Assassins Creed 3

poruka: 2.717
|
čitano: 471.440
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Assassins Creed 3
djdomi kaže...
MARKOcVp kaže...
djdomi kaže...
MARKOcVp kaže...

Izgleda da je assasins creed isto postao godnisnji ispljuvak kao cod.

radili su tri godine na ovome nastavku...

svejendo svake godine izade novi

i gdje je problem?

igra osim trenutnih problema s atijevim karticama je genijalna. ispljuvak ne smiješ koristiti jer igra valja.

pa vidis da je bilo pun kufer bugova, onda neiskoristava quadove kako treba

ali nsiam vidio iz prve ruke, probat cu igru za 1h pa cu i neki video na yt stavit

Ako sam ti POMOGAO, stisni hvala :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 15:27 (MARKOcVp).
17 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
djdomi kaže...
MARKOcVp kaže...
djdomi kaže...
MARKOcVp kaže...

Izgleda da je assasins creed isto postao godnisnji ispljuvak kao cod.

radili su tri godine na ovome nastavku...

svejendo svake godine izade novi

i gdje je problem?

igra osim trenutnih problema s atijevim karticama je genijalna. ispljuvak ne smiješ koristiti jer igra valja.

pa vidis da je bilo pun kufer bugova, onda neiskoristava quadove kako treba

ali nsiam vidio iz prve ruke, probat cu igru za 1h pa cu i neki video na yt stavit

ja sam na pola igre i nisam baš primjetio bugova...

igra je trenutno ne sređena, nadamo se na će ati ekipa bar nekako pomoći.

ali po svemu ostalome je odlična. došao sam do 5. sekvence i oduševljen sam.

i eto kao što si reko, trebaš ju probati iz prve ruke, ja jesam, meni valja.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Ja sam se pomirio s time da čekamo neki fix od ubija ili atia pa sam nastavio svejedno igrat jer mi taj niži fps i ne smeta toliko....ono što mi se sviđa u igri je to da igra ima dosta scena u kojima jedostavno ostaneš - wtf?...priča je na razini kao i što je bilo očekivano (malo me zasmetao duži uvod jer mi se nekako čini da sam prelatio kroz prvih par sekvenci samo da dođem do Connora, neću u detalje da ne bi previše spoilao) jedino što sam primjetio je par sitnijih bugova koji mi doduše ne smetaju al eto - oružje ponekad od protivnika ostane u zraku kad ga ubiješ i slično, znači ništa što bi te sprječavalo da igraš dalje, dalje što sam primjetio je to da te neprijatelji rjetko kad prate kad pobjegneš na kuću i dalje bježiš preko krovova - prate te samo po tlu i gađaju puškama i ukoliko imaju neke ljestve u blizni znaju se popesti gore - odnosno dobiješ osjećaj da si posebniji od njih jer eto ne rade akrobacje kao u prethodnim djelovima. Borba je dosta poboljšana, sad je više slična kao u zadnjem Batmanu (AC) i animacije su brutalne, krvave i najbolje od svega potezi su fluidni i povezani bez greške. Ono penjanje po drveću je toliko dobro napravljeno da bi mogao cjeli dan skakutat po Frontieru. Uglavnom igra je prepuna sadržaja i nekih sitnica koje nisam očekivao da će bit u igri. Ubi je definitivno zaslužio čistu peticu. {#}

Stigao mi danas key tako da ću večeras ako nađem vremena probat multy :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 16:01 (-zip-).
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Assassins Creed 3
Ev klasika, nakon jutrošnjeg deranja po multiplayeru danas ga nema ni od korova, uopće ništa nemogu naći, ostao isti usrani matchmaking, pootvarao sam sve portove koje savjetuju al qurčina, ništa.

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

connor je definitivno najbolji assassinu u serijalu do sad.

brz je, fluidan i ubojit. borba u ac3 je užitak(na početku se neće činiti zbog tromosti haythama i kad connor nije bio istreniran

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Assassins Creed 3

Jeste naletili na bug u jednom dijelu bostona.?

Onako, idem ja ležerno ulicom i zapnem s par red coats-a u fajtu!

Kad brate jedan od njih ubersoldier. Znači, nemogu ga ubit pa šta god uradio, lik samo padne i onda opet ustane i rokaj.

Jako čudan bug. Morao sam restartovati save. LOL

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

ljudi molim pomoc zna li netko key za instalaciju assassins creed3 nemogu naci ispravan..hvala

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
maxi1985 kaže...

ljudi molim pomoc zna li netko key za instalaciju assassins creed3 nemogu naci ispravan..hvala

Kupi igru

Battlelog: D4RKM4N_HR
16 godina
maxi1985 kaže...

Ako govoriš o piratima, potraži verziju od 5GB koja ne traži key.

I molim te da ne postavljaš više ovakva pitanja na ovom forumu, jer se u pravilu ne be trebalo raspravljati o piratluku.

13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Moze li bar nekako da se poveca malo FPS ?? :D Ima li nexi fix ili nesto ? :)

0 0 hvala 0
15 godina
Assassins Creed 3

Assassin's Creed 3 - Official PC Launch Trailer

0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Kako riješiti problem sa zvukom, kojeg nema u dijalozima? Točnije ne ćuje se glas. Samo pišu titlovi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 18:51 (karlek10).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nidzo95 kaže...

Može, daj 3 soma kuna za graficku.

13 godina
neaktivan
k1klop kaže...
Nidzo95 kaže...

