@Fake_alert
covjece meni nije jasno kako ti nemas ni jedne zvjezdice,a stalno si online i nesto pises!!?
@Fake_alert
covjece meni nije jasno kako ti nemas ni jedne zvjezdice,a stalno si online i nesto pises!!?
Kaj je najbolje meni je stara kupila sampon koji mirisi po cokoladi..Ima da me cure pocnu jest lol
...ja mislim da cure ipak više vole neki drugi miris...ali pustimo sad to, nego upravo gledam kroz prozor
i vidim da se ova "bijela govna" tope k'o snijeg na suncu...
e ljudi,Sta kazete ps3 ili xbox360 za 1300kn?
cestitke:D
a jel mogu na ps3 kopirane filmove gledat?
i ipak su malo preskupe igrice
Kaj je najbolje meni je stara kupila sampon koji mirisi po cokoladi..Ima da me cure pocnu jest lol
...ja mislim da cure ipak više vole neki drugi miris...ali pustimo sad to, nego upravo gledam kroz prozor
i vidim da se ova "bijela govna" tope k'o snijeg na suncu...
evo volim se nasmijat iako sam boletan....
A što misliš gdje sam, pa dogovaram dostavu u birc. al ovaj nešto priča da ceste nisu čiste pa će cuga kasniti.
Nemoj da ti Zlatko potrga hlače Kako ćeš onda van na snijeg bez hlača.
A što misliš gdje sam, pa dogovaram dostavu u birc. al ovaj nešto priča da ceste nisu čiste pa će cuga kasniti.
...sorry, zaboravil sam da uvjek imaš pune ruke posla pa ne stigneš spamat...
Nemoj da ti Zlatko potrga hlače Kako ćeš onda van na snijeg bez hlača.
...a ništa...stavit ću šveđanku ispred sebe...
Ev ja se upravo okupah ;) ima sada da se cure lijepe za mene ko lude
Gleda li netko wolwes-burnley??? ja igrao keca,prolazim....:DDD
16...
Rofl, evo skidam BitDefender x64 Internet Security ROFL 80 MB sa easyshare, onaj countdown za non-membere počeo odbrojavati od 1503 sek
...sorry, zaboravil sam da uvjek imaš pune ruke posla pa ne stigneš spamat...
Opet ti o spamu. Ovdje nema spamera, kaj je tebi
(ova poruka nema nikakve veze sa Jurrinim spamom )
Evo da Jurra ne bi rekao kako ne duplam postove.
Sad kad mi udare žutanjak
EDIT: A fučkaj ga Jurra. Sad si mi uništio priliku za duplim postom.
EDIT: e hvala ti Jurra. Sad si me spasil od kartona. Za ovo te častim cjelu iduću godinu...
...hvala...ma nije to ništa, ali kad već inzistiraš nek' ti bude...
Kratki pozz svima i runda....
...pozdrav i hvala FCTH...to nam baš treba...ujutro je bilo -17...
EDIT: ako tko ima vremena nek' pogleda ovo...
Kratki pozz svima i runda....
...pozdrav i hvala FCTH...to nam baš treba...ujutro je bilo -17...
dami nije u glavi toliko bilo bi dobro, triban učit al brate ne ide, da ga j...
E da usput pitam - znate li za neki muzički tracker koji ima brdo dobre stare muzike ( od 50-tih do 90-tih)?
Ah za to bi bili najbolji what i waffles ali oni su opće poznati kao najgori za seed, budem još pogledao koji bi bio dobar a da nije toliko težak za opstati ;)
Sinoć sam izludio, ja rođeni rapper i košarkaš, bio sa ekipom na rođendanu kolegi iz kluba, a cajke se puštale, pa ne da sam izludio, nego...auff
P.S.
Gdje je stipica kad ga čovjek traži, evo sam sada u Zadru, ali kući idem za pola sata...
Sinoć sam izludio, ja rođeni rapper i košarkaš, bio sa ekipom na rođendanu kolegi iz kluba, a cajke se puštale, pa ne da sam izludio, nego...auff
P.S.
Gdje je stipica kad ga čovjek traži, evo sam sada u Zadru, ali kući idem za pola sata...
znam kako ti je...
dok san s bratom iša na faks prošle godine ujutro u 6.45 odma cajke za pop...
a tek u domu, al kad ja udrem nigere nema tu...