4 min san bia vani umra san....
još da nisan zabia oni gol prvi s centra za 1:1, ne znan kako
bi se utakmica odvijala
4 min san bia vani umra san....
još da nisan zabia oni gol prvi s centra za 1:1, ne znan kako
bi se utakmica odvijala
Večer...ide li se što vani večeras?
Večer...ide li se što vani večeras?
Vani bi se moglo samo ići po tablete i ništa drugo...
vecer,nesto se slabo spama veceras...
Ja se trudim, ali nije lako bez spamerske elite
Ja se trudim, ali nije lako bez spamerske elite
ja sam uvijek tu,ako me nema zvrcnes me na pm i stizem.
Evo mene spamera ,kad je već netko spominjao spam,btw ekipa spameri šta se radi kod vas
ja skidam tjednu kolekciju anime-a...
Evo mene spamera ,kad je već netko spominjao spam,btw ekipa spameri šta se radi kod vas
evo ja gledam sta cu sve stavit na komp kad skupim para.
A ono, ima svega, ja raspisujem natječaj za spamera godine, mogu se prijaviti svi ljudi koji dokažu da imaju preko 1000 nepotrebnih poruka što uglavnom znači svi koji non sop pišu po bircu i nespavalicama, na kraju natječaja nagrada najboljem i noga u guzicu ostalima
A ono, ima svega, ja raspisujem natječaj za spamera godine, mogu se prijaviti svi ljudi koji dokažu da imaju preko 1000 nepotrebnih poruka što uglavnom znači svi koji non sop pišu po bircu i nespavalicama, na kraju natječaja nagrada najboljem i noga u guzicu ostalima
Hoćete da stavim screenshot mojih poruka na forumu,prva stranica samo birc i nespavalice eto i onda kažu da nisam spamer
imam i xfire i znam eng,izbaci mozda 6 ili 7 servera a ja sam iz bih a hrv nema nikako,smo me sad hebe nemam patcheve instalirane,pa cu u pon vjerojatno otic u starog na posao i skinit sve,a jeli se trebaju svi patchevi poredu skinit do 1.7?
Hoćete da stavim screenshot mojih poruka na forumu,prva stranica samo birc i nespavalice eto i onda kažu da nisam spamer
Može otvorena je tema i slobodno se prijavi
Neka se dr. Ivo (F1) javi na portu kad dođe. Možda mi uspije riješiti jedan problem
Jutar!Pa di su spameri,biće da se mole.Zaboravio sam da su na misi,al su se trebali pričestiti kumovom brljom prije mise.Evo kava i kumova,moram ja kad nam gazda birca spava,valjda zato kaj je sinoć zalutao u pospance...
Jutro,
Ja sam bil skoro sam na forumu prije 1h...
Nigde nikoga, sve prazno :)
Jutro,
Pa što ne otvori birc i skuva kavu...
Jutro,
Pa što ne otvori birc i skuva kavu...
A ko bi onda snijeg odmetal
Ionak bi skipjela kava :)
Dobar jutar!
Napadalo je bijelo govno u povecoj kolicini, a vjetar puse da ti suze idu... Ova zima ne popusta ocito....
Dobro jutro