astronomija... wtf....
a kako si moga inf 2..
astronomija... wtf....
a kako si moga inf 2..
Ja sam solidan ovaj semestar
2 predmeta prošao
1 pao
1 još sam u igri ali biti će gusto
@fake za te ocjene!?
astronomija... wtf....
a kako si moga inf 2..
Ma istrazivanje zvijezdi i tih sranja sam da mi digne prosjek
Zato kaj nas nije nis ucila i ja sam za vrijeme inf mogo bit na treningu a ne se zezat na kompu od 500 kn neki shit..I tako da mi se sad osvjecuje i imam 2
@fake za te ocjene!?
Ne to je jos banana ali bude za drugo polugodiste 4.0 bez zezancije..
YEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAHH! PROSO S 4!!! ima sad za bozic da mi stari kupi novi proc i hard!
MAT:2
ENG:4
HJ:3
POV:3
VJ:5
GEO:3
TEH:5
LIK:4
INF:2
TZK:4
ASTRONOMIJA:5
BIO:3
KEM:2
FIZ:4
GK:4
PROSJEK: 3.53
Bok svima kaj se dela, jel to informatika dvojka jel sram te bilo svasta fuckaj ga.
YEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAHH! PROSO S 4!!! ima sad za bozic da mi stari kupi novi proc i hard!
MAT:2
ENG:4
HJ:3
POV:3
VJ:5
GEO:3
TEH:5
LIK:4
INF:2
TZK:4
ASTRONOMIJA:5
BIO:3
KEM:2
FIZ:4
GK:4
PROSJEK: 3.53
Bok svima kaj se dela, jel to informatika dvojka jel sram te bilo svasta fuckaj ga.
Da mamu joj njezinu.Mi u skoli jos ucimo na qbasicu Ramba uskoro cu kupit onaj proc i hard kaj si mi preporucil i budemo ja i ti se bavili clockom proca malo
Informatika 2 i još si to naveo ja bi to sakrio pogotovo tu na forumu-to se bu prepričavalo danima.Fake-informatika-2
Informatika 2 i još si to naveo ja bi to sakrio pogotovo tu na forumu-to se bu prepričavalo danima.Fake-informatika-2
Nek se prica sta cu im ja.
lako za to,si vidio da ti je ivan ukro avatar ?
Dobar dan!Šta se radi?
Evo samo da se javim pa ubrzo idem(ako se ne zadržim ovdje)!
Da skuzil sam da je ukral al bum ja poslal njemu Ranka i Zlatka pa bu vidjel kom ce on krast.
Dobar dan!Šta se radi?
Evo samo da se javim pa ubrzo idem(ako se ne zadržim ovdje)!
evo i ja imam vremena tak toliko da se javim...hebem ti skolu!!! sta je ovo,nema nikoga u birtiji??? nadam se da cemo se za vikend naspamat :P
Da skuzil sam da je ukral al bum ja poslal njemu Ranka i Zlatka pa bu vidjel kom ce on krast.
Hehe nemoj Ranka i Zlatka
Hehe nemoj Ranka i Zlatka
Necu mu ranka poslat ak mi plati pivu a ak mi plati i pivu i cevape onda cu mu progledat kroz prste
@fake_alert i rider
ucite li vi sta,nemoj da vam dolazim u skolu da vas provjeravam!?? lol
Sad sam malo igrao Football Manager i to je sve od Managera. Sad ga idem brisat jer samo smeta.
Sad sam malo igrao Football Manager i to je sve od Managera. Sad ga idem brisat jer samo smeta.
mora da si se naigrao ;)joj da je meni malo vremena da odigram koju igricu
@fake_alert i rider
Hehe dođi,a doću je tebi @stevan94 da ti provjerim ocjene u školi , bolje počni ispravljati ocjene
@fake_alert i rider
Hehe dođi,a doću je tebi @stevan94 da ti provjerim ocjene u školi , bolje počni ispravljati ocjene
joj nemoj me da ispravljam,i ovako sam zaglavio ;)
@fake_alert i rider
joj nemoj me da ispravljam,i ovako sam zaglavio ;)
Pa čime ćeš proći
Pa čime ćeš proći
tricom ako prodjem hebenu geografiju,imam 3 i 1,rekla je da ce me opet pitati,ali valjda je zaboravila :P
Pa čime ćeš proći
tricom ako prodjem hebenu geografiju,imam 3 i 1,rekla je da ce me opet pitati,ali valjda je zaboravila :P
A koji si razred
Pa čime ćeš proći
A koji si razred
Prvi Gimnazije,ma tesko ko k**** :D
evo potvrdeno je...prolazim s 4,4...a mama mi je rekla ak nebude 5 nema kompa za praznike...valjda ce se malo ˝relax-at˝....
Ljudovi, evo mene opet, evo vratia se s vana, s jaranima gađao bivšu školu grudvama - ne običnim, trpali smo petarde u njih :) mislim da smo nastavnike na smrt isprepadali
E, pozz, može li mi ko preporučit neku igru za moju konfu?
Super Mario Bros
Super Mario Bros
Ovo se ne zezamo..stvarno..mozda ni to nece moc pokrenut...
Sve što ne traži Pixel shader 3 možeš igrati bez po muke
Probaj igru: Area 51
Sve što ne traži Pixel shader 3 možeš igrati bez po muke
Probaj igru: Area 51
Dobar dan!
Ta igra mi nije ostavila dobar dojam,tj grozna mi je.Odigraj si bolje Serious Sam 1,2
.
P.S.Znam da je Area 51 free ali zna Cerina i za "neke" stranice