Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.391.441
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Pozdrav spameri!

Samo meljete a nitko da se masi novcanika i zavrti rundu? Sramota-ban za sve!

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369...Mislim da ce se to promjenit uskoro (na bolje)
17 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
F1-IVO kaže...

Pozdrav spameri!

Samo meljete a nitko da se masi novcanika i zavrti rundu? Sramota-ban za sve!

Znaš da nikad nisam pročitao pravila foruma, ali zar je zabranjeno otvarat onakvu temu o SPAM-u???

Q
17 godina

Koja dobra sis... piva mislim hmm

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
17 godina
neaktivan
zero cool kaže...

Znaš da nikad nisam pročitao pravila foruma, ali zar je zabranjeno otvarat onakvu temu o SPAM-u???

Cilj je smanjit broj spam tema na minimum. Imamo dvije aktivne 0-24 pa se mozemo tu natjecat.Cool

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369...Mislim da ce se to promjenit uskoro (na bolje)
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
zero cool kaže...

Cilj je smanjit broj spam tema na minimum. Imamo dvije aktivne 0-24 pa se mozemo tu natjecat.Cool

Ako je tako, onda može, ovdje sam pokrenuo to natjecanje, zasad sa jednim glasom vodi jedini nominirani forumaš Jurra, nagrada je žuti karton, a oko toga će nam trebati tvoja pomoć...

Q
17 godina
neaktivan
zero cool kaže...

Ako je tako, onda može, ovdje sam pokrenuo to natjecanje, zasad sa jednim glasom vodi jedini nominirani forumaš Jurra, nagrada je žuti karton, a oko toga će nam trebati tvoja pomoć...

Mislim da je bolje da kazna bude da nesmije pisat 2 dana na forumu! To bi neke psihicki utuklo.Cool

16 godina
zero cool kaže...
F1-IVO kaže...
zero cool kaže...

šta jeivo pokrovtelj natjecanja....

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
17 godina
neaktivan
Makić kaže...
zero cool kaže...
F1-IVO kaže...
zero cool kaže...

šta jeivo pokrovtelj natjecanja....

Da, samo što on to još ne zna, on nam je ovako najpristupačniji mod., svi drugi su uštogljeni(samo da ne uleti mi još koji karton zbog ovoga)

Q
16 godina
neaktivan

mogu se i ja prijavit??? sa svojih sada 1105 poruka Nevinašce

17 godina
neaktivan

Danas sam malo slusao na ove slusalice i ostao sam ugodno iznenadjen zvukom. Bas se fino cuju a nije ni neka pretjerana cifra.

Jel tko slucajno posjeduje doticne?

16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Danas sam malo slusao na ove slusalice i ostao sam ugodno iznenadjen zvukom. Bas se fino cuju a nije ni neka pretjerana cifra.

daj to je bagatela za te slusalice... meni ih prijatelj(bubnjar) koristi na probi jer dobro izoliraju zvuk okolo, ali nisan  slusa ali ipak je to THE MARKA pa nemogu bit loše Namigiva

17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

mogu se i ja prijavit??? sa svojih sada 1105 poruka  Nevinašce

Službeno si prijavljen, ja kao organizator dajem glas svima, tako da trenutačno vodi jurra sa dva glasa...

Q
16 godina
neaktivan

imal jesta za mene?Cool

Tuning is not a crime......Ako ne gori zeleno ne znaci da nisam tu...
17 godina
neaktivan
Gman kaže...

imal jesta za mene?Cool

Ima mjesta za sve, imaš jedan glas, vrbuj ostale ljude da ti daju podršku...Ovime pozivam i ostale da daju svoj glas svim kandidatima...

Dakle u igri su(ovo ću nadograđivat kako se glasovi budu "gomilali")

Jurra-3 glasa

Mitsouka-3 glasa

Gman-3 glasa

Šef-2 glasa

Luckyluke-3 glasa

Tomislav95-1 glas

Naxeem-2 glasa

Q
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.2.2010 21:06 (zero cool).
16 godina
F1-IVO kaže...

Sramota-ban za sve!

Doći će dana kad više ne budeš mod Cool Belji se Smijeh

Dok je gazda u kući, mačke i miševi nemaju pravo glasa Namigiva Izlanuo se Smijeh

16 godina
neaktivan

ajme sta mrzin kad nesto skidan pa mi brze uploada nego skida -.-' LOL,  a ovde doli cak uopce i ne UL-a nista Plač

17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Dok je gazda u kući, mačke i miševi nemaju pravo glasa Namigiva Izlanuo se Smijeh

Cuj nisam ja Ante Gotovac pa sam nedodirljiv. Napisete peticiju da me smijene i gotov sam.Cool

16 godina
F1-IVO kaže...

Cuj nisam ja Ante Gotovac pa sam nedodirljiv. Napisete peticiju da me smijene i gotov sam.Cool

Tebe da maknu pa da dođe onaj naxxem ili Luxx Šutim Jesi ti normalan Smijeh Belji se

Tebe je lakše podmititi Cool

17 godina
F1-IVO kaže...
Ivan M. kaže...

hvala što si otvorio "razmjenu pozivnica za privat. trackere"

POMOĆ ZA HAITI - kopiraj u potpis //// Ako sam nekome pomogao stisni hvala a ne radi spam :) !!
16 godina
Ivan M. kaže...
F1-IVO kaže...

Tebe da maknu pa da dođe onaj naxxem ili Luxx Šutim Jesi ti normalan Smijeh Belji se

Tebe je lakše podmititi Cool

šta luxx-u fali, ne znaš ga ti, nekad je i on bia u nespavalicama aktivan...

16 godina
Makić kaže...

Znam ga ja dobro Cool Žutilo se kao ovaj smajlić Smijeh

Uredi: Smijeh

@zero cool

Kako si zaradio taj žuti karton, nije valjda spamom Izlanuo se

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.2.2010 16:38 (Ivan M.).
17 godina
F1-IVO kaže...

Bok svima kaj se dela, s obzirom ko ih proizvodi nist cudno da su dobre bez obzira na ne bas veliku cjenu ak ti trebaju uzmi ih ne bus fulal sigurno.Cool Eto da ja malo nabacim odlicne mjuze u birtiju ne bu škodilo sigurno fuckaj ga.Nevinašce

16 godina
neaktivan

Dobar dan.Malo sam učio danas,a sad polako počinju pripreme za Superbowl.SmijehSmijehSmijeh

Još se samo moram čuti s frendom,pa u šoping!!

alrighty then
16 godina

ne mogu više, puka san od ove matematike...

16 godina
neaktivan
rambox kaže...
F1-IVO kaže...

Bok svima kaj se dela, s obzirom ko ih proizvodi nist cudno da su dobre bez obzira na ne bas veliku cjenu ak ti trebaju uzmi ih ne bus fulal sigurno.Cool Eto da ja malo nabacim odlicne mjuze u birtiju ne bu škodilo sigurno fuckaj ga.Nevinašce

ovo zasluzuje da pauziran Dream Theater - The Spirit Carries On 20TH Anniversary World Tour Namigiva

17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
Makić kaže...

Znam ga ja dobro  Cool  Žutilo se kao ovaj smajlić  Smijeh

Uredi:  Smijeh

@zero cool

Kako si zaradio taj žuti karton, nije valjda spamom  Izlanuo se

Otvorio sam temu natječaj za spamera godine pa ju je barba ivo lockao i meni udjelio žućka...

Q
16 godina
zero cool kaže...

Otvorio sam temu natječaj za spamera godine pa ju je barba ivo lockao i meni udjelio žućka...

Zločesti neki barba Izlanuo se

16 godina
neaktivan

pogani Ivo,doc ce maca na vratasca,nekad ce on bit forumas a ti mod pa ga kazniSmijeh.

Tuning is not a crime......Ako ne gori zeleno ne znaci da nisam tu...
16 godina
neaktivan
Gman
Stavio sam ono uploadat u 2 sata popodne. Ja sam sad u Zadru, pa neznam jeli uploadalo. Bilo je 50% oko 5 sati. Uploadao sam na onu stranicu, pod imenom COD4 Patchevi. To sam stavio kod susjeda, a taj laptop koristi i on, i njegov brat, i drugi susjedi - djeca, pa se nadam da nitko nije prekinuo.
Ako taj servis nema ugrađen search, onda ću probat poslije nazvat koga od njih pa ti dat link :)
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
16 godina
neaktivan

Složio ja "onu" konfu:

CPU: Intel E6600 2.4GHz

MBO: Intel DG965WH

GPU: Intel GMA X3000

RAM: 1x 2GB PQI (kod prijatelja mi je drugi keks od 2GB, uskoro se vraća kod mene)

HDD: Seagate 400GB SATA II

DVD: DVD RW

PSU: Corsair VX550W

Nisam još instalirao Windowse, ali to će biti ovi nedavno kupljeni (nećkam se dal da instaliram 64 bitnu ili 32 bitnu)

Uglavom, trenutno niti neznam što ću s konfom (prvo ću spojiti Gainwardicu 4870, i vidjeti dal će raditi), a kasnije ću vidjeti

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice