Vecer! Kaj se dela u birtiji??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pije se žuja, šta drugo 
Pije se žuja, šta drugo 
hehe...samo vi pijte i uzivajte;) ja si to mogu priustiti tek za vikend kad vise zavrsim sa hebenom skolom:P
a jos mi u nedelju rodjendan..uhh
LOCK!
Jutro, i zdravo, idem u školu
test iz Francuskog
test iz Hemije
Dobro jutro 
Dobar dan,evo mene iz škole.Imali koga?
dobar dan svima:D
di je ivo?
njegov miljenik potpisao za mercedes
Jutro ljudovi....ima sta novog?
Eto nikaj, prije pol sata "gablecovao" ... 2 sendviča fina, vratina i sir Podravec, zalio sokićem od naranče i nektarine (Juicy ftw!)
Schumi će završit ko i naš Cro Cop. Povukao se na vrijeme, kam ga sad vrag hebe?
doxy i ti si mačku stavio
..mačke polako istiskuju ženske na avatarima
Eto nikaj, prije pol sata "gablecovao" ... 2 sendviča fina, vratina i sir Podravec, zalio sokićem od naranče i nektarine (Juicy ftw!)
Schumi će završit ko i naš Cro Cop. Povukao se na vrijeme, kam ga sad vrag hebe?
Sad ce Schumi doc i kad vidi da vise nije u formi odustat ce.....
Schumy je u pauzi vozio i motore i tko zna sta sve. Svakodnevno vjezbao ko manijak dok se CC malo previse umislio. Cisto sumljam da bi se MS vratio da ne misli da je konkurentan.
Sad ce Schumi doc i kad vidi da vise nije u formi odustat ce.....
Taj covjek ce jedino bit van forme kad ga ne bude.
Eto cugajte do kraja godine na moj account!!!
OMG gta 4 kosta 55 kn! na steamu popust 75%Danas cim stari dode ima da ga nazicam to i dam mu 55 kn ..
...i ovo se zove sreća...bio sam točno...666...
Pozdrav ekipa kaj se radi kod vas , a sve nešto pogađamo ove sretne brojeve 
Pomoć. pls
...a jesi probal sa vađenjem tih Ram pločica, možda koja ne valja, jer vidim da imaš 1,5 Gb...a i grafika
ti je prva liga...
koji je najbolji weather gadget za sidebar??? ako moze link
Morao sam si jos kupit 200 bozicnih lampica za van :D Uz ovih 1000 jos mi je bas ovo nedostajalo... xDD
Morao sam si jos kupit 200 bozicnih lampica za van :D Uz ovih 1000 jos mi je bas ovo nedostajalo... xDD
Hehe ti kad to upališ nestat će struje u cijelom gradu,da nisi opsjednut sa tim lampicama 
A ne ne, nisam ja opsjednut nego volim kad mi kuca zasja u ovakvo vrijeme
. Najveci car postavljanja lampica je kad je temperatura oko -10 pa ti se prsti smrznu...
premda toga cara sada ne bude...
dan, ja doša iz općine, moran bit presjednik odbora, za glasove u jednom
mistu... pamalo svratia do vatrogasaca glavno da se nosi teća, sutra marenda
malo bakalara... ma ludilo
. Najveci car postavljanja lampica je kad je temperatura oko -10 pa ti se prsti smrznu...
Pa koliko si para potrošio na sve lampice ,pa gdje ćeš to sve postaviti 
Hehe ti kad to upališ nestat će struje u cijelom gradu,da nisi opsjednut sa tim lampicama 
Nikad dosta blinkanja
Nego ljudi dali mi moze ko objasniti kako se spajaju dva harda u RAID0 jer cu uskoro kupit F3 500 gb za 300 kn pa da si spojim ovaj i taj hard da mi ovaj bude slave a drugi master..Sad neznam dali treba ikakav kabel ili slicno ko za cf.Molim pomoc.
Nekaj
kod tebe možda?