Evo vidim BOL "tuče" po Appleu od ranog jutra!
Gibam, odoh u planinu :)
Evo vidim BOL "tuče" po Appleu od ranog jutra!
Gibam, odoh u planinu :)
Zato, sto nisam znao sve do dokk sam kupio karte, tek sljedeci dan sam sazno, ali onak sam prodo nekon liku za sjever gore 2x 200 kn...hahahhaha
Zato, sto nisam znao sve do dokk sam kupio karte, tek sljedeci dan sam sazno, ali onak sam prodo nekon liku za sjever gore 2x 200 kn...hahahhaha
Ti si taj koji je na sve teme na cjelom forumu prodavo karte za dinamo i ispamo cjeli forum, umjesto da si otišo ispred stadiona i prodo.
dobri den!
mene zanima postoji li mogućnost prijave nekog korisnika ovog foruma, zbog korištenja tuđeg imena i prezimena (konkretno moga) i jer je očito napravio lažni akaunt... doduše, nije mi nanio ništa loše (zasada) , ali da to ne bi krenilo u lošem smjeru.
zadnja 21 poruka na forumu ti je za te hebene karte, prekini više spamat
a to da si prodao ti neće nitko vjerovat
dobri den!
mene zanima postoji li mogućnost prijave nekog korisnika ovog foruma, zbog korištenja tuđeg imena i prezimena (konkretno moga) i jer je očito napravio lažni akaunt... doduše, nije mi nanio ništa loše (zasada) , ali da to ne bi krenilo u lošem smjeru.
Pa prijavi adminu.
dobri den!
prijavi
dobri den!
moguće da on zbilja ima isto ime i prezime
dobri den!
Pa prijavi adminu.
aj detaljiziraj molimte
sori za dupli post
dobri den!
sumnjam, ja sam jedini u hrvatskoj sa tom kombinacijom, vjeruj mi.. pogotovo jer sumnjam na jednu osobu
dobri den!
Pa prijavi adminu.
može detaljnije
dobri den!
Vidi moje ime i prezime
Vidi moje ime i prezime
znam da me pod*ebavaš, munjovoz je unikatno na internetu, možete pronaći sve moguće informacije o meni samo guglajući munjovoz x)
a još kad i upišete moje ime, nema duplikata
Vidi moje ime i prezime
znam da me pod*ebavaš, munjovoz je unikatno na internetu, možete pronaći sve moguće informacije o meni samo guglajući munjovoz x)
a još kad i upišete moje ime, nema duplikata
Ma sprdam se malo, sad ću maknut:)) Jesi dobio onaj poso?
ukratko momci, danas sam kupio svoje prve cipele, 600 kuna pljunio, pravo su dobre \o/
kupio sam i neke hlače koje izgledaju svečanije, crne rifle, normalne moderne rifle, i gibam do kolege mind_challenge za vikend na rock koncert \o/ u vinkovce ofc
pocrvenio je onaj s kartama :D
Šta je previše, previše je.
Dan svima!
Šta je previše, previše je.
Dan svima!
Napokon. Frajer je došo na forum u roku 5 minuta ispiso 50 postova kako on prodaje karte za Dinamo, u koju god temu dođem on prodaje karte.
Ma sprdam se malo, sad ću maknut:)) Jesi dobio onaj poso?
evo priloženo u slici, nisam još dobio posao jer zapošljavanja kreću 1.10, nije idealno ali budem bio prvi na listi x)
edit cekajte tren
Meni su malo neozbiljne firme koje imaju gmail i hotmail adrese:)
Napokon. Frajer je došo na forum u roku 5 minuta ispiso 50 postova kako on prodaje karte za Dinamo, u koju god temu dođem on prodaje karte.
i još izjavi tu da ih je prodao za 2x200kn
Da malo čudno izgleda:) Inače imaju one od t-coma šta dobiješ kad račun uzmeš kod njih:)
Meni su malo neozbiljne firme koje imaju gmail i hotmail adrese:)
on je zaposlen u toj firmi i on je moja veza iznutra, tak da nemoram ići preko administracije same nth media firme da dobijem odgovor x)
to je njegov privatni mail btw
to je njegov privatni mail btw
Ahaaa:)
Pazi samo da te ne muljavi i ne zavlači.
Ahaaa:)
Pazi samo da te ne muljavi i ne zavlači.
hvala na opaski, znam da ne misliš loše, ni ja sam u ovo nevjerujem, ali on nema razloga da me zavlači, on se meni prvi javio da li ja želim raditi tamo, nisam ga ja išao pitati da li ima mjesta
on mi je bio profesor, a uposlen je u nth mediji niz godina, čovjek od 30-35 godina
tako da mi ne izgleda da bi me zavlačio =)
on mi je bio profesor, a uposlen je u nth mediji niz godina, čovjek od 30-35 godina
tako da mi ne izgleda da bi me zavlačio =)
Držim ti fige da uspiješ.
Držim ti fige da uspiješ.
hvala momče \o/ =)
Kako prži vani u pm:(
Trebao bi do doktorice ali nema šanse da se pržim.
Nek dođe ona tebi, ovo ono
šta je toliko vruće?
u uredu sam, klima radi i toliko posla da ne stignem vani nigdje samo tu i tamo poruka na bug :)
samo se nemoj izvrnut momče, da ne presaugaš