- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav spameri!
Samo meljete a nitko da se masi novcanika i zavrti rundu? Sramota-ban za sve!
Znaš da nikad nisam pročitao pravila foruma, ali zar je zabranjeno otvarat onakvu temu o SPAM-u???
Koja dobra sis... piva mislim hmm
Znaš da nikad nisam pročitao pravila foruma, ali zar je zabranjeno otvarat onakvu temu o SPAM-u???
Cilj je smanjit broj spam tema na minimum. Imamo dvije aktivne 0-24 pa se mozemo tu natjecat.
Cilj je smanjit broj spam tema na minimum. Imamo dvije aktivne 0-24 pa se mozemo tu natjecat.
Ako je tako, onda može, ovdje sam pokrenuo to natjecanje, zasad sa jednim glasom vodi jedini nominirani forumaš Jurra, nagrada je žuti karton, a oko toga će nam trebati tvoja pomoć...
Ako je tako, onda može, ovdje sam pokrenuo to natjecanje, zasad sa jednim glasom vodi jedini nominirani forumaš Jurra, nagrada je žuti karton, a oko toga će nam trebati tvoja pomoć...
Mislim da je bolje da kazna bude da nesmije pisat 2 dana na forumu! To bi neke psihicki utuklo.
šta jeivo pokrovtelj natjecanja....
šta jeivo pokrovtelj natjecanja....
Da, samo što on to još ne zna, on nam je ovako najpristupačniji mod., svi drugi su uštogljeni(samo da ne uleti mi još koji karton zbog ovoga)
mogu se i ja prijavit??? sa svojih sada 1105 poruka
Danas sam malo slusao na ove slusalice i ostao sam ugodno iznenadjen zvukom. Bas se fino cuju a nije ni neka pretjerana cifra.
Jel tko slucajno posjeduje doticne?
Danas sam malo slusao na ove slusalice i ostao sam ugodno iznenadjen zvukom. Bas se fino cuju a nije ni neka pretjerana cifra.
daj to je bagatela za te slusalice... meni ih prijatelj(bubnjar) koristi na probi jer dobro izoliraju zvuk okolo, ali nisan slusa ali ipak je to THE MARKA pa nemogu bit loše
mogu se i ja prijavit??? sa svojih sada 1105 poruka
Službeno si prijavljen, ja kao organizator dajem glas svima, tako da trenutačno vodi jurra sa dva glasa...
imal jesta za mene?
imal jesta za mene?
Ima mjesta za sve, imaš jedan glas, vrbuj ostale ljude da ti daju podršku...Ovime pozivam i ostale da daju svoj glas svim kandidatima...
Dakle u igri su(ovo ću nadograđivat kako se glasovi budu "gomilali")
Jurra-3 glasa
Mitsouka-3 glasa
Gman-3 glasa
Šef-2 glasa
Luckyluke-3 glasa
Tomislav95-1 glas
Naxeem-2 glasa
Sramota-ban za sve!
Doći će dana kad više ne budeš mod
Dok je gazda u kući, mačke i miševi nemaju pravo glasa
Cuj nisam ja Ante Gotovac pa sam nedodirljiv. Napisete peticiju da me smijene i gotov sam.
Cuj nisam ja Ante Gotovac pa sam nedodirljiv. Napisete peticiju da me smijene i gotov sam.
Tebe da maknu pa da dođe onaj naxxem ili Luxx Jesi ti normalan
Tebe je lakše podmititi
hvala što si otvorio "razmjenu pozivnica za privat. trackere"
Tebe da maknu pa da dođe onaj naxxem ili Luxx Jesi ti normalan
Tebe je lakše podmititi
šta luxx-u fali, ne znaš ga ti, nekad je i on bia u nespavalicama aktivan...
Znam ga ja dobro Žutilo se kao ovaj smajlić
Uredi:
@zero cool
Kako si zaradio taj žuti karton, nije valjda spamom
Bok svima kaj se dela, s obzirom ko ih proizvodi nist cudno da su dobre bez obzira na ne bas veliku cjenu ak ti trebaju uzmi ih ne bus fulal sigurno. Eto da ja malo nabacim odlicne mjuze u birtiju ne bu škodilo sigurno fuckaj ga.
Dobar dan.Malo sam učio danas,a sad polako počinju pripreme za Superbowl.
Još se samo moram čuti s frendom,pa u šoping!!
ne mogu više, puka san od ove matematike...
Bok svima kaj se dela, s obzirom ko ih proizvodi nist cudno da su dobre bez obzira na ne bas veliku cjenu ak ti trebaju uzmi ih ne bus fulal sigurno. Eto da ja malo nabacim odlicne mjuze u birtiju ne bu škodilo sigurno fuckaj ga.
ovo zasluzuje da pauziran Dream Theater - The Spirit Carries On 20TH Anniversary World Tour
Znam ga ja dobro Žutilo se kao ovaj smajlić
Uredi:
@zero cool
Kako si zaradio taj žuti karton, nije valjda spamom
Otvorio sam temu natječaj za spamera godine pa ju je barba ivo lockao i meni udjelio žućka...
Otvorio sam temu natječaj za spamera godine pa ju je barba ivo lockao i meni udjelio žućka...
Zločesti neki barba
pogani Ivo,doc ce maca na vratasca,nekad ce on bit forumas a ti mod pa ga kazni.
Stavio sam ono uploadat u 2 sata popodne. Ja sam sad u Zadru, pa neznam jeli uploadalo. Bilo je 50% oko 5 sati. Uploadao sam na onu stranicu, pod imenom COD4 Patchevi. To sam stavio kod susjeda, a taj laptop koristi i on, i njegov brat, i drugi susjedi - djeca, pa se nadam da nitko nije prekinuo.
Ako taj servis nema ugrađen search, onda ću probat poslije nazvat koga od njih pa ti dat link :)
Složio ja "onu" konfu:
CPU: Intel E6600 2.4GHz
MBO: Intel DG965WH
GPU: Intel GMA X3000
RAM: 1x 2GB PQI (kod prijatelja mi je drugi keks od 2GB, uskoro se vraća kod mene)
HDD: Seagate 400GB SATA II
DVD: DVD RW
PSU: Corsair VX550W
Nisam još instalirao Windowse, ali to će biti ovi nedavno kupljeni (nećkam se dal da instaliram 64 bitnu ili 32 bitnu)
Uglavom, trenutno niti neznam što ću s konfom (prvo ću spojiti Gainwardicu 4870, i vidjeti dal će raditi), a kasnije ću vidjeti