Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.486.795
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)
Batista kaže...
BannedOnThisForum kaže...
Batista kaže...

Bemu mamu, hvata me prehlada... To je zato jer sam na doceku popil premalo vina ! Sad budem znal ubuduce, ispod 5l po festi nejdem doma ! Cool

Ja sam i previše.

I nisi prehladjen, kaj ne ??

Naravno da ne :)

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!! Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu.
17 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :)

dobro jutro u drugom danu 2010:D

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
16 godina

jutro ljudi...ako vam je dosadno mozete prelazit ovu mozgalicu http://www.deathball.net/notpron/levelone.htm

Cole:Ahh, ain't that cute ; Dom: Yeah, like two assholes on their first date....radim na crno trosim na bijelo....
17 godina

Dobar dan Osmijeh

18 godina

Pozdrav ljudiCool

Evo kak se meni počeli blesirati winsi: http://www.bug.hr/forum/topicunread/24299.aspx

WTFNeodlučan

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
16 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...

jutro ljudi...ako vam je dosadno mozete prelazit ovu mozgalicu http://www.deathball.net/notpron/levelone.htm

Došel sam evo do 5 levela, igra odlična, moraš se samo malo igrati sa URL

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!! Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu.
16 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...

Hehe  BannedOnThisForum jesil ti ispucao sve one petarde o kojima si govorio Smijeh

RIDER
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.1.2010 13:14 (rider15).
17 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak- BUG forum birc :)
luckyluke kaže...

Dobro jutro svima!

Evo ja se cijelo jutro mucim da nadem titlove za The Dark Knight ali svaki ne valja.

Sjecam se da sam na ovom forumu procitao tutorial o sredivanju titlova al sam zaboravio gdje je taj tutorial Neodlučan

Moze link ako netko zna?

...ne znam za tutorial, ali znam ovo pa ako ti pomogne...Osmijeh

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.1.2010 13:22 (Jurra).
18 godina

Gdje je Rambox, stigli su mi oni batinaši što je obećao, samo što su ovdje došli mrtvi pijani, tako da...

BOG I HRVATI |||| Four of the six voices in my head are telling me that I'm sane
18 godina

Ljudi htio bih vas nešto pitati, naime kad se vratim u Hrvatsku htio bih sebi uzesti mobitel u vipu, baš ova ponuda

što vi mislite??

BOG I HRVATI |||| Four of the six voices in my head are telling me that I'm sane
16 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...

Ljudi, zapel sam na 76. levelu, POMOĆ! nadam se da ne tražim previše :P

16 godina
neaktivan

Ljudi, da se ne mučite do 82. levela, poslije njega imate 0 pa sve do -44, enjoy ^^

http://www.deathball.net/notpron/levelzero.htm

17 godina
neaktivan

aj mi pls reci,sta tu treba napravit jer ja nis ne kontamSramim se

16 godina
neaktivan
šiloman kaže...

aj mi pls reci,sta tu treba napravit jer ja nis ne kontamSramim se

ma riddle, petlja se oko source kodova, URL-a itd, de reci dje si zapeo

17 godina
neaktivan

ma iz zivciro sam se,na ovom tvom 0 sam iso:D

16 godina
neaktivan
šiloman kaže...

ma iz zivciro sam se,na ovom tvom 0 sam iso:D

Nemoj tu, idi iz početka, došao si gdje je pravo zahebano

17 godina
neaktivan

ok

tamo di su one kockice,sta s time?

16 godina
neaktivan

Evo ti primjer kako ide početak zagonetke.

1. Idi ovdje i započni igru

2. Prvo trebaš kliknuti na vrata kako i piše

3. Kaže da su vrata zaključana i da treba da nađeš drugi put da dođeš do Level 3, i pokazuje ti ruku prema adress bar u exploreru. U adress baru na kraju vidiš level2.htm promijeni u level3.htm

4. Na tom dijelu ti kaže da trebaš da ga "turn on". U adress baru imaš blah blah blah /false/ samo to promijeni da bude /true/ i upri enter...

Dalje ti neću reći, samo da je poslije "turn on" trebaš dobiti password preko morseovog koda na vitrini

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.1.2010 14:35 (BannedOnThisForum).
17 godina

dan evo sde ja sad diga... hehe mora je neko zatvorit nespavalice i otvorit birc...

Najbolji osjećaj je upala mišića........
16 godina
neaktivan

Hajd' evo ti i za četvrti level, morfijev kod na kraju svog konvertovanja dobiješ "voodoo power"

klikni na sat (ili šta već) na krevetu i kucaj u username voodoo a u password power

16 godina
neaktivan

Evo ti primjer kako ide početak zagonetke.

1. Idi ovdje i započni igru

2. Prvo trebaš kliknuti na vrata kako i piše

3. Kaže da su vrata zaključana i da treba da nađeš drugi put da dođeš do Level 3, i pokazuje ti ruku prema adress bar u exploreru. U adress baru na kraju vidiš level2.htm promijeni u level3.htm

4. Na tom dijelu ti kaže da trebaš da ga "turn on". U adress baru imaš blah blah blah /false/ samo to promijeni da bude /true/ i upri enter...

Dalje ti neću reći, samo da je poslije "turn on" trebaš dobiti password preko morseovogkoda na vitrini

17 godina
neaktivan

Hajd' evo ti i za četvrti level, morfijev kod na kraju svog konvertovanja dobiješ "voodoo power"

klikni na sat (ili šta već) na krevetu i kucaj u username voodoo a u password power

A ja se mučio da sam riješim al sad neznam 5. levelCool

Tko izgubi dobitak, dobije gubitak.
17 godina

i ja igram to.

općenito sam loš u takvim igrama, a problem je u tome i što lako mi dosadi pa odem po spoilere.

zapeo sam odma na 2. lvl -.-

al sad sam na 5. i pokušavam ga SAM riješiti :)

EDIT:

AAA uspio sam SAM riješiti 5. lvl!CoolCoolCool

i da vam napomenem, nemožete skoro ni jedan lvl bez google-a riješiti.:)

nije to kurac sir, to je sir od krave. vidiš krave u pičku materinu!
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.1.2010 15:12 (SPAWNK4MPER ti mama).
17 godina
neaktivan
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

i ja igram to.

općenito sam loš u takvim igrama, a problem je u tome i što lako mi dosadi pa odem po spoilere.

zapeo sam odma na 2. lvl -.-

al sad sam na 5. i pokušavam ga SAM riješiti :)

EDIT:

AAA uspio sam SAM riješiti 5. lvl!CoolCoolCool

i da vam napomenem, nemožete skoro ni jedan lvl bez google-a riješiti.:)

Ja sam riješio do 10.levelea uz pomoć google-aSmijeh

Tko izgubi dobitak, dobije gubitak.
18 godina
neaktivan

Mogu li napuniti svoj Zippo sa benzom za čiščenje?Neću si skuriti  ruke i dali smrdi?Neodlučan

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina

Banned on this forum jesi ti uspjeo 10 proci...taj je meni najtezi....a kad sam ga skuzio bilo je fascinantno....

Cole:Ahh, ain't that cute ; Dom: Yeah, like two assholes on their first date....radim na crno trosim na bijelo....
17 godina

aja san odusta od matica... malo odmor, pa ćemo vidit

oću li opet  probat

Najbolji osjećaj je upala mišića........
16 godina
neaktivan

Hola! Sta se radi? Ja ovu igricu nish ne kontam,zapeo na lvl.2.....hahah

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.1.2010 15:39 (stevan94).
16 godina

u addres bar umjesto level2 napisi level3

za daljne levele imas dolje hints and tips pa si tim pomazi....

16 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...

u addres bar umjesto level2 napisi level3

za daljne levele imas dolje hints and tips pa si tim pomazi....

hvala,prebacio sam se na lvl.3. ali nemam ja zivaca za ovo,nekako mi je dosadno a i sto vise igram,sve mi se vise cini da sam glup:DSmijeh

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.1.2010 15:51 (stevan94).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice