ja igram sve što želim na linuxu, ne vidim tu problem
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ima tko kristalnu kuglu za posudit?
http://www.bug.hr/forum/post/razni-hardverski-problemi/problem-kompom/2196582.aspx
ima tko kristalnu kuglu za posudit?
http://www.bug.hr/forum/post/razni-hardverski-problemi/problem-kompom/2196582.aspx
Izvolite na
čak sam i izgubio jednu cijelu zvijezdicu
a danas mi je stigo max adsl, pa rek ajd da se vratim na forum sad kad se više ne moram patit sa internetom
Što ima sa tobom čovječe, kako život?
Što ima sa tobom čovječe, kako život?
ma nema ništa... malo sam se odmaro ovo ljeto i tako... život isto dobro, ma zapravo super :D
kak ti živiš?
šta ima tu na forumu? jbt nisam bio mjesec ipo online, nisam više u tijeku događanja
ma nema ništa... malo sam se odmaro ovo ljeto i tako... život isto dobro, ma zapravo super :D
kak ti živiš?
šta ima tu na forumu? jbt nisam bio mjesec ipo online, nisam više u tijeku događanja
Ma dobro je, ljeto je, gušta se.
Na forumu sve po starom, par novih karaktera se pojavilo, izuzev toga sve isto.
Dobar dan Banditosi..... Šta se radi???
Ola ekipa!
Evo ja sebi kupujem neke pisdarije...
Naručio bih si ovaj bijeli R.A.T. 7, ali nema još...
Dobar dan Banditosi..... Šta se radi???
Senor,help is needed!
Kako si ti raspodjelio airflow u svom obsidianu?
Kod mene su covjece temp po 10 stupnjeva vise negu u cm 690 ii advanced,strahota!
Hvala banditos!
Ola ekipa!
Evo ja sebi kupujem neke pisdarije...
Naručio bih si ovaj bijeli R.A.T. 7, ali nema još...
Haha, tebe nešt opasno primilo bijelo ludilo.
Ja sam jučer uz SGSII kupio HTC Desire Z i nije mi baš najasnije po čemu je to fizička tipkovnica bolje od virtualne. Dva dana se učim na tu tipkovnicu i još uvjek tipkam svjetlosnom brzinom brže na virtualnoj.....
Daj stavi više slika Corsaira!!
Senor,help is needed!
Kod mene su covjece temp po 10 stupnjeva vise negu u cm 690 ii advanced,strahota!
Hvala banditos!
Na vrh tri ispušna, na stražnjoj jedan 140mm ispušni kojeg dobiješ uz kućište. Na dnu jedan usisni, kod ladice za HDD jedan usisni i to je to....
Senor,help is needed!
Hvala banditos!
Na vrh tri ispušna, na stražnjoj jedan 140mm ispušni kojeg dobiješ uz kućište. Na dnu jedan usisni, kod ladice za HDD jedan usisni i to je to....
jer ovo nije normalno...znaci prakticki moram ubaciti jos 1 na dno kod napajanja kao sto ti imas i na vrh 2 komada mislim da ce biti dovoljno,a mi Boga ako ne posegnem za nekom EKWB solucijom
jer ovo nije normalno...znaci prakticki moram ubaciti jos 1 na dno kod napajanja kao sto ti imas i na vrh 2 komada mislim da ce biti dovoljno,a mi Boga ako ne posegnem za nekom EKWB solucijom
Usis na dnu trebaš obavezno imat jer to dovodi hladni zrak u kućište. Meni nije bilo problem imat toliko ventova jer su svi redom bili Noctua-ini sa anti vibracijskim podlogama, tak da defakto su bili nečujni.
Haha, tebe nešt opasno primilo bijelo ludilo.
Ja sam jučer uz SGSII kupio HTC Desire Z i nije mi baš najasnije po čemu je to fizička tipkovnica bolje od virtualne. Dva dana se učim na tu tipkovnicu i još uvjek tipkam svjetlosnom brzinom brže na virtualnoj.....
Da, volim bijelo...
Što ti radiš da svako malo mijenjaš mobitele/komponente?
Bijelo bih uzeo samo zato što je uglavnom sve uvijek crno... Svaka komponenta...
Taj bijeli RAT zakon izgleda, kupuj!
Da, volim bijelo...
Što ti radiš da svako malo mijenjaš mobitele/komponente?
Bijelo bih uzeo samo zato što je uglavnom sve uvijek crno... Svaka ko,mponenta...
Ja isto volim bijelo, al samo mobitele. nebih podnio bijeli komp ili periferiju....
HTC Desire Z sam uzeo jer sam bio znatiželjan, a i htel sam dati još jednu priliku HTC-u.. Uglavnom u odnosu na stari desire software je bitno poboljšan i osjeti se napredak u svakom pogledu, čak i sa 2.2 Androidom. Jedino ono što se nije popravilo jest baterija i vidljivost ekrana na suncu(iako je S-LCD), mada traje nešto duže nego na desireu, al svejedno čak i debelo mocniji SGSII duže drži od ovoga.
Čeka se da izađe bijeli Iphone 5/4GS da ga kupim isti tren!
Čeka se da izađe bijeli Iphone 5/4GS da ga kupim isti tren!
Ma vec ce i crni( koji ce izac prvi) napravit toliku halabuku, da drugi nemaju šanse kad ovaj stigne. Za mjesec-dva nakon dolaska u T-centre ce ga vec imat svaka šuška.
naravno nisam našao već sam našao org. FS2004
Nije još u prodaji, tek kao pre-order...
Nije još u prodaji, tek kao pre-order...
Izgleda odlično s ovom bojom izgleda kvalitetnije.
Večer svima....
Kako je dobro,
biti opet na 8 Mb/s,
umjesto ušljivog
T-Mobile-a.
Bed je samo što to znači da je GO gotov.