ma nema tu spama,sve je dobronamjerno:D
samo nadite dobrog izdavaca,silom@n commerc nevalja:D
ma nema tu spama,sve je dobronamjerno:D
samo nadite dobrog izdavaca,silom@n commerc nevalja:D
Joj što ja pričam, pa ovdje ne treba raditi knjigu, nego slikovnicu Ljudi više vole brzo pogledati slike, nego čitati.
misliš nesretnik, a gdje vidiš taj broj?
...nesrećo...nauči koristiti forum, a ne gledati na sat kao sinoć...
ma film treba snimit:D
Bug forum za početnike -u kinima od 01.01.2010
Ej ljudovi, koji tracker bi bio najbolji za muzicke video spotove a da su u boljoj kvaliteti ?
Tako je. A kakav to sat
Da i to u 3D
Bug forum za početnike -u kinima od 01.01.2010
he he Prodaja ulaznica od sutra
Tako je. A kakav to sat
...pa može biti i atomski sat ili onaj na comp...ili oni koji su se nosili ispod
, kad nije bilo tol'ko kamiona...Ej ljudovi, koji tracker bi bio najbolji za muzicke video spotove a da su u boljoj kvaliteti ?
music-vid
...pa može biti i atomski sat ili onaj na comp...ili oni koji su se nosili ispod kaputa, kad nije bilo tol'ko kamiona...
Jurra.... U birtiji ne želim čuti za sat, a pogotovo ne kad se bliži 22 h
Dobro je, nismo dobili kartone što smo postali iza 22h. Sigurni Ivo F1 lopatom bacao taj naš spam iz birtije
Ej ljudovi, koji tracker bi bio najbolji za muzicke video spotove a da su u boljoj kvaliteti ?
music-vid
Kad me bas sreca prati, pise da je site down...
@ Paolo...
za mene vride ista pravila, cilu noć na netu
spavat do 12-1, diginit sebacit đir, popit piće i tako dan za danom...
...a di ti je link...i ti krivo citiraš postove kao i Borg... evo, ja sam ti ispravil...
...a di ti je link...i ti krivo citiraš postove kao i Borg... evo, ja sam ti ispravil...
Što bi mi da nam ti ne (hakiraš) ispravljaš postove
Jedno možda uobičajeno pitanje ako tko zna:
Da li ima koja stranica da upišem recimo DDR i AGP pa da mi izbaci koje matične postoje koje podržavaju to,da ne moram pretraživati jednu po jednu matićnu kaj podrzava?Dakle mislim nije bitno koji je soket da li je 775 ili 939 ili neznam koji bitno kaj podržava da mogu usporediti?
ovo zadnje cu ja uzet:D
ovo zadnje cu ja uzet:D
Ti si onaj, sam protiv svih, jel
Da li ima koja stranica da upišem recimo DDR i AGP pa da mi izbaci koje matične postoje koje podržavaju to,da ne moram pretraživati jednu po jednu matićnu kaj podrzava?Dakle mislim nije bitno koji je soket da li je 775 ili 939 ili neznam koji bitno kaj podržava da mogu usporediti?
al ti je matična ciknula...
tako meni oo lito pa ja sve novo kupia...
a baš da imatakvastranica ne znam,
al ti je matična ciknula...
tako meni oo lito pa ja sve novo kupia...
a baš da imatakvastranica ne znam,
Nije riknula još uvijek pišem al u ova recesijska vremena nema se za novi komp pa idem malo usporediti da li postoji nekaj u drugim kombinacijama al mi se neda stalno prebacivati s jedne matične na drugu da vidim kaj podržava.Zato sam mislio možda ima neka lakša solucija pretraživanja...
...evo ti novi da ne cviliš...ne moraš zahvaljivati...
ha ha Sad si ko' ministar
Evo Jurra, napravi svoju kampanju
Može li i stolica ministarska onda bar na dvije godine da mogu u pemziju?
Nije riknula još uvijek pišem al u ova recesijska vremena nema se za novi komp pa idem malo usporediti da li postoji nekaj u drugim kombinacijama al mi se neda stalno prebacivati s jedne matične na drugu da vidim kaj podržava.Zato sam mislio možda ima neka lakša solucija pretraživanja...
neće to ići zed,bez muke nema nauke..
Baš ti hvala.Nekako si mi postao francuskiji-malo arogantan kako su i oni kroz stoljeća postali.Mislio sam na malo pomoći da ne tumaram okolo i da ne čamim pred kompom toliko to nije dobro za moje oči ...
YEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAHH! PROSO S 4!!! ima sad za bozic da mi stari kupi novi proc i hard!
MAT:2
ENG:4
HJ:3
POV:3
VJ:5
GEO:3
TEH:5
LIK:4
INF:2
TZK:4
ASTRONOMIJA:5
BIO:3
KEM:2
FIZ:4
GK:4
PROSJEK: 3.53
Baš ti hvala.Nekako si mi postao francuskiji-malo arogantan kako su i oni kroz stoljeća postali.Mislio sam na malo pomoći da ne tumaram okolo i da ne čamim pred kompom toliko to nije dobro za moje oči ...
nema na čemu,preporučam se..samo ti velim da nemreš tak pretraživat