Dobro jutro
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudi jel može neki (bilo koji) obrtnik uzeti neku informatičku opremu ili konzolu bez PDV-a?
Zdravo ljudovi :D
Ajm ded
Jutar!Pa di su spameri,biće da se mole.Zaboravio sam da su na misi,al su se trebali pričestiti kumovom brljom prije mise.Evo kava i kumova,moram ja kad nam gazda birca spava,valjda zato kaj je sinoć zalutao u pospance...
bok,sad si počeo i birtiju otvarat..
Kako je rekao Zerocool ovo je bilo nisko da ga nemoš ni šutnut.Evo sam se potrudio otvoriti temu godišnjeg,pa stavite malo utisaka...
Što ti je to? (mislim koji komp)
Ljudi jel može neki (bilo koji) obrtnik uzeti neku informatičku opremu ili konzolu bez PDV-a?
Jel zna neko to?
To mi je dosta važno.
Recimo ak se čovjek bavi s nečim 10-im, dal svejedno može kupiti takvu vrstu opreme bez pdva?
Jel zna neko to?
To mi je dosta važno.
Recimo ak se čovjek bavi s nečim 10-im, dal svejedno može kupiti takvu vrstu opreme bez pdva?
Moze bez problema
Jel zna neko to?
To mi je dosta važno.
To je povezano mislim malo drugačije.Prvo plati porez,a na kraju godine kad prijavi to onda mu vrate PDV nazad.Mislim da je bez obzira firma,obrt,možda ima netko pametniji...
Seneka, odlične su ti slike
to je on slikao...a ispod ove leve je bio spomenik koji je preko noći razmontiran... ...tako mi je bar moja baka pričala...ona se igrala sa senekom...
Kad se dođe,kaže se dobar dan.Se sjećaš pjesmice"išo medo u dućan"..
LOL! Core i7 950 ima 7.5 WIP, a ja imam 7.3 LOL! banana
jutro, evo da se javim, tribalo bi danas udrit matematiku dobrih 10 uri...
Ove zvjezdice na bol forumu sa baš čudne već sam pol godine na 1 i pol
Baš je dobar ovaj forum Hr-invites, 20 postova i moš dobit 3 pozivnice tjedno
jutro, evo da se javim, tribalo bi danas udrit matematiku dobrih 10 uri...
10 sati matematike ? Svaka cast, zelim ti punu vrecu zivaca... :D
A to su ti neke misteriozne zvjezdice
Biće da se ne trudiš dovoljno.Jesi pozvao rundu,nasjeko pršut i to,možda koji mod naleti,pa te spazi kak se trudiš ostavit dobar dojam.Možda ti uvali koji zvjezdicu
Ne znam Zed, ali ja nikada nisam okrenuo rundu, svinju... Samo zečeve 'vatam
Biće da se ne trudiš dovoljno.Jesi pozvao rundu,nasjeko pršut i to,možda koji mod naleti,pa te spazi kak se trudiš ostavit dobar dojam.Možda ti uvali koji zvjezdicu
Ali u ovih šest mjeseci imam više postova sa preko 20 thumbs up
Zato i nejde dalje od ove"polovne"zvjezdice.Zavrni nešto,cugu,nogu,ruku,šiju,vrat.Bitno da se nešto zavrće
Zato i nejde dalje od ove"polovne"zvjezdice.Zavrni nešto,cugu,nogu,ruku,šiju,vrat.Bitno da se nešto zavrće
Nije zavrnuta, ali ajde
Ne razumijem u cemu je fora sa "zvjezdicama"......su to neki "oficiri" ili sta!? Kao da je vazno tko ima koliko postova....glavno da tim istim postovima nekome pomognes, a ne da se spama svaka tema i bubaju se gluposti radi "nabijanja" postova....
Imam fore jos malo citat i lagano torbu na leda i u "skolu".....da, neki imaju i nedjeljom po cjeli dan predavanja.....divota!
Seneka, odlične su ti slike
to je on slikao...a ispod ove leve je bio spomenik koji je preko noći razmontiran... ...tako mi je bar moja baka pričala...ona se igrala sa senekom...
ma da,al nisam se htio hvalit..
hvala šefe
Super pilence,evo i ja pečem za ručak pile i mlince.Dobro veli Borg TU ništa ne utječe,jedino hvala i ako modovi vide da si pomogao svojim postom.U biti to je i zamisao zvjezdica,koliko si aktivan i koliko možeš pomoć savjetom...