Dobra večer!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobra večer. Jel zna netko dali na internetu ima za skinut službeni andorid 2.3 za SGS I ?
Digne mi se kosa na glavi kada pročitam da pišu o "igricama".
Digne mi se kosa na glavi kada pročitam da pišu o "igricama".
Avvvv Avvvvvv
ima netko da mi pomogne sa SpeedFan programom?
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
Dobro jutro svima, kolko got da vas ima :)
Jutro.
Jutro.
Jutro i tebi....
Dobro jutro,ljudi?
Evo ja imam jedan problem u vezi portala 24sata.Naime kad god idem na taj portal (sport,news,erotika..hehehe) smrzne mi se cijeli komp.Smrrzne mi se jedno 1-2 minute i onda kasnije sve radi kako treba.Na ostalim stranicama to nije tako.I da,imam zadnju verziju Flash Playera..
Jel vas muci ova juzina, mene glava rastura ....

Dobro jutro,ljudi?
Evo ja imam jedan problem u vezi portala 24sata.Naime kad god idem na taj portal (sport,news,erotika..hehehe) smrzne mi se cijeli komp.Smrrzne mi se jedno 1-2 minute i onda kasnije sve radi kako treba.Na ostalim stranicama to nije tako.I da,imam zadnju verziju Flash Playera..
Kod mene ista stvar i nemam pojma do čega je.
Ali nije mi ni bitno jer zaista ne znam zašto uopće zalazim tamo.
Dobar dan svima!
Dobro jutro,ljudi?
Kod mene ista stvar i nemam pojma do čega je.
Ali nije mi ni bitno jer zaista ne znam zašto uopće zalazim tamo.
Dobar dan svima!
Mebi sve normalno
Jutro :D
Ma znam,nije ni meni 24sata posebnoo drag portal,ali koristim ih samo zbog sporta i tako...jer u regiji nema bas nesto kvalitetnih sportskih portala...npr gol.hr od dnevnika...samo nesto izmisljaju i sve je pretjerivanje,sportnet,previse fokusa na domacu ligu,sn,vijesti nisu bas dobro rasporedjene...neznam,imate li vi mozda svog miljenika od portala za sport..a index mi se stvarno gadi
Zasto je ram u singleu?
Zasto je ram u singleu?
Jer od Dual Chanella nemam koristi.
Zasto je ram u singleu?
Ha Ha
Aha, to je tvoja konfa?
Da,upravo stiglo i poslozeno.
S tim procesorom si stavio Radeon HD 4670?
S tim procesorom si stavio Radeon HD 4670?
Da,dok ne dode kartica nova.
Koja?
Koja?
Jos neznam koja.