Nerviraju me ljudi koji nevjeruju u boga... ali nisu oni zato krivi
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Niste vi krivi sta vjerujete
Zgadi mi se vlastito postojanje svaki put kada naiđe netko tko je tako pametan kao da je izmislio samo znanje i tu je da nas infidele ignorante pouči zbilji.
Nerviraju me ljudi koji mi duguju lovu i onda me izbjegavaju.
Nerviraju me dica koja nemaju nimalo kulture i onda svojoj kceri koja ima 7 god moram objasnjavat zasto da se ne druzi s njima
Kada Gospođa koja na racunalu radi 10 godina mene zove da joj instaliram drivere za printer i onda kaze da to nije dobro jer to nije bilo tako na starom printeru
Kada mi dode da nokome polomim noge ali onda skontam da imam familiju i da bi oni ispaštali radi toga
Kada mi par Oženjenih kaze zasto ne izlazim vani svaku večer na narodnu muziku i zasto nisam u birtiji s njima svaku vecer a moj je đir Techno a i neda mi se bacat lovu bzvz i nisam se ozenio da iden u birtiju svaku vecer i da glumim facu a zena i 3 klinaca doma se pitaju di sam ja i kad cu doci
Kada dode novakonobarica u kafić i onda svi lete ta mo ko da pi...e u zivotu nisu vidili
Kada nego vice ja bih srbina,gay,itd na kolac nabio i kad mu ja kazem glavno moje načelo ŽIVI I PUSTI ŽIVJETI on u mene gleda ko telac
Kada kupim nešto a svi u zgradi izbeče oči i samo što ne kazu Ma jeba mater svoju odakle mu novci
Kada balonja od 10 godina sidi za kompom jer jedino tako starce ne zivcira i oni ga puste
hvala na podsjetniku splico. o tom sam vec pisao na forumu.
mozemo ih nazvat kako bilo, djeca, mularija, gremlini...kako hocete..svi oni najblizi u susjedstvu.
niko te ne hebe 5%.
- imaju nastavni program sa etikom i vjeronaukom + extra oriđiđi vjeronauk u crkvi (znam da idu, zive mi ispred nosa)
kad prodju pored mene kazu "dobar dan"? ne! ne kazu nista. mutavi su. uvijek 365 dana u godini. i prema ostalim ljudima ista stvar.
nije to dvoje-troje. cijeli bataljon mularije u hood-u. u stvari lakse navest dvoje koji se jave.
- moja generacija "bosko buha" i "stafete mladosi" bili smo izdresirani od vrticke dobi, da se svakom starijem kenjcu kaze "zdravo". i govorio si zdravo makar ti usta bila puna socijalistickog eurokrema ili slicnih djecijih radosti za to vrijeme.
ooo to mi spešl ide na djoleta.
Ma ima još toga :
Neki dan ulazim u zgradu kad susjedova mala 12 god drpa se sa nekim mulcem od 15 god i ja prodem ali oni ne hebu strucno sunce ti doslo mi da im kondome idem kupit.
Susjedi koji su ljubomorni na svoje zene da to nisu hebene istine a oni svako malo opleti vani,i onda dodu meni sa mobitelom od zene da saznam par brojeva s kim se ona dopisivala a ja samo stiram u 3 pm i samo sta ga nenabijem nogom u gu...u
Kada svi vode raxuna o meni i mojem kucnom budetu jer sam kupio tv od 15 k kn tj preklopio dug
Kada ljudi dodu meni u goste i inda me pitaju sto ce meni 50 incna plazma u boravku i 42 incna u spavacoj sobi
Zasto ja imam i komp i ps3 i xbox360 i htpc i onda je komentar da ja neznam sa novcima a on meni dode i pita da mu posudim 200 kn maloj za mliko jer je on svoje zapio
Ma nerviraju me kreteni ali sricom imam stalozenu zenu i klince koji me uvik smire i razvesele ko da sam na lotu dobio
nerviraju me
- ljudi koji misle da su opasni i jaki a koji su zaprave najveće pi*kice na svijetu
- ljudi preko 40 godina koji se ponašaju da imaju 18 godina
- djeca ispod 18 godina koja se ponašaju ko da su odrasli
- umišljeni ljudi
- emo kur*e
- emo
- ljudi koji slušaju justin biebera
- ljudi koji se ponašaju ko da su u nekom filmu
- jedno selo tu blizu vukovara gedje se muškarci ponašaju kao pe*eri
- kad mi neko s*ebe stvari
- kad neko izaziva
- kad neko za*ebava cure
- djeca koja misle da je COD bolji od BF-a
- trollovi
- kiseli kupus
- sirupi za kašalj
- kad neko puši u autu
- politika
- škola
- nastavnici u školi
- kad ljudi pričaju čisto književni
- kad djeca misle da su face pa pričaju srpski pod satom hrvatsko(zaprave samo nakon svake rečenice kažu BRE)
- moj prijatelj koji misli da je bosanac a stari mu hrvat a stara mađarka -.-
- općenito ljudi koji misle da su bosanci
- to što ćemo uć u EU
- to što nemamo poštenu vladu
- kad nema ništa za jest u frižideru
- kad stari ostane u gradu do 11:00 sati i ne donese ne donese ništa za jest
- to što moji starci troše pare na cigare umjesto da meni kupe novi monitor i tipkaru
- judi koji si umišljaju da su ljepi a ružni su
- judi koji previše pričaju
- moja sadašnja tipkovnica
- moje sadašnje napajanje
- moja zadnja 2 miša od koji sam jedan zapalio zato što me nanervro
ima još toga al se nemogu sjetit
EDIT: horoskop, astrologija
koji si ti znak u horoskopu?
nerviraju me
- ljudi koji misle da su opasni i jaki a koji su zaprave najveće pi*kice na svijetu
- ljudi preko 40 godina koji se ponašaju da imaju 18 godina
- djeca ispod 18 godina koja se ponašaju ko da su odrasli
- umišljeni ljudi
- emo kur*e
- emo
- ljudi koji slušaju justin biebera
- ljudi koji se ponašaju ko da su u nekom filmu
- jedno selo tu blizu vukovara gedje se muškarci ponašaju kao pe*eri
- kad mi neko s*ebe stvari
- kad neko izaziva
- kad neko za*ebava cure
- djeca koja misle da je COD bolji od BF-a
- trollovi
- kiseli kupus
- sirupi za kašalj
- kad neko puši u autu
- politika
- škola
- nastavnici u školi
- kad ljudi pričaju čisto književni
- kad djeca misle da su face pa pričaju srpski pod satom hrvatsko(zaprave samo nakon svake rečenice kažu BRE)
- moj prijatelj koji misli da je bosanac a stari mu hrvat a stara mađarka -.-
- općenito ljudi koji misle da su bosanci
- to što ćemo uć u EU
- to što nemamo poštenu vladu
- kad nema ništa za jest u frižideru
- kad stari ostane u gradu do 11:00 sati i ne donese ne donese ništa za jest
- to što moji starci troše pare na cigare umjesto da meni kupe novi monitor i tipkaru
- judi koji si umišljaju da su ljepi a ružni su
- judi koji previše pričaju
- moja sadašnja tipkovnica
- moje sadašnje napajanje
- moja zadnja 2 miša od koji sam jedan zapalio zato što me nanervro
ima još toga al se nemogu sjetit
Ti si jako gladan čovjek.
Ma mene zivcira dosta stvari,ali evo par ono najgorih.
*Djeca u gradu koja piju,nemaju 13 godina,puse i misle da su face.Bljuju tamo po podiju,guraju se i prave neke mange,sta ti ja znam,majko mila.
*Mawe loodache,mawe swatke curice na fejsbuku i slicna imena,dodje mi da ime *ebem sve po spisku.
*Nepismeni statusi na fejsbuku,i onda kada ih ispravis,krene njihovo drustvo odmah arogantim pristupom tebi pametovati sto ti njih ispravljas.
*Nasa drzava,ratni invalid,ima 3 auta ( dziper od 80.000,Passat od 120.000kn i jos jedan od 70.000,kucu,5 traktora i prima mirovinu pa kud ovo ide ... )
blizanac
Ma mene zivcira dosta stvari,ali evo par ono najgorih.
*Djeca u gradu koja piju,nemaju 13 godina,puse i misle da su face.Bljuju tamo po podiju,guraju se i prave neke mange,sta ti ja znam,majko mila.
*Mawe loodache,mawe swatke curice na fejsbuku i slicna imena,dodje mi da ime *ebem sve po spisku.
*Nepismeni statusi na fejsbuku,i onda kada ih ispravis,krene njihovo drustvo odmah arogantim pristupom tebi pametovati sto ti njih ispravljas.
*Nasa drzava,ratni invalid,ima 3 auta ( dziper od 80.000,Passat od 120.000kn i jos jedan od 70.000,kucu,5 traktora i prima mirovinu pa kud ovo ide ... )
i meni dođe..
blizanac
mene nervira kad se s nekim ne slažem,a stalo mi je ,no ne mogu naći neki racionalni razlog pa to pripišem nekompatibilnosti znakova
npr jarac <-> ovan
Ti si prirodno tak pametan ili je to ipak božja volja...
Nerviraju me bahati i umisljeni ljudi koji misle da su popili svu pamet ovoga svijeta , nerviraju me djeca od 15 godina koji izlaze u cajkaske klubove i onda kasnije pisu na fejsu da su se ubili i da su imali 2 3 promila -.- , loodache sa fejsa , nervira me kad netko pusi ispred samo da bi se uklopio a duhan mu se gadi , nerviraju me lazovi itd.... mogao bih jos nabrajati ali mislim da ste shvatili poantu kakve osobe izbjegavam , za materijalne stvari se ne bih trebao zamarati kao kolega Luka94 jel mi nije to toliko vazno u zivotu....
Kamate i naknade.
nerviraju me ljudi koji spamaju na youtubu sa survey linkovima, nacionalisti, i ljudi koji su gay
Hm..
- osobe moje dobi(+-2 god) koje mi pametuju da radim nešto svi ostali to rade.
- osobe moje dobi(+-2 god) koje misle da su odrasle ako idu vani navečer, piju alkohol itd.
- klinci od 18-21 koji voze "jak" auto. Na cesti se prave važni i tako ugrožavaju promet, zatim parkiraju tako da svoj auto ukose i tako da ono zauzme 2 parking mjesta. To čine da bi mi mogli vidjeti njihovo "jak" auto(koje i nije nešto posebno)
- klinci koji se bave hackanjem. To su internetski kriminalci nove generacije. Oni ne hakiraju već hackaju. Imaju nove metode napada pod nekakvog DOS(ne DDOS). Uglavnom krivi su jer postoje.
- osobe koje obaraju moje mišljenje tako da kao argument koriste moju dob
- mladi koji spadaju u emo i sl. pokrete. Misle da su nekako viši iznad nas, a u stvari su samo osobe nesposobne za bilo kakav složeniji zadatak.
Zasada ovo.
Hm..
- osobe moje dobi(+-2 god) koje mi pametuju da radim nešto svi ostali to rade.
- osobe moje dobi(+-2 god) koje misle da su odrasle ako idu vani navečer, piju alkohol itd.
- klinci od 18-21 koji voze "jako" auto. Na cesti se prave važni i tako ugrožavaju promet, zatim parkiraju tako da svoje auto ukose i tako da ono zauzme 2 parking mjesta. To čine da bi mi mogli vidjeti njihovo "jako" auto(koje i nije nešto posebno)
- klinci koji se bave hackanjem. To su internetski kriminalci nove generacije. Oni ne hakiraju već hackaju. Imaju nove metode napada pod nekakvog DOS(ne DDOS). Uglavnom krivi su jer postoje.
- osobe koje obaraju moje mišljenje tako da kao argument koriste moju dob
- mladi koji spadaju u emo i sl. pokrete. Misle da su nekako viši iznad nas, a u stvari su samo osobe nesposobne za bilo kakav složeniji zadatak.
Zasada ovo.
doci ces i ti u te godine
a mene reklame na RTL-u(1 i 2) koje su svakih 10 minuta, reklame na Nova-tv(i Doma) koje su svakih 10 minuta i traju 10 minuta i HRT koji je državna televizija i do sad je imao reklammu možda na početku i pred kraj filma (max 1 min) je počeo s podužim reklamama
nek naprave Reclames Channel koji neće niko gledat
edit: ispravljeno, krivo sam se izrazio
mene nerviraju ljudi koji se bahate u hrvatskoj danas,pa kupuju skupe automobile,grade glamurozne kuće,a veliki dio naroda iz zavidi jer su syebani
takvi ljudi su po meni ne samo objesni, nego i glupi,navlače na sebe,soje obitelji,kuće negativnu energiju
mene nerviraju ljudi koji se bahate u hrvatskoj danas,pa kupuju skupe automobile,grade glamurozne kuće,a veliki dio naroda iz zavidi jer su syebani
takvi ljudi su po meni ne samo objesni, nego i glupi,navlače na sebe,soje obitelji,kuće negativnu energiju
znači ti nebi volio imat veliku kuću i dobar auto?
a mene reklame na RTL-u(1 i 2) koje su svakih 10 minuta, reklame na Nova-tv(i Doma) koje su svakih 10 minuta i traju 10 minuta i HrT KOJEG PLAČAMO JE POČEO STAVLJATI PODUŽE REKLAME
nek naprave Reclames Channel koji neće niko gledat
wtf? plaćaš hrt?!?!
ja to mogu imati ali ne želim,čak i da živim u bogatijoj zemlji od ove sirotinjske palanke nebi se bahatio nisačim
to je stvar kulture života,a ovdje i osjećaja za socijalni trenurak
ja to mogu imati ali ne želim,čak i da živim u bogatijoj zemlji od ove sirotinjske palanke nebi se bahatio nisačim
to je stvar kulture života,a ovdje i osjećaja za socijalni trenurak
samo zato što neki čovjek ima para i uživa u tome nemora značit da se bahati....
Nekulturni vozači (Parkiranje na kružnom toku da ne bi platili dvije kune parkinga i slične ljepote).
Zagrebačka pivovara jer ima dogovor sa svim kafovima u gradu, a pivo im je za q.
Babe u svim redovima u državi (i ne samo babe) koje trebaju "samo nešto pitati".
Djeca u multiju sa hackovima, cheatovima i inim stvarčicama.
Svećenstvo (koje dijeli savjete dok ih se samo ne drži, pacjenti poput Kaćunka, Sudca i takvih, koje upliće politiku i stvari o kojima nema pojma u propovjed, koje ne zna složiti propovjed od pet minuta da u njoj kažu nešto smisleno i što nisu frazetine.)
Ne nužno tim redoslijedom.
samo zato što neki čovjek ima para i uživa u tome nemora značit da se bahati....
normalan,neiskompeksiran čovjek ima mjeru u takvim stvarima
evo ti jedan tekst u prilogu o hrvatskom arhitektu stjepanu planiću,negdje pri dnu str piše o tome kakve kuće treba graditi da bi se ugodno živjelo u njima,to je jedan primjer i dio moje filozofije života
izdvajam ako ti se ne da čitat sve: "Tvrdio je također da obiteljska kuća ne smije impresionirati okolinu jer to potiče zavist i stvara negativnu energiju."
slična stvar ti je i stim tvojim skupim autom - ja se ne bi ugodno osjećao u hrvatskoj danas u kabrioletu, a da me one radnice koje nisu primile plaću mjesecima gledaju iz tramvaja,osjećao bi se kao idiot i bešćutni gad
Zadnja 2 mjeseca me nervira spora dostava pošte iz inozemstva
Mene nervira to što su rtl 1 i rtl 2 nekako povezani pa kad god je reklama na rtl-u,automatski bude i na rtl-u 2.
fala bogu pa ja imam satelitsku