Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.387.275
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Yo spammers, wassup?
Idem kupit miš, weee! Aj, pozz...
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Ja sam pod temperaturom...

Baš razmišljam da si prelakiram kućite (vjerojatno Crveno-Crna klasik kombinacija), napravim bočnu stranicu i napravim još neke rupice za ventove (120) mm... Gore jedan i dolje jedan. Onda još malo povisim kućište i ubacim onu spužvu koja upija vibracije ili napravim sendvič ploče (stranice) i to je to...

Prodajem: Matičnu ploču Matsonic + Intel Pentium IV 1.7 Ghz, Floppy Disk Drive + odgovarajući kabel, Modeme (PCI), AsRock MBO + Athlon XP 2600+, ATI Radeon 9200 SE
16 godina
neaktivan

Ja probavne smetnje imam...Cool

15 godina
neaktivan

mene boli srce radi jedne žene

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

mene boli srce radi jedne žene

ma bit ce bolje XD

15 godina
neaktivan

nadam se

onda kad ćeš preuzet burek

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
15 godina
neaktivan

pisma mi taman odgovara

15 godina
neaktivan

Jutro!

xRALEx-BFBC2
16 godina
neaktivan
Eagle has landed (citaj: kupio sam mis). Prvi dojmovi - super je, hrapav i taman mi paše na ruku (imam malu ruku), iako je veći od mog sad već ex-Genija koji poludi dok igram. Sad ga samo trebam testirati kako se ponaša u igrama.
Kad svi izmisljate neke bolestine, moram i ja - boli me ki*a sto vas boli :D
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
neaktivan

a ja imam upalu

upale mi gače u gusicu

16 godina
neaktivan
Ima jedna stvar sto mi se ne svidja kod misa - bucan je! :'( Stari se jedva cuo, a ovom se tipke sa strane cuju kao oni stari sa kuglicom. Vec razmisljam o nekoj samogradnji, samo neznam kako. :S
16 godina
neaktivan

Jel zna netko kako bih mogao iskoristiti vent (80 mm), nema 3 pin nego samo žice, iz jednog starijeg napajanja...

Usb se presporo vrti

Prodajem: Matičnu ploču Matsonic + Intel Pentium IV 1.7 Ghz, Floppy Disk Drive + odgovarajući kabel, Modeme (PCI), AsRock MBO + Athlon XP 2600+, ATI Radeon 9200 SE
16 godina
neaktivan
Spoji ga u dva USB-a.
Evo na vijestima - propast će hektolitri (bogzna koliko je to, ali biće jako puno) pive ako se ne pretoči. Neznam koja pivovara, ali pijandure - navalite! Ja baš ne pijem pivu.
17 godina

Konacno i ja gotov s instalacijom winsa i sveg ostalog... fjuuuuh...

16 godina
neaktivan

Od danas se štedi!Za čega?Za najjefniniji Mac (vjerovatno ću uzeti Mac Mini)...Ima tko kakav način zarade (ne bih želio popravljat računala jer imam 12 godina pa mislim stvarno,bilo bi malo čudno)

Ako ti je netko pomogao klikni HVALA (ispod potpisa)
16 godina
neaktivan
Pa kupovat Mac se isplati samo u SAD-u, ako ces ga tu kupovat - radije nemoj. Nacin zarade? Prodavaj drogu. Ako ne, cujem da se mogu prodavat i bubrezi, jedan tvoj, tako mlad i zdrav bi sigurno dobro dosa nekom bogatom Ruskom starcu, a mozda i nekom seiku.
17 godina
neaktivan
_Dangerous_Lickz_ kaže...

Od danas se štedi!Za čega?Za najjefniniji Mac (vjerovatno ću uzeti Mac Mini)...Ima tko kakav način zarade (ne bih želio popravljat računala jer imam 12 godina pa mislim stvarno,bilo bi malo čudno)

Odi bakicama iz susjedstva na plac, operi mami prozore i tako. Sinko nema danas lagane zarade. Možeš samo lagano potrošit.Cool

Dobar dan svima!

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
16 godina
neaktivan

Hehe ja sam u tvojim godinama popravljo kompove, prvo su se ljudi čudili a poslije sam se proširio kao guru Smijeh

16 godina

Dobar dan. Osmijeh

Kaj se radi?

Koristi ove tipke što vidiš ispod posta. Nemoj se bojati stisnuti "Hvala" ili "Prijavi" XD
15 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...

Hehe ja sam u tvojim godinama popravljo kompove, prvo su se ljudi čudili a poslije sam se proširio kao guru Smijeh

Pa da i ja,mislim nije tu niš čudno prvo se iskaži da znaš pa češ ima posla!

xRALEx-BFBC2
16 godina
neaktivan

Dobar dan spameri Namigiva

RIDER
15 godina
neaktivan

Dobar dan!

xRALEx-BFBC2
17 godina
neaktivan
rider15 kaže...

Spameri???

Za kaznu moraš dan provest sa modnim mačkom tj. nosit mu torbicu po gradu.Cool

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
16 godina
neaktivan

Da spameri dobro si čuoBelji se ,neeee nema šanse Smijeh

RIDER
16 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...

Ok...Ali slušaj kad živišOVDJE,neću imati baš neki promet...

Ako ti je netko pomogao klikni HVALA (ispod potpisa)
15 godina
neaktivan

A ja sam ovdje imao!

xRALEx-BFBC2
16 godina
F1-IVO kaže...
rider15 kaže...

Spameri???

Za kaznu moraš dan provest sa modnim mačkom tj. nosit mu torbicu po gradu.Cool

A ko je taj da mu ja pokazemSmijehCool

LOL CAT! ^^
16 godina
neaktivan
Da li je legalno stavit u oglas (samo stavljanje u oglas vjerojatno je) da popravljam kompjutere i sl. iako nemam obrt? Razmisljam o necem takvom
15 godina
neaktivan

A sad jel legalno,kolko cigiča prodaje tenisice i neznam šta već pa nikom ništa.

xRALEx-BFBC2
16 godina
neaktivan
Znaci idem u biznis! :D Osnovne instrukcije, (osnovni) popravak, ciscenje od virusa, reinstalacija Windowsa (keyevi ostaju meni, a njima piratski :D, ionako neznaju nista), instalacija AV-a itd. Hehe
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice