Assassins Creed 3

poruka: 2.717
|
čitano: 471.345
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Assassins Creed 3
d4rkd3atH kaže...

evo ja sam prije 1h uzeo AC3 na steamu...ko hoče nek me doda na STEAM 

Od kuda si uzeo da i ja sebi ubodem?

The king is back!
13 godina

uzeo sam sa cd-key hunta steam gift :)

d4rkd3atH
12 godina
protjeran
Assassins Creed 3

Što se tiče MPa horror je. Nitko nemože naći session, svi se žale, isti problem kao u Brotherhoodu i Revelationsu kad su izlazili i oni opet ponavljaju istu grešku eto već treći put, retardi prokleti

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2012 0:27 (CaptainBunnyKIller).

2 0 hvala 0
16 godina
Assassins Creed 3

svaka cast assassins creedu ali ovo je nedovrseni ispljuvak koji nikako jos nije smio na trziste.

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
protjeran
mar123 kaže...

svaka cast assassins creedu ali ovo je nedovrseni ispljuvak koji nikako jos nije smio na trziste.

Pa nebih baš rekao ispljuvak, ali moram dodati da nisu naučili na prethodnim greškama, to svakako.

16 godina
Assassins Creed 3

da me nebi krivo shvatili ne vrijedam igru samu po sebi, odlicna je, volim ac, ovo je po meni nastavak uz rame drugom dijelu koji je najbolji po meni. ali ovo sto su oni izdali je poluproizvod, pricalo se da je gta iv najgori port no sada...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

igra jest fenomenalna na sekvenci sam 10 i uz to pokusam rijesavat sve side misije i oko 25 h se vec nabralo sto je za pohvalu

prica,atmosfera,gameplay sve je ispunilo moja ocekivanja

nazalost igra nije bas najbolje optimizirana ali ja sam optimistican i nadam se da ce izdat neki patch pa da barem kad cu drugi put prelazit biti ipak ugodnije bez tih frame dropova

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Ja sto sam cekao patch , cekao sam ...
AC 3 za mene zavrsen ,,,
sad cekam novi AC  :D

inace odlicna igra...

iskoo
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
mar123 kaže...

da me nebi krivo shvatili ne vrijedam igru samu po sebi, odlicna je, volim ac, ovo je po meni nastavak uz rame drugom dijelu koji je najbolji po meni. ali ovo sto su oni izdali je poluproizvod, pricalo se da je gta iv najgori port no sada...

Ne, ne GTA 4 je najgori port, to stoji, al stvarno pretjeruješ, frame dropovi u Bostonu, te trenutna nemogućnost nalaženja sessiona u MPu nije dovoljno da ja ovo nazovem poluproizvod. To će se sve eventualno popraviti. Da bi nešta takvu imenicu zaslužilo mora imati milijardu glitcheva, bugova, facepalmova i omfg-ova.......

14 godina
protjeran
Assassins Creed 3

GTA 4 je majka za ovo, ja da sa svojom konfom na low imam 15-25fps u bostonu je zalosno, isto tako imam i na max postavkama, postavke neprave razliku opce, igra je smece nad smecem, govorim za pc verziju, tkao da ko god je mislio kupit neka nekupuje, jer bacati 300kn je bezveze.

Ako sam ti POMOGAO, stisni hvala :D
Moj PC  
1 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

GTA 4 je majka za ovo, ja da sa svojom konfom na low imam 15-25fps u bostonu je zalosno, isto tako imam i na max postavkama, postavke neprave razliku opce, igra je smece nad smecem, govorim za pc verziju, tkao da ko god je mislio kupit neka nekupuje, jer bacati 300kn je bezveze.

GTA 4 je 10X gori nego AC3. Evo igram AC3 i FPS mi ne ide ispod 30FPS-a nigdje. Imam WHQL drivere 306.xx i jedno 3x slabiju graficku od tebe. Sve je na maksimumu osim Shadows koje su na High. Igra koristi GPU u potpunosti sto je rjetkost danas. Da igra ima problema ima ali je kilometrima daleko od GTA 4. 

http://vgm.tv/
14 godina
Assassins Creed 3

Kako se okidaju screenshoti u uplayu?

Samsung Galaxy SII crew.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

p.s. ne znam jel tko ovo objavio.

Samsung Galaxy SII crew.
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Budući da nije update za PC, who cares...

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
protjeran
Assassins Creed 3

Ja neznam kako tako monoge igre bivaju upropastene za pc, zalosno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Ljudi jer kod vas AC3 radi kako treba, kod mene se jednostavno rusi...

Kako da ovo sredim, jel zna neko, ili i kod vas se jednostavno to desava.

Po onome sto vidim, vecinom kazu da sve dobro funkcionise, pa kako da sredim ovaj problem !!!

Daj pomozite mi !!!

Alek
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2012 12:58 (Juventus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Assassins Creed 3

Evo instalirao sam igru i pokrenuo je, ali mi se dok igram na ekranu pokazuje kao nešto bijelo ono kao da dio slike fali? Jel to do igre? do grafe? čega? Mislim da ne bi smjela biti grafa jer se radi o 7950 s kojom igram apsolutno sve na ultra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Praetorian1 kaže...

P.s. evo odigrao sam na svom ASUS-u N73SV na 1080p rezoluciji, medium postavke bez po' beda.
Onaj bijeg iz Londona, brod, uredno je radilo.

Dolazak u Boston malo je srušio performanse, ali nezamjetno.
nVida GT-540M.

Org. CD Key.

Samsung Galaxy SII crew.
12 godina
protjeran
Juventus kaže...

Ljudi jer kod vas AC3 radi kako treba, kod mene se jednostavno rusi...

Kako da ovo sredim, jel zna neko, ili i kod vas se jednostavno to desava.

Po onome sto vidim, vecinom kazu da sve dobro funkcionise, pa kako da sredim ovaj problem !!!

Daj pomozite mi !!!

Wow uz sve detalje koji si dao u svezi problema neznam kako se suzdržavam da ti ne pomognem.......{#}, čak me i tvoja zamolba nagovara 

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2012 13:29 (CaptainBunnyKIller).
14 godina
protjeran
sudy_freak kaže...
Praetorian1 kaže...

P.s. evo odigrao sam na svom ASUS-u N73SV na 1080p rezoluciji, medium postavke bez po' beda.
Onaj bijeg iz Londona, brod, uredno je radilo.

Dolazak u Boston malo je srušio performanse, ali nezamjetno.
nVida GT-540M.

Org. CD Key.

fps?

17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Imam osjećaj da se ljudi previše žale na performanse. Boston Harbor frame drop je značajan, ali ništa što uništava gameplay. Jasno mi je da su neki ljudi osjetljivi na to ( neki i previše ), ali realno vam ništa iznad 30 FPS-ova ni ne treba. Ja igram na 20 FPSova pa se ne žalim. Igra je odlična i prekrasna, a ja sam si sam kriv što igram na GeForce 9400GT

Moj PC  
5 2 hvala 1
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

pa koliko misija ima u tom bostonu? necu sad pol igre prelazit na 20 fps-a?

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Zippo kaže...

Imam osjećaj da se ljudi previše žale na performanse. Boston Harbor frame drop je značajan, ali ništa što uništava gameplay. Jasno mi je da su neki ljudi osjetljivi na to ( neki i previše ), ali realno vam ništa iznad 30 FPS-ova ni ne treba. Ja igram na 20 FPSova pa se ne žalim. Igra je odlična i prekrasna, a ja sam si sam kriv što igram na GeForce 9400GT

zalosno da neki sa puno jacim pc-em imaju toliko

13 godina

neznam zašto...al igram igru negdje 5 min i sam mi stane izbaci se crna slika i moram ju otic ugasit na task manager i tak opet u krug...igra je ORG sa STEAMA...instaliro sam čak i novije drivere

d4rkd3atH
14 godina
protjeran
d4rkd3atH kaže...

neznam zašto...al igram igru negdje 5 min i sam mi stane izbaci se crna slika i moram ju otic ugasit na task manager i tak opet u krug...igra je ORG sa STEAMA...instaliro sam čak i novije drivere

sta reci, ispljuvak

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2012 15:27 (MARKOcVp).
13 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
d4rkd3atH kaže...

sta reci, ispljuvak

Joj molim te, za tjedan dana ce izac patch koji ce sve ispravit, i igra ce bit najbolja igra godine ko i uvijek, ne govori gluposti.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
14 godina
protjeran
Volvox kaže...
MARKOcVp kaže...
d4rkd3atH kaže...

sta reci, ispljuvak

Joj molim te, za tjedan dana ce izac patch koji ce sve ispravit, i igra ce bit najbolja igra godine ko i uvijek, ne govori gluposti.

Ja mislim da tu optimizaciju nece ispravit, igra je losije optimizirana od gta 4, za sada rekord drzi, da na low sa konfom jacom od preporucene fsp pada ispod 20 ponekad to je zalosno

13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Problem je samo u Bostonu, sve ostalo radi dobro.

To je Ubisoft, stvarno mislis da ce pustit da najbolji serial samo tako prođe, neoptimizirano za pc, pa za tjedan dana ce sve bit normalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Volvox kaže...

Problem je samo u Bostonu, sve ostalo radi dobro.

To je Ubisoft, stvarno mislis da ce pustit da najbolji serial samo tako prođe, neoptimizirano za pc, pa za tjedan dana ce sve bit normalno.

Da.

13 godina

da sta je zalosno..dok sam bio na brodu i u kazalištu sve je bilo odlično..sišao s broda katastrofa igra samo zašteka i stane :S

d4rkd3atH
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice