Idem kupit miš, weee! Aj, pozz...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Idem kupit miš, weee! Aj, pozz...
Ja sam pod temperaturom...
Baš razmišljam da si prelakiram kućite (vjerojatno Crveno-Crna klasik kombinacija), napravim bočnu stranicu i napravim još neke rupice za ventove (120) mm... Gore jedan i dolje jedan. Onda još malo povisim kućište i ubacim onu spužvu koja upija vibracije ili napravim sendvič ploče (stranice) i to je to...
Ja probavne smetnje imam...
mene boli srce radi jedne žene
mene boli srce radi jedne žene
ma bit ce bolje XD
nadam se
onda kad ćeš preuzet burek
Jutro!
Kad svi izmisljate neke bolestine, moram i ja - boli me ki*a sto vas boli :D
a ja imam upalu
upale mi gače u gusicu
Jel zna netko kako bih mogao iskoristiti vent (80 mm), nema 3 pin nego samo žice, iz jednog starijeg napajanja...
Usb se presporo vrti
Evo na vijestima - propast će hektolitri (bogzna koliko je to, ali biće jako puno) pive ako se ne pretoči. Neznam koja pivovara, ali pijandure - navalite! Ja baš ne pijem pivu.
Konacno i ja gotov s instalacijom winsa i sveg ostalog... fjuuuuh...
Od danas se štedi!Za čega?Za najjefniniji Mac (vjerovatno ću uzeti Mac Mini)...Ima tko kakav način zarade (ne bih želio popravljat računala jer imam 12 godina pa mislim stvarno,bilo bi malo čudno)
Od danas se štedi!Za čega?Za najjefniniji Mac (vjerovatno ću uzeti Mac Mini)...Ima tko kakav način zarade (ne bih želio popravljat računala jer imam 12 godina pa mislim stvarno,bilo bi malo čudno)
Odi bakicama iz susjedstva na plac, operi mami prozore i tako. Sinko nema danas lagane zarade. Možeš samo lagano potrošit.
Dobar dan svima!
Hehe ja sam u tvojim godinama popravljo kompove, prvo su se ljudi čudili a poslije sam se proširio kao guru
Hehe ja sam u tvojim godinama popravljo kompove, prvo su se ljudi čudili a poslije sam se proširio kao guru
Pa da i ja,mislim nije tu niš čudno prvo se iskaži da znaš pa češ ima posla!
Dobar dan spameri
Dobar dan!
Dobar dan spameri
Spameri???
Za kaznu moraš dan provest sa modnim mačkom tj. nosit mu torbicu po gradu.
Da spameri dobro si čuo ,neeee nema šanse
Ok...Ali slušaj kad živišOVDJE,neću imati baš neki promet...
A ja sam ovdje imao!
Dobar dan spameri
Spameri???
Za kaznu moraš dan provest sa modnim mačkom tj. nosit mu torbicu po gradu.
A ko je taj da mu ja pokazem
A sad jel legalno,kolko cigiča prodaje tenisice i neznam šta već pa nikom ništa.