Evo ovako kako se bavim ufc-om trebao imati u 4 mjesecu turnir u teškoj kategoriji boraca pa bi doradio misicnu masu jos bolju kondiciju.E sad me zanima ako netko zna dobru teretanu u zagrebu i da je jeftina.Cuo sam za jednu teretanu u podsusedu i jednu u Hebrangovoj zove se forma teretana ako je netko upucen u te dvije ili zna jos neku teretanu sa svim spravama bio bi zahvalan na pomoci !
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa zar ovdje nitko nije isao u teretanu ,ako netko zna stvarno bi mi trebalo komentar tih teretana ili ostalih koje znate .
Nije važno koja gdje važno je da ima dosta sprava.
Poštena cjena po danu je 30kuna, gledaj si teretanu koja ti je najbliže.
Pa zar ovdje nitko nije isao u teretanu ,ako netko zna stvarno bi mi trebalo komentar tih teretana ili ostalih koje znate .
Strasno prije sam i ja takav bio samo na kompu oci su mi ispale ali nema do sporta puno bolje se osijecas vani kisa tebi ok vise nisi tmuran ili neznam sto ,valjda ce neka osoba doci .
Ups nisam vidio od unknowna post a slusaj sve ja to kuzim ali interesira me njegov dojam ,prije sam se bavio dizanjem utega i isao u jednu teretanu gdje mi je prakticki ispred nosa ali prijatelju moj ta teretana je katastrofa nema sve sprave,neka mala sobica gdje se mozes presvuci pa kad se nabi guzva joj strasno ,pa me iskljucivo interesira dojam ljudi ako su isli ili netko od njihovih bliznjih .Jednu sam teretanu spomenuo u Hebrangovoj "forma" neka teretana 600 m2 grdosija pa me interesiralo ako je netko bio da mi veli dojam jel lakse mi je kad je netko bio pa mi veli to i to ti ne valja ,e samo sto je problem 40 kn je po danu a 250 kn mjesecno jako puno za danasnje vrijeme ,ali hebiga kad mi treba.Tak da vidjeti cu dali ce netko odgovoriti a ne trcati pred rudo i trositi novce kojih je sve manje i manje .
ali nema do sporta
Malo si se obratio na krivom forumu...odnosno, manja je vjerojatnost da ti tu netko odgovori...
Odi na forum.teretana.net, ekipa ce ti sve objasnit. Ja bi rado, ali nisam iz zg-a, tako da ne znam teretane tamo,
osim nekolicine, ali redovno pratim navedeni forum, tako da ti preporučam da tamo potražiš....
ali nema do sporta

treniras UFC i u 4 mjesecu trebaš imat turnir u teškoj kategoriji?,a neznaš gdje ima teretana?? I još pitaš na BUG forumu, pa mi tebe trebali pitat gdje ima teretana...
Ja idem na Borčec U teretanu Radoš, prijašnji Mat, imaš na velesajmu dobru teretanu ali skuplju, na jarunu je isto neka fensy.
A vidim da se reklamira i ona u Zagreb-tower-u, ona zgrada u Vukovarskoj kod križanja sa Heinzlovom....
A slusaj skandalouz ja sam dobio tu obavijest prije par dana da idem na turnir tak da znam gdje ima teretana ali mene zanima dojam ljudi sad sam naciljao teretanu koju sam prije napisao u hebrangovoj "formu" ,interesira me dojam ljudi koji su bili znaci od osoblja ,do sprava ,pa do garderobe i tako nezelim piknuti novac bezveze kad dajem vec neku svotu zelim da znam gdje dajem.Ah kaj pitam na Bug forumu mislio sam da nisu svi tu koji sijede pred racunalo od 0-24 mislio da ima nekih ljudi koji se bave sportom ,mislim ne zelim nikoga vrijedati.Hvala Geek bas cu si pogledati .