Može, daj 3 soma kuna za graficku.

Pa nije mi losa graficka :D Max Payne 3 mi je radio na medium-high bez problema :D to je do neceg drugog :D 

14 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Igra je brutalno zbugirana, sad imam bug kad dodem do Harbor Mastera da putujem izvan bostona nema opce ikona na mapi di mogu putovat, sta sad da igram ispocetka opet {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Assassins Creed 3

Igra je totalni ispljuvak, doden na 2. misiju, krenem se penjat po ljestvama ono nestane slike, mogu ja otic u meni ali nista nevidim kad igram, mogu sve izac ito, ali brate mili sto je lose optimizirana, procesor mi drzi na 50%, grafa isto tako, fps je u gradu ispod 30, bez obzira na postavke uvijek isti, boze sacuvaj igre, jadan onaj sto je novce za to dao.

Nema veze nvidia ili ati, nigdje nevalja.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 22:05 (MARKOcVp).
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

draw distance je u banani:objekti iskacu preblizu kao i ljudi koji hodaju ulicama

također i teksture se vidljivo loadaju na zgradama

igram sa world detail na high (very high mrcvari i jace konfe od moje)

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Jedna riječ: KONZOLITIS !

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Assassins Creed 3

Može li netko potvrditi tko igra org. (ne {#}) ima li bug-ova u igri?
Ja skidam svoj Deluxe Edition s torrent-a (6 sati ostalo, brzina zadovoljavajuća).

A što se tiče neoptimizacije, mislite da će to Ubisoft samo tako prepustiti slučaju? - Sumnjam.
Ne bi dozvolili za igru u koju su toliko uložili, radili na njoj najduže da tako izvisi i podbaci. - Nema šanse.
Ovo možda sada i jest malo bug-avo, ali računajmo na to da su je izdali na vrijeme, bez delay-a.
Zakrpe se vjerojatno već štancaju.

IMHO. 

Samsung Galaxy SII crew.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
CaptainBunnyKIller kaže...
Ev klasika, nakon jutrošnjeg deranja po multiplayeru danas ga nema ni od korova, uopće ništa nemogu naći, ostao isti usrani matchmaking, pootvarao sam sve portove koje savjetuju al qurčina, ništa.

Jučer su tvitali da će danas biti nedostaupan MP.

Prati ih na Twitteru.

Samsung Galaxy SII crew.
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Meni u bostonu ispod 30 ne ide :D Za sada 0 bug-ova, igram u 1080p rezoluciji sve na max osima Shadows to sam stavio na High i AA je u videu na Normal ali sam vratio na High i nisam dobio nikakav pad FPS-a.

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
dex3108 kaže...

Meni u bostonu ispod 30 ne ide :D Za sada 0 bug-ova, igram u 1080p rezoluciji sve na max osima Shadows to sam stavio na High i AA je u videu na Normal ali sam vratio na High i nisam dobio nikakav pad FPS-a.

To je za 2600k jadan fps, dokazuje koliko je igra neoptimizirana, ako mijenjanjem postavki nedobivas fps boost s tim procesorom to je tipican los port kao i gta 4.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 23:02 (MARKOcVp).
16 godina
Assassins Creed 3

Može li se ikako AA u potpunosti isključiti?

0 0 hvala 0
16 godina
Assassins Creed 3

Jel moguće ikako još dodatno smanjiti graphics setting osim onoga što je dozvoljeno u igri.

Sve je na minimumu osim rezolucije (mijenjo sam ju na najmanje, al nisam dobio ni jedan jedini FPS više).

FPS mi je uglavnom 9-12 (12 FPS-a je iznenađujuće igrivo).

LoL EU West - KingNothing666
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
dex3108 kaže...

To je za 2600k jadan fps, dokazuje koliko je igra neoptimizirana, ako mijenjanjem postavki nedobivas fps boost s tim procesorom to je tipican los port kao i gta 4.

Igra muci graficku a meni je graficka slaba tacka PC-ja. Procesor mi je osrednje iskoristen. 

CPU opterecenost tokom igre 50%

GPU opterecenost tokom igre 100%

http://vgm.tv/
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 23:24 (dex3108).
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Please Help

Assasins Creed 3 jednostavno kada je pustim na samom pocetku se srusi, i nikako to nemogu da sredim.

Inace imam GTX 580, uradio sam update na drajvere i opet nista, jednostavno se igra srusi na desktop, i samo se cuje zvuk u pozadini, i to na istom mestu, na samom pocetku.

Kako da ovo sredim, jer zna neko, jer sam vec talno poludeo,  a zaista volim ovaj serial !!!

Alek
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 23:31 (Juventus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Juventus kaže...

Please Help

(...)

Kako da ovo sredim, jer zna neko, jer sam vec talno poludeo,  a zaista volim ovaj serial !!!

Kupi igru!

Samsung Galaxy SII crew.
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Da li je netko možda kupio igru na g2play.net ?
Dobio sam key tipa XXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX na mail i ne radi mi.

Edit: Poslali su mi drugi key.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2012 12:19 (lordblex).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

evo ja sam prije 1h uzeo AC3 na steamu...ko hoče nek me doda na STEAM 

d4rkd3atH
13 godina
lordblex kaže...

Da li je netko možda kupio igru na g2play.net ?
Dobio sam key tipa XXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX na mail i ne radi mi.

takav key sam i ja dobio na steamu za ubisoft

d4rkd3atH
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice