Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.535.082
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Šef kaže...
Znaci idem u biznis! :D Osnovne instrukcije, (osnovni) popravak, ciscenje od virusa, reinstalacija Windowsa (keyevi ostaju meni, a njima piratski :D, ionako neznaju nista), instalacija AV-a itd. Hehe

Vjeruj mi da se fino love skupit. Samo izbjegavaj da te vuku za nos rečenicama tipa:˝majke mi na plaći ćeš dobit lovu, evo ujak mi treba dat koju kunu ovih dana i slično˝. Budi strpljiv jer ćeš se susretat sa svakojakim pametnjakovićima koji sve znaju a neznaju niti koji Windows koriste. Ja sam tipu na XP stavio Zune temu a on biser priča na poslu kako mu se sviđa 7-ica tj. njezin izgled:)

Trudi se napravit korektno, raspitaj se koliko drugi uzimaju pa onda spusti koju kunu dok ne skupiš nešto klijentele i dok se dobar glas pročuje i eto kune će počet dolazit.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
16 godina
F1-IVO kaže...

Vjeruj mi da se fino love skupit. Samo izbjegavaj da te vuku za nos rečenicama tipa:˝majke mi na plaći ćeš dobit lovu, evo ujak mi treba dat koju kunu ovih dana i slično˝. Budi strpljiv jer ćeš se susretat sa svakojakim pametnjakovićima koji sve znaju a neznaju niti koji Windows koriste. Ja sam tipu na XP stavio Zune temu a on biser priča na poslu kako mu se sviđa 7-ica tj. njezin izgled:)

Trudi se napravit korektno, raspitaj se koliko drugi uzimaju pa onda spusti koju kunu dok ne skupiš nešto klijentele i dok se dobar glas pročuje i eto kune će počet dolazit.

Skupi se skupi Cool Mene do sad još nisu tako muljali Izlanuo se

Koristi ove tipke što vidiš ispod posta. Nemoj se bojati stisnuti "Hvala" ili "Prijavi" XD
16 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Pročitajte ovoSmijeh

Pretragom vozila i osoba pronađeno je osam novčanica u apoenima od 500 kuna koje su nalik na krivotvorene. Pretražen je potom i dom 20-godišnjaka također s područja Tenje kod kojega je pronađena jedna novčanica od 500 kuna nalik na krivotvorenu i nelegalni operativni sustav Microsoft Windows 7.

Koristi ove tipke što vidiš ispod posta. Nemoj se bojati stisnuti "Hvala" ili "Prijavi" XD
16 godina
neaktivan
Evo recimo za ove stvari iznad, koliko koju naplatit?
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan
Nalik na krivotvorene?! Sto to sad znaci, jel postoje neke 'nalik na prave'? Stvarno...
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Nalik na krivotvorene?! Sto to sad znaci, jel postoje neke 'nalik na prave'? Stvarno...

Novčanice je jako teško krivotvoriti i s najboljom opremom...

One "domaće proizvodnje" i one "profesionalne" su razlika nebo i zemlja

I uostalom kada ti je nešto sumnjivo kažeš da liči na falsifikat, a ne da liči na pravu stvarNamigiva

Dobar dan ljudi.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Pročitajte ovoSmijeh

Ovo je najbolje :

Sva trojica su uz kaznene prijave za počinjenje kaznenih djela krivotvorenja novca i nedozvoljene upotrebe autorskih djela ili izvedbe umjetnika izvođača privedeni na Županijski sud u Vukovaru.

Po tome ,svi ćemo kad tad u zatvor. Dosta da imaš jednu pjesmu na PC-u i to je već nedozvoljena upotreba autorskih djela!!

I tebi sinko ,dobar dan!! Cool

@Ivan M. - neku večer si pital za stavljanje User folder ili Computer ikona na taskbar - evo ti rješenja na linkovima! KLIK

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.3.2010 14:46 (kizo2703).
17 godina
neaktivan

Želio bih nadograditi ovu konfu sa gigom rama:

CPU: Pentium 4 3.20 GHz

MB: ASUS P5GZ-MX

RAM: 1 GB

GPU: Integrirana Intel 82945G Express Chipset Family

Koji ram da kupim u linksu?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?
16 godina
neaktivan

Dobar dan! sta se radi? danas mi je stvarno los dan,dobio sam 1 iz njemackog i to samo zato jer se krava od nastavnice iznervirala i postavljala neka pitanja koja niko nije znao....i sada moram uciti citav dan da me sutra ne bi zadesila ista sudbina :( Izlanuo se

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
17 godina

Bok svima, daj mi recite dali možete vidjeti na tšrot-ovim korisničkim stranicama koji paket imate, ja nemrem čak niti na onom  sranju ''Moj T-com''.

http://www.hr-invites.com (torrenti i pozivnice) ; last.fm: BORG_CRO
17 godina
neaktivan
BORG kaže...

Bok svima, daj mi recite dali možete vidjeti na tšrot-ovim korisničkim stranicama koji paket imate, ja nemrem čak niti na onom  sranju ''Moj T-com''.

Ja mogu na korisničkim stranicama, a moj t-com nemam.

I što ti je s netbookom?

16 godina
BORG kaže...

Meni sve radi.

I ovo za pakete i "Moj T-Scum".

Prodajem orginalne Everest akitvacijske kljuceve.Nikad koristeni od pouzdanog dobavljaca.
17 godina
Paolo2612 kaže...
BORG kaže...

Ja mogu na korisničkim stranicama, a moj t-com nemam.

I što ti je s netbookom?

Pas ih heba uvijek neka p*zdarija sa njima,

nemam pojma za taj netbook moram ga u ZG nositi na servis jer u ovoj prip*zdini njih pola u servisu nezna niti što je to.

luckyluke kaže...
BORG kaže...

Meni sve radi.

I ovo za pakete i "Moj T-Scum".

ok hvala obojci :D

16 godina
neaktivan
BORG kaže...

Kak ne možeš vidjeti? I na ''starom'' user.T-Com siteu odma na prvoj strani ti odma piše koji paket imaš: Probaj - KLIK

17 godina
kizo2703 kaže...
BORG kaže...

Kak ne možeš vidjeti? I na ''starom'' user.T-Com siteu odma na prvoj strani ti odma piše koji paket imaš: Probaj - KLIK

Pogledaj :)

16 godina
neaktivan

Malo sam se počeo igrati i s mojim AMD-om... Kako je njemu default voltaža 1.35V, malo sam ga undervoltao na 1.27V @ 2.8GHz. Updatao sam BIOS jer me zezala kompatibilnost USB miša i tipkovince Osmijeh

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
17 godina
neaktivan
lzgr kaže...

netko?!?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?
16 godina
neaktivan
BORG kaže...

Pogledaj :)

O je*em ti!! Ništa ,zovi 0800 9000 ,idi na tehničke probleme i je*i im sve po spisku ,to je problem kod njih!!

17 godina
lzgr kaže...
lzgr kaže...

netko?!?

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=05120706&id_artikl=051.207.053

nešto ovakvo ali će ti raditi samo na 500mhz jer ti ploča više nepodržava, preporučam ti da kupiš neku polovnu ddr2 od 667mhz.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.3.2010 15:57 (BORG).
17 godina
neaktivan
BORG kaže...
lzgr kaže...
lzgr kaže...

netko?!?

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=05120706&id_artikl=051.207.053

nešto ovakvo ali će ti raditi samo na 500mhz jer ti ploča više nepodržava, preporučam ti da kupiš neku polovnu ddr2 od 667mhz.

Znači mogu kupiti RAM na višem taktu iako ploča ne podržava tolike mhz i raditi će na najvećem koja ona podržava?

a jel mogu satvit ovu grafu: http://www.links.hr/index.php?naziv=VGA+PCI-E+SAPPHIRE+ATI+RADEON+HD+4350%2C+512MB+DDR2%2C+DVI%2C+D-SUB%2C+HDTV&option=artikl&id_kategorija=05180606&id_artikl=051.806.384

17 godina
lzgr kaže...

Znači mogu kupiti RAM na višem taktu iako ploča ne podržava tolike mhz i raditi će na najvećem koja ona podržava?

a jel mogu satvit ovu grafu: http://www.links.hr/index.php?naziv=VGA+PCI-E+SAPPHIRE+ATI+RADEON+HD+4350%2C+512MB+DDR2%2C+DVI%2C+D-SUB%2C+HDTV&option=artikl&id_kategorija=05180606&id_artikl=051.806.384

Poprilično sam siguran da da, ali uvijek se mogu javiti nekompatibilnosti ploče sa memorijom.

Grafa ide da, ovak ti piše na specifikacijama od ploče ''1 x PCI-E x16 @ x4 speed''.

17 godina
neaktivan

Pozdrav ljudovi!

Evo ja sam nešto kupio povoljno. Logitech kameru i slušalice. Novo zapakirano oboje za 150 kn. Mislim da sam ok prošao.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
16 godina
F1-IVO kaže...

Pozdrav ljudovi!

Evo ja sam nešto kupio povoljno. Logitech kameru i slušalice. Novo zapakirano oboje za 150 kn. Mislim da sam ok prošao.

U kojem podrumu je ta trgovina pa da i ja nešto povoljno kupim Cool

17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Ma kod mene uvijek nalete oni kojima hitno treba neka kuna (sitna) jer znaju da ću im odmah platit pa dosta često dobijem svašta ispod nabavne cjene:)

17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Ivan M. kaže...

Ma kod mene uvijek nalete oni kojima hitno treba neka kuna (sitna) jer znaju da ću im odmah platit pa dosta često dobijem svašta ispod nabavne cjene:)

Oho - mogli bi se malo dogovoriti pa da ja dođem kod tebe u shoping :)

16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Ajde nabavi onda jedan c2q 9550 ispod cijene za mene!!

17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Oho - mogli bi se malo dogovoriti pa da ja dođem kod tebe u shoping :)

Čuj ako šta naleti a meni se ne dopada javim ti.

kizo2703 kaže...

I ja bi volio da tako nešto uleti ispod cijene:)

17 godina

Vama dobar dan, meni - jutro... Vidim ja tu neke svercerske aktivnosti... Blago vama kad imate para, ja jedva da imam za kruh i mlijeko...

17 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
F1-IVO kaže...

Ja sam se nabrusio na Q6600. Ovaj E6300 je ok, ali ubrzo će trebati jači četverojezgreni. Ako uleti povoljno, 99% da kupujem

17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Vama dobar dan, meni - jutro... Vidim ja tu neke svercerske aktivnosti... Blago vama kad imate para, ja jedva da imam za kruh i mlijeko...

Jutro i tebi sinko!:)

Ma nije to neka velika lova. Uglavnom se vrti ista para. Jbg višak odnese HEP, T-Šljam i slični:(

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice