Znas li onda neki bolji/pouzdaniji program za mjerenje potrosnje?
Nesto slicno kao i ovo.
Tvoj Raptoxx nema taj LCD-ić?
Uglavnom neki hardverski pokazatelj bio bi najtočniji
Nesto slicno kao i ovo.
Nesto slicno kao i ovo.
Nema.
Nema.
Tamo gdje uštekavaš napajanje u struju. Ako imaš Advanced 600W trebao bi imati... Ali nije važno, rekao bi da ti komp ne troši više od 150W (dok igraš), odnosno 200W u full loadu
Zna li itko išta o Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev.2?
Sutra najvjerojatnije kupujem, pa da vidim mišljenja.
Nema.
Tamo gdje uštekavaš napajanje u struju. Ako imaš Advanced 600W trebao bi imati... Ali nije važno, rekao bi da ti komp ne troši više od 150W (dok igraš), odnosno 200W u full loadu
Isuse,tako malo?
Ja sam mislio barem 300 ako ne i vise.
No hvala ti,sada sam bezbrizan oko kupnje novog hardvera.
------------------------------------------------------------------------------------
Ima li itko ideje sto je ovaj forumas svojim postom htio reci?
Evo mene ekipa!
Nema.
Isuse,tako malo?
Ja sam mislio barem 300 ako ne i vise.
No hvala ti,sada sam bezbrizan oko kupnje novog hardvera.
Samo imaj na umu da Raptoxx možda neće moći dati dovoljno snage i volti na svojim railovima
Bugovci, ciljam vise na OCere, kako moze bit integrirana grafa klokana? Pogledajte pa se uvjerite.. Ako neko zna kako nek mi kaze..
Bugovci, ciljam vise na OCere, kako moze bit integrirana grafa klokana? Pogledajte pa se uvjerite.. Ako neko zna kako nek mi kaze..
Ja sam svoju clockao za 110 mhz, sa 700 na 810.
Ja sam svoju clockao za 110 mhz, sa 700 na 810.
Al kako? Ja nisam ni klokao, samo sam skinuo najnoviji GPU-Z i tolki mi je bio takt..
Di je Fake?Daj mi onaj link,da ti postam filmove od mojih igrica,malo sam se igrao sa mowie makerom.Mislim onu temu,ne link ,kaj ja meljem.To je zato kaj sam žejen ko kaća,a sve sam se žurio da to napravim.Valjda je dobro.Netrebaju mi ocjene,nisam zato postao i napisao sam da je funny video gaming.Jer je iz zahebancije,igram da se odmorim.Idem sad popit pivu da dođem sebi...
Večer ljudi!Pokušavam sredit nekom vezu,šta mislite kome?Samome sebi
General zed koje si ti boje koristio za plastiku?
Mislis na mene?Mislim na ljubavnu vezu ...hehehe malo si krivo skonto ali nema veze...
Normalna stvar je ta superciklona. Isto kao i potresi. Znate da se dnevno događa do 20 potresa prosječno od 4-6 stupnjeva po richteru?
Superciklona koja nas trenutno zakapa sa snijegom proteže se sve do Norveške:
U mene nije toliko hladno, ali je pljusak veliki
General zed koje si ti boje koristio za plastiku?
Primer kao temelj,a onda moš koristit kaj hočeš.Imaš ga i u spreju,a imaš i kao mješavinu jednokomponentnu i dvokomponentnu.Ja sam uzeo od Hempela,trgovina je u kromosovom tornju prem PBZu...
jutro
imam problem sa bugom
otvorio sam ovu temu
http://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/ps3-motion-controller-move/49339.aspx
nit ju mogu editirat niti slike stavit
evo probat cu ovdje za probu
stalno mi daje onaj error "stranice nedostupne"
pokuso sam valjda 20 puta
edit: evo ovjde hoce stavit sliku a u onoj temi nece
edit2: rijesio sam nekak traljavo -_-
zasto nemoze bit upload slika ko na drugim forumima
Dobro jutro prijatelji.
Jutro..bemti snijeg...opet ga napadalo...sad sam u toploj kući nakon ćišćenja...
jutro spameri, što ima?