Što je nekome rođendan? E pa onda sretan rođendan.
Dobro jutro ljudovi. Kako je?
Jutro Ivane :P....sta ima?? kakvo je vrijeme kod tebe,ev kod mene jos uvijek pada
Što je nekome rođendan? E pa onda sretan rođendan.
Dobro jutro ljudovi. Kako je?
Jutro Ivane :P....sta ima?? kakvo je vrijeme kod tebe,ev kod mene jos uvijek pada
Ljudi jeste da je recesija,ali mogli ste svi kupiti slavljeniku neku sitnicu ;)
jutro, bolje rečeno dan...
Evo kod mene se sunce pojavilo
Ljudi jeste da je recesija,ali mogli ste svi kupiti slavljeniku neku sitnicu ;)
Hmm Pa tko je mogao znat da mu je rođendan, a sad su trgovine "zatvorene"
Hmm Pa tko je mogao znat da mu je rođendan, a sad su trgovine "zatvorene"
pa znajuci tebe,naci ces ti neku otvorenu trgovinu sa lijepim poklonom....xD
a moze i gajba pive za raju,u ime rodjendana (na tvoj racun naravno)
Gdje je sad Jurra, kad ga trebam. Ajde idem potražiti neku cugu.
Gdje je sad Jurra, kad ga trebam. Ajde idem potražiti neku cugu.
mora da je negdje zaglavio
mora da je negdje zaglavio
On stalno zaglavi kad smo žedni. Fučkaj ga.
Opet neki haker hakira postove. Fučkaj ga.
Jurra, morat ćemo mi njega uhvatiti, nema nam druge
Ajde Jurra donosi vise to pivo,mi nemremo cekati
Dan!
Što kažete na novi desktop? Zanemarite ikone, to staroj nešt treba :P
sorry, nije htjela slika xD
Dobar dan!ovo mi je prva nedjelja ove godine kada se nisam morao dići i učiti,nego sam se pošteno naspavao!
Ja prek vikenda nisam nish ucio,zato me danas iza 5 ceka brdo posla,sledece sedmice skoro sve kontrolni do kontrolnog,jojj ;)
Ja prek vikenda nisam nish ucio,zato me danas iza 5 ceka brdo posla,sledece sedmice skoro sve kontrolni do kontrolnog,jojj ;)
Ja samo u ponedjeljak trebam predati vježbe, ali bogati koliko toga ima za napisati
E da usput pitam - znate li za neki muzički tracker koji ima brdo dobre stare muzike ( od 50-tih do 90-tih)?
Jurra........
Ima i na jutarnji.hr ako koga zanima
Pozdrav momci,eo mene iz kupaone i ljepo sam se obrijal i istusiral i sav mirisim na cokoladu
evo ja upravo citam,ako neko hoce neka cita
a što bodu u oči one reklame sa strane. grrr
Pozdrav momci,eo mene iz kupaone i ljepo sam se obrijal i istusiral i sav mirisim na cokoladu
ahh da.....odoh i ja sada da se okupam,pa da i ja malo pocnem mirisat ....samo nemam tople vode,al ajd hladnm cu,nista strasnoo...bitno je da opet zamirisem :D
ahh da.....odoh i ja sada da se okupam,pa da i ja malo pocnem mirisat ....samo nemam tople vode,al ajd hladnm cu,nista strasnoo...bitno je da opet zamirisem :D
Kaj je najbolje meni je stara kupila sampon koji mirisi po cokoladi..Ima da me cure pocnu jest lol
Ejj izvinite ako smaram :D....samo mi treba nesh.....da mi neko da link od neke mocne igrice za samsung s5230,po mogucnosti da se crtaju nke cike i da njih malo zajebavam i nesh tako ....i molio bih da me to saceka ovde dok se okupam ;P