Dobra večer!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobra večer. Jel zna netko dali na internetu ima za skinut službeni andorid 2.3 za SGS I ?
Digne mi se kosa na glavi kada pročitam da pišu o "igricama". 
Digne mi se kosa na glavi kada pročitam da pišu o "igricama". 
Avvvv Avvvvvv
ima netko da mi pomogne sa SpeedFan programom?
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
Dobro jutro svima, kolko got da vas ima :)
Jutro.
Jutro.
Jutro i tebi....
Dobro jutro,ljudi?
Evo ja imam jedan problem u vezi portala 24sata.Naime kad god idem na taj portal (sport,news,erotika..hehehe) smrzne mi se cijeli komp.Smrrzne mi se jedno 1-2 minute i onda kasnije sve radi kako treba.Na ostalim stranicama to nije tako.I da,imam zadnju verziju Flash Playera..
Jel vas muci ova juzina, mene glava rastura ....
AMD u <3 Intel u 8===3
Dobro jutro,ljudi?
Evo ja imam jedan problem u vezi portala 24sata.Naime kad god idem na taj portal (sport,news,erotika..hehehe) smrzne mi se cijeli komp.Smrrzne mi se jedno 1-2 minute i onda kasnije sve radi kako treba.Na ostalim stranicama to nije tako.I da,imam zadnju verziju Flash Playera..
Kod mene ista stvar i nemam pojma do čega je.
Ali nije mi ni bitno jer zaista ne znam zašto uopće zalazim tamo. 
Dobar dan svima!
Dobro jutro,ljudi?
Kod mene ista stvar i nemam pojma do čega je.
Ali nije mi ni bitno jer zaista ne znam zašto uopće zalazim tamo. 
Dobar dan svima!
Mebi sve normalno
Jutro :D
Ma znam,nije ni meni 24sata posebnoo drag portal,ali koristim ih samo zbog sporta i tako...jer u regiji nema bas nesto kvalitetnih sportskih portala...npr gol.hr od dnevnika...samo nesto izmisljaju i sve je pretjerivanje,sportnet,previse fokusa na domacu ligu,sn,vijesti nisu bas dobro rasporedjene...neznam,imate li vi mozda svog miljenika od portala za sport..a index mi se stvarno gadi
Zasto je ram u singleu?
Zasto je ram u singleu?
Jer od Dual Chanella nemam koristi.
Zasto je ram u singleu?
Ha Ha
Aha, to je tvoja konfa? 
Da,upravo stiglo i poslozeno.
S tim procesorom si stavio Radeon HD 4670?
S tim procesorom si stavio Radeon HD 4670?
Da,dok ne dode kartica nova.
Koja?
Koja?
Jos neznam koja.