heh... ne al fakat... ono... ajd sad svi neke shale vamo tamo na ovu temu, al pitam 4 real, dal ste ikad doživjeli nesh tipa stanje više svijesti? neko probuđenje, ful dublja misao nego svakodnevna, bilo to religiozno ili duhovno u nekom drugom smislu... jebga, očito ako jeste/jesam onda je prolazno, jer ne bi sad tu trabunjali/o o tome... čujete neki zvuk, stanete i zaokupi vas na drugačiji način nego ikad prie, vidite nešto što vam zacementira noge na mjestu i čudite se kako to niste prie skužili, osjećate kao da prvi puta u životu osjećate topli ljetni povjetarac na licu usred noći, kao da prvi puta osjetite miris ruže, ko da prvi puta čujete smijeh djece... i stanete... i nasmijete se, a neznate zašto... ili ste na rubu suza... ali niste tužni... i znate da ste na pragu nečega dubljega, ali prie nego što uspijete formulirati misli i uhvatit sjećanje na njih, prođu...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neznam jel to stanje "vise svijesti",ali mi se znalo dogoditi da kada pogledam u nebo,da mi je tako preljepo(oblaci,zalazak sunca)da ostanem ukopan!pogotovo kada setas parkom u rano proljece kada vidis neki cvijet...bilo je toga dosta puta
Jednom sam iz dosade u skoli na klupi neku glupost nacrtao,skroz bezveze..kasnije sam se u to zadubio,buljio sam u to,mislili su da sam prolupao
Ja se zamislim prije nego moram ići pisat zadaću.
Pa naravno...
Svaki puta kada si popijem pivicu, a pri tome zaboravim da zapravo ništa konkretno nisam jeo cijeli dan....a a a a a u rok dve do tri minute stanje "više svijesti" me potpuno obuzme. Svijet poprimi neku lijepšu sliku, sve je nekak hajlili, ali samo do trenutka dok ne shvatim da sam se opet zajebal' i da će me zbog toga zajeba glava jako boliti uz osjećaj mučnine, pa onda brže bolje tražim neke za pojesti i nadam se najboljem te pokušavam zapamtiti da ne smijem piti pivu ako sam zaboravil jesti taj dan :).
Ali fakt, za zbilju, ja ne znam kaj se to dešava, ali ljudi su počeli opak brijati na te nekakve fore "više svijesti" Fenomen Davida Ickea, Krešimiromanija, Ufologija, Na rubu znanosti. Ljude puca sa svih strana. Ne znam čini li se to samo meni ali svijet je postao prilično opasno mjesto zbog sve sile ljudi koji si svašta umišljaju bez da prvo malo bolje prokopaju po sebi.
Ja predlažem svima koji osjete "nešto više" u bilo kojem pogledu, da prvo popiju nekavu anti ego pilulicu, onda nekakvu "ratio" pilulicu, a nakon toga neka se prime malo krampanja i kopanja kanala... Možda im onda dojde iz dupeta u glavu da nisu posebni, ali da si vole umišljati :)
BTW kad je netko poseban da osjeti nešto "više" onda od njega postane netko pout npr Nikole Tesle ili Al-Jazari-a ili nešto tome slično dakle posebnosti su obilježene stvaralačkim nagonom ako su pozitivni, odnosno rušilačkim ako su negativni. Ako nema ništa od navedenog, onda ste tek prosjek koji si previše umišlja.
That's some deep shit, dude...
Stanje više svijesti... Samo za religiozne dude-ove i one koji misle da su "unique" (unique dude-ovi).
Miris tvora u kasnu jesen nije stanje više svijesti. To se samo tebi pričinjava, dude...
Stanje više svijesti je kad u CoD-u 4 vidiš talibana kako se razbacuje sa svojim AK-47, rešeta tvoje drugare i taman kad ga imaš na ciljniku, sine ti da i on ima familiju i 10-ero djece. Vjerojatno se zove Muhammed i radio je kao automehaničar, ali su ga nogirali pa je utjehu pronašao u teroriziranju Amera (i u piću)... Onda se zapitaš čemu to ratovanje? Zar je to zbilja potrebno? Zašto ne bi svi zajedno pušili travu, držali se za ruke i pjevali
?U 8 dana kome zivio sam drugi zivot (znam da je smijesno) a kad sam se vratio na svoje trebalo mi je dosta vremena da razlikujem sta je bio san a sta je stvarnost.Jbg narkoza cini cuda.
Ja obično doživim stanje više svijesti na WC-u...