- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobar dan!Eto me na prijavak,a što se tiče pive i ponude ja ću ponuditi Jurra pa nek se svatko posluži...
...odlično generale, nadam se da ne skupljaš staru ambalažu pa bi mi uzeli ovu treću, treba nam za biznis...

Jurra, Jurra, Jurra, Jurra, Jurra, Jurra, Jurra, Jurra, Jurra, Jurra 
Spam, spam, spam, spam, spam... 
Danas sam prvi put napravio četverostruki multikill u CrossFireu.
Uspio sam redom četvoricu skinuti sa snajperom prije nego oni mene (mapa Egypt).
Možeš li dat link za download te igre, da nebi skinuo krivu verziju igre?
Vecer narode! Sta se radi,gdje nam je to Jurra?
Možeš li dat link za download te igre, da nebi skinuo krivu verziju igre?
Službena stranica:
http://crossfire.z8games.com/downloads.aspx
Zatim se trebaš registrirati.
Dobra večer - evo i mene da se javim nakon par dana odsustva.
Ej ljudi, dajte mi recite, mislio sam ovo uzet u VIP-u, ima li itko iskustva s ovim mobom ili slično...
mislim da ti je bolja nokia 5800XM ali nje nemas u vipu;)ako vec uzimas mobitel,ja bih ti preporucio neki sa Androidom.
Aha, a što ovome nedostaje, mislim baš sam htio prijeći na vip, a mob bih platio 999 kn-a pa onda 50 kn svaki mjesec s time da bih dobio 100 kn-a besplatno na račun tako da...
Pozdraf :), dajte jednu rundu, namuči me ovaj Assassins Creed 2 ... Prsti mi od joya otekli
Aha, a što ovome nedostaje, mislim baš sam htio prijeći na vip, a mob bih platio 999 kn-a pa onda 50 kn svaki mjesec s time da bih dobio 100 kn-a besplatno na račun tako da...
ne nedostaje mu nista. mob je super,ima dobar TS,wi-fi,symbian koji tu i tamo nije los,ali za moj ukus je neki HTC sa Androidom pravi mobitel,odes na Android market i uzivas(ako nisi ljubitelj iphone-a,oni ce sada reci da iphone na app storeu ima preko 100.000 aplikacija)....ali sve je stvar ukusa,sa tom nokijom neces pogrijesiti,naprotiv bices i vise nego zadovoljan....
Ej ljudi, dajte mi recite, mislio sam ovo uzet u VIP-u, ima li itko iskustva s ovim mobom ili slično...
mislim da ti je bolja nokia 5800XM ali nje nemas u vipu;)ako vec uzimas mobitel,ja bih ti preporucio neki sa Androidom.
al je nema u vipa, a ja je uzea...doduse ima dosta vrimena, a mozete preporucit koji mob u t-mobilea, nema cjenovnog limita, svida mi se ovaj SE Satio kakav je kao mob...kada dolazi N900 u nas i jeli dolazi u T-mobilea???
evo ja upravo tipkam iz kreveta. :P
cijeli dan sjedim za kompom pa odlucih malo odmoriti kicmu :D
Stevane, hvala ti, kad se vratim u Hrvatsku krećem u nabavu
Andy jeli pacific ili Atlantic download
ajde lackylukck ne budi lijen,nego odigrijaj taj erep,ne treba ti ni 3 min...
ajde nek ti je srecno
...!! nadam se da ces biti zadovoljan. Jesi popravio onaj bratov SE sto ti je upao u vodu nekada...xD?
sta ovo ti??? pravis forum ili...??
ajde nek ti je srecno
...!! nadam se da ces biti zadovoljan. Jesi popravio onaj bratov SE sto ti je upao u vodu nekada...xD?
Mislim da sam već napisao rješenje problema u onoj temi, ali ja sam ti došao tamo u servis i rekao koji je problem i došao čovo iz servisa stisnuo tipku za paljenje i čovo ga upali bez problema, a ja osto ko´ posran, a probao ga upalit 2 minute orije nego što sam ušao u servis... i sad mob radi punom parom...
Oni stave obrnuto E kako da ja to tamo napišem.
Pozdrav evo i mene napokon kod kuce pa da se javim šta se radi kod vas 
od ovog erepublika se nemreš odljepit, stalno me vuče da igram
ima neko lijek kako se odvojit xD?
pa valjda 3
u tom je poanta.
inace,igrao bih ja erep...
sutra ujutro cu nesto poduzeti.