- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobar dan svima
Ovako cudne stvari se dogadaju narucio sam ovo i doslo sve ok za filmove pogledat na starijem laptopu spojenom na crt radi kako treba ali nije tu problem
Doslo mi je u paketu jos i ovo (onaj na kojemu pise david flores) to nisam narucio ali eto tako je doslo pa ako netko zna sto je to koliko sam ja shvatio igracka koja se izreze i slozi ili ako netko zna zasto je doslo svaka pomoc dobro dosla :-)
Dobar dan svima
Ovako cudne stvari se dogadaju narucio sam ovo i doslo sve ok za filmove pogledat na starijem laptopu spojenom na crt radi kako treba ali nije tu problem
Doslo mi je u paketu jos i ovo (onaj na kojemu pise david flores) to nisam narucio ali eto tako je doslo pa ako netko zna sto je to koliko sam ja shvatio igracka koja se izreze i slozi ili ako netko zna zasto je doslo svaka pomoc dobro dosla :-)
bahaha koji je to k?
pozdrav svima...
pa mislim da je igracka nisam to platio samo je doslo sa ovim vjerovatno greskom :-) dat cu nekome nek reze i slaze to haha
Ah što sam ponosan na sebe,uredio sam desktop nije ga ni vlastita majka prepoznala,još me brat pita od koga sam ukrao kompjuter
evo mene nazad, dobro prošlo
Bit ce to dobro, i ispit traje po ure... :)

u pola 5 na njemacki, a neda mi se, vani gadno i hladno vrijeme, a meni toplo kod kuce. Mozda ppitam starce da odemo poslje njemackoga do algoritma.
po šumi voziš? :)
uuu pa dobar sii!!
Record breaking
kad ti je ispit?
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/htc-desire-htc-hd2-nokia-n8-samsung-i9000/83796.aspx?page=3

kad ti je ispit?
Sljedeci tjedan, ali neznan tocan dan jos...

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/htc-desire-htc-hd2-nokia-n8-samsung-i9000/83796.aspx?page=3
Budem napisao svoje... ali ja za svoju imam samo riječi hvale...
ajde sretno, nemoj neku bakicu zgazit, to je diskriminirajuca greska
Ep kako je sad pa forum u kojoj temi
Zdravo!
Bio sam jučer na natjecanju iz geografije, 61% mi je točno.Profesor kaže da je dobro, da bi mogao na županijsko iako bih ja bio zadovoljniji da iz informatike idem.
Šta vi radite?
Možda u onoj temi o njuškalu?
Tema o njuskalu... odvrti zadnje dvije stranice...
Ljudi pozivaju na nasilje i sto ja znam...
A modovi ništa...
Zdravo!
Bio sam jučer na natjecanju iz geografije, 61% mi je točno.Profesor kaže da je dobro, da bi mogao na županijsko iako bih ja bio zadovoljniji da iz informatike idem.
Šta vi radite?
Kao prvo:čestitam na uspjehu
Kao drugo:(NEZNAM ŠTO JE DRUGO PA ĆU PRJEĆI NA TREĆE)
Kao treće:Dobar dan
Kao četvrto:Imamo onu temu Prevaren pri kupnji IPhonea preko njuškala,tamo smo pretvorili temu u birc.
Zdravo!
Šta vi radite?
Eto čestitam...
Samo na županijskom moraš biti bolji...
EP ja neznam čemu se uopče čudiš, i sam si vidija da modovi ne rade k*rca a ni glavni i vlasnici ovoga foruma. Rade što žele i kad žele a kad su potrebni oda se vrijeđaju i još svašta. Nemoj tamo ić i gotovo. Boli te k*rac šta će napravit i kako. Al ako nećega bude i nahebu volija bi da nahebe i BUG pa da se pizd* koje ga vode vrate u stvarnost.