bi intergrirana HD4290 mogla pokrenuti ovo na low sa smanjenom rezolucijom.?  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nvidia Assassin’s Creed IV: Black Flag Graphics & Performance Guide

EDIT:

Razlika između brodske površine u AC3 i AC4

A i nije samo drastično bolja dubina boje i kvaliteta tekstura. Vide se i drastično kvalitetniji konopci...

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.11.2013 18:32 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Gledam sad ovu tablicu optimale playable settings znaći ni titan nije dovoljan za max out LOOOOOOOOOOL,a sa 780ti AA možeš dignut samo na 2 xMSAA WTF

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.11.2013 18:42 (voyager).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
voyager kaže...

Gledam sad ovu tablicu optimale playable settings znaći ni titan nije dovoljan za max out LOOOOOOOOOOL šta su ovi u ubisoftu opet radili.

Ma ta tablica je bezveze. Kao GTX 680, 770, 780 nemogu kvalitetniji AA od smećastog FXAA.. HA HA HA! Isto kao God Rays; 780 i 680 "preporučeno" Low dok nova perjanica u ponudi 780 Ti ide na high {#}

Ta tablica je tu bez veze sa vezom i mozgom...

Ali je zanimljivo vidjeti u čalnku opis tehnologija i tazliku između postavki...

15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
voyager kaže...

Gledam sad ovu tablicu optimale playable settings znaći ni titan nije dovoljan za max out LOOOOOOOOOOL šta su ovi u ubisoftu opet radili.

Ma ta tablica je bezveze. Kao GTX 680, 770, 780 nemogu kvalitetniji AA od smećastog FXAA.. HA HA HA! Isto kao God Rays; 780 i 680 "preporučeno" Low dok nova perjanica u ponudi 780 Ti ide na high {#}

Ali je zanimljivo vidjeti u čalnku opis tehnologija i tazliku između postavki...

To me je najviše šokiralo kao sa titanom AA možeš dignut samo na FXAA ROFL znaći sa mojom  gtx 760 ocanom  crysis 3 na ultra sa FXAA ide 42 FPS avg

a za ovo još trebam spuštat postavke da dobijem isti toliki fps svašta

16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
voyager kaže...

Ja sam sad na ovim novim driverima i fix v8. Osjeti se poboljšanje ali nedovoljno za MSAA i God Rays na High koji su izuzetno zahtjevni kao i Soft Shadows. Imam ovu factory OC 670tku koja je više manje tu negdje sa 680tkom. Na njihovim preporučenim postavkama ide super igra, visoki 50 sa dropovima na 45, ekstremni slučaj 40 i neš sitno... Dakle, rekao bih da im tablica štima, barem u mom slučaju. Napomena je da uz te postavke framerate nikada neće padati ispod 40, što je i točno.

I possess a skill to google.
17 godina

GTX 680 vrti sve na maksimalnim postavkama...

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

GTX 680 vrti sve na maksimalnim postavkama...

Nema uključene mekane sjene, dakle nisu max postavke. God Rays uzmu 8-10 frejmova u nekim scenama sa low na high, dakle lik sigurno ima dipove na 35, pogotovo tamo na početku igre, a mekane sjene uzmu još 4-6 frejmova. Ja vrtim na sličnim postavkama, god rays low, reflections normal, to je jedina razlika (edit; i FXAA). Konfa mi je skoro pa identična njegovoj, čak i OC proca s tim da ja imam i7.

edit

Sad vidim da ima i TXAA x4, nema šanse da mu igra radi dobro na tim postavkama. Naravno, ovo "dobro" je vjerovatno subjektivna stvar, meni osobno nije dobro ako imam dropove sa 55 na 35...

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.11.2013 19:49 (Minoza).
17 godina

A dobro ajde...

Iako to nisu testirali sa finalnom verzijom igre u nvidiji..

Ali da ga beš Titan i 780 non Ti mogu sve na maksimumu maksimuma!Tu mislim ina TXAA...

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice