Znaci pusace smatras ludacima?
Krasno razmisljanje...(zapravo iracionalno)
Jesam spomenuo pušaće?
Jesam spomenuo pušaće?
Jesam spomenuo pušaće?
Spomenuo si ovo sto sam ti boldao, a pusaci su jedini koji se svjesno truju, a nista od toga ne dobivaju i to spada u tvoj opis.
Osim naravno, ako ti nemas dvostruke standarde, sto i mislim da je slucaj.
Evo vidis, mene takvi ljudi nerviraju. Oni koji ne razmisljaju i imaju dvostruke standarde.
Edit: I ljudi koji si dopustaju govoriti drugima kako da zive.
Jesam spomenuo pušaće?
Spomenuo si ovo sto sam ti boldao, a pusaci su jedini koji se svjesno truju, a nista od toga ne dobivaju.
Evo vidis, mene takvi ljudi nerviraju. Oni koji ne razmisljaju i imaju dvostruke standarde.
Dobivaju osobnu satisfakciju
Spomenuo si ovo sto sam ti boldao, a pusaci su jedini koji se svjesno truju, a nista od toga ne dobivaju i to spada u tvoj opis.
To što ti izvlačiš neke stvari iz konteksta to je tvoj problem.
Dobivaju osobnu satisfakciju
Bio sam pusac jedno 8 godina, znam ja sve.
Osobnu satisfakciju dobije i najveci doper/ovisnik o heroinu kada si iglom pukne sut, i to puno vecu satisfakciju od pusaca.
Dakle, to i nije neko opravdanje, zar ne? Ili je?
Ne moze jedno i drugo, moze samo jedno ili drugo.
Ali dosta, vec smo u offtopicu, pocet cemo se zivcirati.
To što ti izvlačiš neke stvari iz konteksta to je tvoj problem.
Ne bih rekao.
To sto ti imas dvostruke standarde je ipak tvoj problem, a ne moj.
Ako je slucaj da uopce ne razumijes sto sam pises ili sto ja pisem, onda imas jos veci problem!
-nerviraju me naši političari
-nerviraju me umišljeni i bahati ljudi
-nerviraju me loodache na Facebooku
-nerviraju me ljudi koji stalno mijenjaju mišljenja
-nerviraju me ljudi koji govore da je Barcelona osvojila sve ove naslove u zadnjih 5 godina isključivo zbog sudaca i kada igra Barcelona samo gledaju na sudce dali će što krivo dosuditi,umjesto da gledaju igru jedne od najboljih ekipa u povijesti nogometa (to me najviše nervira)
-nervira me Cristiano Ronaldo i likovi popout njega
-nerviraju me komarci
Mene nervira:
-bahatost
-licemjerje
-neodržavanje obećanja
-stvaranje društvenih grupa na osnovi žanrova glazbe
-likovi koji u europskim nogometnim natjecanjima navijaju protiv naših klubova
-deranje
-"veliki" vjernici ili domoljubi
BTW, inače slušam metal, ali Saša Matić je zakon. U turbo-folku ima smeća kao i u drugoj glazbi(negdje više, negdje manje), ali negove stvari su većinom dobre.
zašto te to zadnje nervira?
Jer je općenito retardirano. Oboje. A i vidiš da je veliki pod navodnicima, tako da vjerojatno misli na vjernike i domoljube koji to nisu.
Mene nervira:
-bahatost
-licemjerje
-neodržavanje obećanja
-deranje
BTW, inače slušam metal, ali Saša Matić je zakon. U turbo-folku ima smeća kao i u drugoj glazbi(negdje više, negdje manje), ali negove stvari su većinom dobre.
stavio je "veliki" pod navodnike.To i mene nervira,pogotovo npr. naši Amerikanci koji odu živjeti u SAD pa se vrate natrag u Hrvatsku i ne žele promijeniti registraciju na vozilu samo da ne plaćaju porez i slično,imam baš takav slučaj u blizini kod mene,a jedino njima vijori Hrvatska zastava na kući,velike Hrvatine,sramota!
stavio je navodne znakove. misli na domoljube sto se lupaju sakama u prsa dok 91-e svirali frulu u njemackoj i na vjernike koji nakon izlaska s mise psuju boga i rade sve ono sto rade svaki dan, ogovaraju, lazu, psuju, mrze,zavide, zele zlo i naopako.
stavio je navodne znakove. misli na domoljube sto se lupaju sakama u prsa dok 91-e svirali frulu u njemackoj i na vjernike koji nakon izlaska s mise psuju boga i rade sve ono sto rade svaki dan, ogovaraju, lazu, psuju, mrze,zavide, zele zlo i naopako.
Ja sebe smatram vjernikom iako ne vjerujem baš u crkvu. A ovo za domobljube gastarbajtere to i meni ide na živce. Tokom rata ošo u Njemačku da bi se sad predstavljo domoljubom velikim.
krivo si shvatio.
Ne, odkud si to izvuko. Ali bjezat u Njemacku, ili bilo gdje drugdje tokom rata, to je kukavicki, te s time nisi baš neki veliki domoljub, koliko god volio svoj dom, iako si taj dom napustio kad mu je bilo najteže.
opet si krivo shvatio.
Na prvoj crti sigurno nisi buli ovi koji nas trenutno kradu i upropastavaju,I oni su sjedili u naslonajcima i dogovarali se kako ce poslje, a sad ispastaju ovi sa prvih crta.
I zasto bih te mrzio, to je bio tvoj izbor, samo nije u redu da se predstavljas kao domoljub, barem tako tako ja mislim.
Na prvoj crti sigurno nisi buli ovi koji nas trenutno kradu i upropastavaju, oni su sjedili u naslonajcima i dogovarali se kako ce poslje, a sad ispastaju ovi sa prvih crta.
najbolji primjer toga su ti ovi naši generali sad što moraju ispaštati jer su prodani za europsku kartu.
Polako smo već u off topicu.
pravi domoljub je onaj koji postuje institucije ove zemlje. njena prirodna bogatstva i sve njene gradjane. ne broji nicija krvna zrnca.
ne vrijedja institucije vlade ili instituciju predsjednika. moze izrazit negodovanje i neslaganje,ali se institucija ne pljuva,jer se pljuva po drzavi.
domoljub si kada se ne sakrivas pred gradjanskim obvezama. kada doprinosis drustvu.
ne trebas biti u ratu 91, samo budi moderan stanovnik planete zemlje,sa svojom parcelom zvana Hrvatska. prezentiraj svoju zemlju u najboljem svjetlu, pocevsi sa multikulturalnoscu i razumjevanjem. uvijek svog sudrzavljanina upozori ako se ne drzi ovih "postulata", jer time ne pridonosi ni sebi ni tebi ni nasoj domovini. sve to vam je domoljublje. u principu,biti normalan.
Mene nervira:
-bahatost
-licemjerje
-neodržavanje obećanja
-deranje
sada znam o kakvim ljudima pričaš...
pravi domoljub je onaj koji postuje institucije ove zemlje. njena prirodna bogatstva i sve njene gradjane. ne broji nicija krvna zrnca.
ne vrijedja institucije vlade ili instituciju predsjednika. moze izrazit negodovanje i neslaganje,ali se institucija ne pljuva,jer se pljuva po drzavi.
domoljub si kada se ne sakrivas pred gradjanskim obvezama. kada doprinosis drustvu.
ne trebas biti u ratu 91, samo budi moderan stanovnik planete zemlje,sa svojom parcelom zvana Hrvatska. prezentiraj svoju zemlju u najboljem svjetlu, pocevsi sa multikulturalnoscu i razumjevanjem. uvijek svog sudrzavljanina upozori ako se ne drzi ovih "postulata", jer time ne pridonosi ni sebi ni tebi ni nasoj domovini. sve to vam je domoljublje. u principu,biti normalan.
Lijepo sroceno.
A sad dosta o tome, jer je ovo vec debeli off topic!!
Mene nervira:
-bahatost
-licemjerje
-neodržavanje obećanja
-deranje
Sad me malo nerviras ti jer ne vidis navodnike, al ne brini.... ne znaci to da nisi normalan ne shvacas sto je htio reci (ne mozes ili ne zelis shvatiti navodnike) ili jednostavno nisi skuzio navodnike
Mislim da znam sto je htio reci jer sam se bas susreo s takvim tipom ljudi, za takve ljude je samo njihova vjera ono pravo i nista drugo.... znaci, za njih su ateisti ludi/prokleti ljudi (ma ukratko, sve ono najgore), ako su oni krscani, tada su samo krcani pravi ljudi i za njih samo takvi idu u raj (ma mozes ti biti zlato od covjeka al ako nisi "njihov" onda nista od raja), muslimani i ostali su za njih blago receno gamad itd.... a nedaj Boze da kazes malo sitnicu protiv crkve, vjere itd uff
Takvi ljudi su zaludeni tom vjerom, nemam nista protiv vjere ili ateizma, al ti veliki vjernici zbilja pretjeruju, zapravo se drugima cine kao posteni, dobri ljudi... al s druge strane su zapravo bezosjecajni i podli ljudi (mozda je i na ove mislio). Ja sam zapravo vise ateist, a nisam vise ni siguran postoji li Bog kad sve ovo vidim, mozda je i to dio njihove igre, a druga strane mene mi govori da mora postojati netko jer je to jedina prava kazna zlim ljudima. Dugo nisam krocio u crkvu, meni to jednostavno ne treba, meni ne treba crkva da bih bio postena, dobra osoba itd, ne treba mi crkva da vjerujem u Boga ili ne.... kad vidim popove koji imaju mercedese i po 2-3 kuce, vile na moru, a uzimaju novac za blagoslov kuca (obitelji s invalidom u kuci koji su vrlo siromasni su uzeli 100-200 kn, sramotno), krstenje i ostale stvari se takoder naplacuju..... u prijevodu po njihovom to ovako ide, plati i bit ces spasen :S
Za Boga ne znam, al za mene je crkva sotona kako bi to rekli vjernici
Duboko ste Off-topic, tuzakate se medusobno i ne volim davati kartone starijim, po stazu, forumasima. Ovo "stariji" implicira da poznaju pravila
Ovo smatrajte kao vrlo ozbiljno predupredenje.
Dosadilo mi da dobijam poruke od dezurnih tuzibaba na ovoj temi.
Kartoni su mi u ruci
Mene najvise nervira kada mi netko dodirne objektiv sa prstima i kada mi nasloni glavu na bocni prozor i ostane fleka. Mat*r im neodgojenu!!
Mene nervira folk samo zbog lyricsa, al ima i smislenijih rijeci pa me zato ne zivciraju takvi ljudi, al budimo realni, velika velicina ljudi koji slusaju samo jednu vrstu glazbe pljuju po ostalima (bili to folkeri, rokeri ili nesto trece)
Ma nekad nerviram sam sebe
Evo pošto mi se nespava, jer sam spavao popodne iza 4 sata, onda sada nemoguće zaspati, evo par stvari kojih se trenuto mogu sjetiti da me nerviraju:
- Kad zvoni telefon, ili kad me netko zove na mob u krivom trenutku
- Kad mi se brzina interneta spusti na sjajnih 100 kbps (već 2 mjeseca)
- Kad dobijem manju ocjenu od likova koji nisu učili već koristili nedozvoljena sredstva :D
- Hm.. Cajke, tu me više nervira njihov način života(u lyricu), piju, puše, plaču za ljubavima, sanjaju od svemu, no s druge strane volim da toga ima, radi raznolikosti ljudi i inteligencije
- Kad nema treninga i budem pun energije, eh
- Kad u animeima stave dugi opening i govore što se desilo u prošloj epizodi, i na tom ode već pola epizode
- Televizija, Novine, mada su zanimljivi, al uz to i nerviraju :D
- Kad me likovi u CoDu ubijaju radi glupog interneta
- Kad mi se sruši Sony Vegas dok pravim AMV i onda nemam volje nastaviti jer nisam spremio, a i kad štopa
- Kad ima slatka u kući, ili loše hrane(čips i sl.) i onda to pojedem
- Kad djevočice iz osnovne mjenjaju svako malo dečke ili izlaze vanka
- Ponekad ženske općenito, koje "traže" kratke veze i još mnogo tih sitnica :D
- Kada je vruće dok vozim pa se uznoje ruke pa je glupo upravljati volanom :D
- Neke greške u pisanju od Hrvata. Pardon griješke (većinom ih koriste ovi koji slušaju cajke :D )
- Ovaj svijet općenito, i nemogućnost mnogo toga
- Kad mi je dosadno i nema nikoga, a kad imam puno posla onda svi navale odjednom
- Kad netko laže, ili kad netko nije upravu a tvrdi suprotno i zna to
- Loša prehrana, zagađen okoliš, umjetno proizvedeno voće i povrće i ostala zdrava hrana
- U autu, kad slušam preko USB-ea pjesme i nađe se neka pjesma koja nija ispravna i stalno piše "Searching.."
- Popunjenost hard diska
I tako, ima mnogo toga nemogu se trenutno sjetiti, mada se ne opterećujen s nikim ni s ničim, te su me stvari znale nervirati.
nacisti, fašisti, neonacisti, nacionalisti, države, staljinisti, aparatčiki, birokracija, kapitalisti, represivni aparat skupa s policijom, svi bogovi koji nisu dioniz njegove inačice ili panteistički bog ili priroda ili u prirodi, militaristi, oružje, lovci (osim ribara), turbo vjernici, crkva, kler, iživljavanje (skupa s ovim), reklame, neznanje, nepotrebno ograničavanje, tupavost, poltronstvo, moda, bakularenje, starost u duhu, homofobi, mainstream, batinaši, konzervativci, neslobodnost, desnica, svojatanje, veleposjednici, multinacionalne kompanije, zelenaštvo, tržišna ekonomija, prosječnost, banke, rasisti, naftaši, topla piva, hladni ljudi, beskičmenjaštvo, balancane, beskrvnost, ispraznost, sakupljaštvo (hrčkov sindrom), barok, religioznost, licemjerstvo, siromaštvo, kretenluk i sam sebe kad sam kreten ili kad se zateknem da pripadam gore navedenim nerviranjima
EDIT: horoskop, astrologija, kvislinzi, četnici i ustaše (posebno me nerviraju), praznovjerje... neću više jer će ispasti da me sve nervira
nacisti, fašisti, neonacisti, nacionalisti, države, staljinisti, aparatčiki, birokracija, kapitalisti, represivni aparat skupa s policijom, svi bogovi koji nisu dioniz njegove inačice ili panteistički bog ili priroda ili u prirodi, militaristi, oružje, lovci (osim ribara), turbo vjernici, crkva, kler, iživljavanje (skupa s ovim), reklame, neznanje, nepotrebno ograničavanje, tupavost, poltronstvo, moda, bakularenje, starost u duhu, homofobi, mainstream, batinaši, konzervativci, neslobodnost, desnica, svojatanje, veleposjednici, multinacionalne kompanije, zelenaštvo, tržišna ekonomija, prosječnost, banke, rasisti, naftaši, topla piva, hladni ljudi, beskičmenjaštvo, balancane, beskrvnost, ispraznost, sakupljaštvo (hrčkov sindrom), barok, religioznost, licemjerstvo, siromaštvo, kretenluk i sam sebe kad sam kreten ili kad se zateknem da pripadam gore navedenim nerviranjima
ovo cu si negdje sacuvat,nisam nasao nista scim se ne slazem