Evo ljudi da vas pozdravim. Idem malo u planine pa me neće biti jedno 7 dana. Budite dobri, slušajte modove, nemojte spamati i vidimo se. Pozdrav! 
Sretan put i uživaj!
Evo ljudi da vas pozdravim. Idem malo u planine pa me neće biti jedno 7 dana. Budite dobri, slušajte modove, nemojte spamati i vidimo se. Pozdrav! 
Sretan put i uživaj!
pozdravo oly,vrati nam se ziv i zdrav...nemoj se polomit:D
ja cu spamat za tebe:D
Ideš skijat jel.
Ajde nemoj se polomit. I bio bi red da nam doneseš kakve slikice kukaca
Nemoj bit ljen okidat prirodu 
Pozdrav i uživaj. 
zna li mozda netko mogu li novije digitalne kamere slikati?
and OPENED
Good morning
Dobro jutro svima
Dobro jutro svima!
Evo ja se cijelo jutro mucim da nadem titlove za The Dark Knight ali svaki ne valja.
Sjecam se da sam na ovom forumu procitao tutorial o sredivanju titlova al sam zaboravio gdje je taj tutorial 
Moze link ako netko zna?
Misliš ono u Subtitle workshopu namištanje titlova ako kasne?
E pozdraf ljudi :) kaj se dela? Evo ja kontam šta da sad radim :)
Misliš ono u Subtitle workshopu namištanje titlova ako kasne?
Da,na to mislim 
Titlovi kasne po 20-tak sekundi a nemogu naci bolje.
Otvoriš sutitle workshop i uvučeš titl unutra. odeš u edit>timings>set delay i tu opnda namistiš ako kasni - ako zaostaje +.
Moze pomoc ovdje
?
Otvoriš sutitle workshop i uvučeš titl unutra. odeš u edit>timings>set delay i tu opnda namistiš ako kasni - ako zaostaje +.
OK,hvala.
Idem sad to isprobat 
E pozdraf ljudi :) kaj se dela? Evo ja kontam šta da sad radim :)
Pozdrav! Ja evo sada ustao,odoh jesti pa odoh do druga da igramo kakvih igrica
.Sto ima kod tebe? Jesi nasao neku zanimaciju?
Jesam, xD, odoh kupit sebi koju igru, stara dala pare xD
Jutro, još je prerano, pa ja ću poludit, pa da se ja iz Kanade moram vašem vremenu prilagođavat...
Konobar, daj smanji glazbu, neke ovdje boli glava i pospani su...
Jutro, još je prerano, pa ja ću poludit, pa da se ja iz Kanade moram vašem vremenu prilagođavat...
Konobar, daj smanji glazbu, neke ovdje boli glava i pospani su...
bok,kaj radiš u kanadi?
Pozvao me rođak da dođem do njega za Novu pa da ostanem par dana, ljudi su ovdje super, "malo" je hladnije nego kući, ali sve u svemu najbolja Nova do sada...
vjerujem,to se ne propušta,daj još malo dojmova...ili kad se vratiš pa se slegne..
Evo ovako, trenutačno drma snijeg, i veoma je hladno, tetka je donijela lijepi topli kakao ili nešto slično tomu, sjedim ispred kamina i grijem se dok pišem sa laptopa...Sam doček je bio neponovljiv, ljudi su toliko ugodniji od nas da je to nepojmljivo, jednostavno moraš doći da bi povjerovao...Vatromet je bio spektakularan...A što se tiče slika fotić mi je kod kuće ostao, a rođak nije ništa slikavao, a i on je pristalica "starih" fotoaparata, dakle ništ od digitalca...
šteta,koja slika ne bi bilo loše,misliš da su ljudi ljubazniji ili?
ako se ne varam,ona skrivena kamera (koja je išla na rtl-u se snima u kanadi)..tu se vidi da su ljudi puno opušteniji..
dijelom je to zbog dobrog standarda pretpostavljam.."kad ljudi imaju više para nisu toliko bijesni,inače su svuda manje više isti"..kaže mi jedan tip koji je živio u dosta zemalja zbog posla..
Dobro, nisam ih sve upoznavao, ali sigurno kad bi malo "zagrebao" dublje bi bili isti ko i drugi, ali što se tiče općeg pristupa prema strancima i načina ponašanja na ulici, ugodniji su od naših ljudi ovdje...
Bemu mamu, hvata me prehlada... To je zato jer sam na doceku popil premalo vina ! Sad budem znal ubuduce, ispod 5l po festi nejdem doma ! 
Bemu mamu, hvata me prehlada... To je zato jer sam na doceku popil premalo vina ! Sad budem znal ubuduce, ispod 5l po festi nejdem doma ! 
Ja sam i previše.
Ja sam i previše.
I nisi prehladjen, kaj ne ??