Šta vas nervira u zivotu? zaključana tema

poruka: 1.552
|
čitano: 220.394
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Sta vas nervira u zivotu?
gjurki kaže...
Belot kaže...
Diplomirani pješak kaže...

šta ste zapeli za te ručnike, radije pomozite čovjeku iznad da mu voda ne šprica po guzici

mene nervira tvoj avatar

Nervira i mene pa ne ne spamam i trolam temu, ostavi to za sebe, njegova je stvar oće imat avatar od tita, hitlera, pavelića, josipovića ili dvonogog zeca.

OT:

Nervira me kad se po*erem i onda shvatim da nema papira -.-

onda vata za lice posluži {#}

:)
14 godina
protjeran
gjurki kaže...
Belot kaže...
Diplomirani pješak kaže...

šta ste zapeli za te ručnike, radije pomozite čovjeku iznad da mu voda ne šprica po guzici

mene nervira tvoj avatar

Nervira i mene pa ne ne spamam i trolam temu, ostavi to za sebe, njegova je stvar oće imat avatar od tita, hitlera, pavelića, josipovića ili dvonogog zeca.

OT:

Nervira me kad se po*erem i onda shvatim da nema papira -.-

nesmi se imat pavelica i hitlera jer odma dobijes crni dok naravno kad tita stavis dobijes odma jos jednu zvjezdicu

15 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Nervira me što je ovaj thread u samo 2 dana nakon svog uskrsnuća skupio jednak broj postova kao u razdoblju od 2 mjeseca kad je osnovan - u ono doba je i 6 stranica u 2 mjeseca bilo puno.

Ovaj forum pod hitno treba cyber čišćenje, postaje preglomazan... Pitam se, tko je prava osoba za to?

oder...

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
15 godina
captain_soap_McTawish kaže...

Hm.. 

• osobe moje dobi(+-2 god) koje mi pametuju da radim nešto svi ostali to rade.
  • osobe moje dobi(+-2 god) koje misle da su odrasle ako idu vani navečer, piju alkohol itd.
  • klinci od 18-21 koji voze "jako" auto. Na cesti se prave važni i tako ugrožavaju promet, zatim parkiraju tako da svoje auto ukose i tako da ono zauzme 2 parking mjesta. To čine da bi mi mogli vidjeti njihovo "jako" auto(koje i nije nešto posebno)
  • klinci koji se bave hackanjem. To su internetski kriminalci nove generacije. Oni ne hakiraju već hackaju. Imaju nove metode napada pod nekakvog DOS(ne DDOS). Uglavnom krivi su jer postoje.
  • osobe koje obaraju moje mišljenje tako da kao argument koriste moju dob
  • mladi koji spadaju u emo i sl. pokrete. Misle da su nekako viši iznad nas, a u stvari su samo osobe nesposobne za bilo kakav složeniji zadatak.

Zasada ovo.

oni koji nikako da se nauče da auto nije faking srednjeg roda, te da nije "ono" auto nego ovaj auto.

Na sve komentare tipa 'Na Wikipediji piše ovo', 'na Internetu san naša da piše ono' odgovaram 'Pisalo je i na zidu pička pa ja slomija kurac'.
15 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
captain_soap_McTawish kaže...

Hm.. 

• osobe moje dobi(+-2 god) koje mi pametuju da radim nešto svi ostali to rade.
  • osobe moje dobi(+-2 god) koje misle da su odrasle ako idu vani navečer, piju alkohol itd.
  • klinci od 18-21 koji voze "jako" auto. Na cesti se prave važni i tako ugrožavaju promet, zatim parkiraju tako da svoje auto ukose i tako da ono zauzme 2 parking mjesta. To čine da bi mi mogli vidjeti njihovo "jako" auto(koje i nije nešto posebno)
  • klinci koji se bave hackanjem. To su internetski kriminalci nove generacije. Oni ne hakiraju već hackaju. Imaju nove metode napada pod nekakvog DOS(ne DDOS). Uglavnom krivi su jer postoje.
  • osobe koje obaraju moje mišljenje tako da kao argument koriste moju dob
  • mladi koji spadaju u emo i sl. pokrete. Misle da su nekako viši iznad nas, a u stvari su samo osobe nesposobne za bilo kakav složeniji zadatak.

Zasada ovo.

oni koji nikako da se nauče da auto nije faking srednjeg roda, te da nije "ono" auto nego ovaj auto.

ili ljudi koji umjesto "točak" govore "guma"

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
14 godina
neaktivan
Sta vas nervira u zivotu?

mene nerviraju ljudi koje ja nerviram i kad nešto sakrijem od brata il staraca i onda sam neznam di je, A NAJVIŠE dok mi neko drugi posprema sobu (ja sam neuredan, ali znam di šta imam u neredu) i sve mi premjesti i onda neznam di je šta i nemogu nać i onda za pol godine nađem to dok tražim nešto drugo

Пролетарии всех стран, соединяйтесь!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.7.2011 22:36 (Diplomirani pješak).
15 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

nervira me kad mi pljusne voda po šupku dok serem(sorry na izrazu)

bez uvrede ali imam samo nesto reci na ovo... 

jucer sam ja napisao da me nervira kad ''piškiš sa nadignutom pišom'' i za to sam dobio opomenu i post mi je obrisan...

a taj isti moderator koji me je opomenuo je odmah nakon toga napisao post u kojem spominje nekome ''mater neodgojenu''

zato mi nije jasno kako je moj post bio ne primjeren a ovaj tvoj i moderatorov nisu...

OT:
- nerviraju me ljudi koji bez razloga daju TD (nije da mi smeta nego ako se ne slazes barem objasni zbog cega) ... 

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.7.2011 14:38 (rebelsy).
15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...
MARKOZD15 kaže...

nervira me kad mi pljusne voda po šupku dok serem(sorry na izrazu)

bez uvrede ali imam samo nesto reci na ovo... 

jucer sam ja napisao da me nervira kad ''piškiš sa nadignutom pišom'' i za to sam dobio opomenu i post mi je obrisan...

a taj isti moderator koji me je opomenuo je odmah nakon toga napisao post u kojem spominje nekome ''mater neodgojenu''

zato mi nije jasno kako je moj post bio ne primjeren a ovaj tvoj i moderatorov nisu...

OT:
- nerviraju me ljudi koji bez razloga daju TD (nije da mi smeta nego ako se ne slazes barem objasni zbog cega) ... 

nekako imam osječaj da misliš na onog garfield LŠ-a

OT: nervira me kad preko ljeta neam šta za radit pa zbog toga zamjenim dan i noć

16 godina
-nervira me turbo folk
-nervira me kad na steamu slucajno stisnem prekid instalacije
-nervira me kad nemogu nac nesta
-nerviraju me oni koji mi stalno govore da Bog postoji
Neaktivan.
16 godina
neaktivan
Danas me nervira sve. Od proklete glavobolje i zubobolje, pa do dosadnih facebook ovisnica koje se dure ak im ne odgovoris na poruku u roku Odmah.....
I'll be back
16 godina
protjeran

LoL ljudi,nesmijete se tolko nervirat, nije dobro za zdravlje :D...Neki ovdje pišu cjele biblije,ajde se malo opustite, nije život tolko loš..

Straight Edge
15 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...

LoL ljudi,nesmijete se tolko nervirat, nije dobro za zdravlje :D...Neki ovdje pišu cjele biblije,ajde se malo opustite, nije život tolko loš..

je život je jako loš,sad me oprostite idem se ubit......

15 godina
neaktivan

nerviraju me ustaše, četnici, partizani, nacisti, neonacisti, komunisti, socijalisti, kapitalisti, političari, belot i njegovi multi acc-ovi, masoni, iluminati, antikristi, družba bilderberg, homofobi, profesorica iz kemije, moda, današnje društvo, današnji mentalitet, praznovjerje, jedan rus kojeg su protjerali iz rusije i sad ide sa mnom u razred, sotonisti, jehovini svjedoci, amerikanci i rusi, SAD i rusija, astrologija, astrolozi, crna magija, magovi, čarobnjaci itd...

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.7.2011 15:20 (nj0fra).
15 godina
protjeran
nj0fra kaže...

nerviraju me ustaše, četnici, partizani, nacisti, neonacisti, komunisti, socijalisti, kapitalisti, političari, belot i njegovi multi acc-ovi, masoni, iluminati, antikristi, družba bilderberg, homofobi, profesorica iz kemije, moda, današnje društvo, današnji mentalitet, praznovjerje, jedan rus kojeg su protjerali iz rusije i sad ide sa mnom u razred, sotonisti, jehovini svjedoci, amerikanci i rusi, SAD i rusija, astrologija, astrolozi, crna magija, magovi, čarobnjaci itd...

Mislim da nisi upozno ni jednog od tih, pošto su svi umrli već, tako da mi nije jasno kako ih moš mrzit, no dobro, nek ti bude.

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
16 godina
neaktivan

nervira me kad gledam futuramu i najednom iskoči upozorenje: odgledali ste 72 minute, pričekajte 60 minuta da možete gledali ponovno ili pređite na premium {#}

15 godina
neaktivan

-Nerviraju me ljudi koje nerviraju filozofi i filozofiranje.I životinje možete naučit logičkom razmišljanju,gorile mogu čak igrati šah protiv ljudi ako ih se nauči ali nemožete nijednu životinju naučit da razvije svoju vlastitu ideju tj. svoju filozofiju.Stoga je logički zaključak da je filozofija također jedna od stvari koje razlikuje nas ljude od primitivnih životinja.

I još me puno puno drugih stvari živcira,ali isto tako i volim puno drugih stvari,i to je jedan od mnogih razloga zašto se ne predajem u borbi protiv onih stvari koje me živciraju,osim toga,čak i ako ne uspijem u tom svome cilju(a stvarno želim uspjeti) putovanje ili doslovnije one radnje koje radim da dosegnem taj cilj su zabavnije od samog cilja.Isto tako u grčkoj mitologiji postoji jedan primjer lika koji stalno gura jedan kamen na vrh brda ali se po Zeusovoj volji taj kamen svaki puta vraća natrag,ali taj lik nikada ne odustaje jer mu je guranje kamena daje na motivaciju tj. želju da postigne cilj.

-I jedna poslovica bi odlično poslužila za ovaj post:Put je ponekad veća nagrada od cilja.

{#}

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.7.2011 15:30 (g12356).
16 godina
protjeran
torrente kaže...

hvala na podsjetniku splico. o tom sam vec pisao na forumu.

mozemo ih nazvat kako bilo, djeca, mularija, gremlini...kako hocete..svi oni najblizi u susjedstvu.

niko te ne hebe 5%.

- imaju nastavni program sa etikom i vjeronaukom + extra oriđiđi vjeronauk u crkvi (znam da idu, zive mi ispred nosa)

kad prodju pored mene kazu "dobar dan"? ne! ne kazu nista. mutavi su. uvijek 365 dana u godini. i prema ostalim ljudima ista stvar.

nije to dvoje-troje. cijeli bataljon mularije u hood-u. u stvari lakse navest dvoje koji se jave.

- moja generacija "bosko buha" i "stafete mladosi" bili smo izdresirani od vrticke dobi, da se svakom starijem kenjcu kaze "zdravo". i govorio si zdravo makar ti usta bila puna socijalistickog eurokrema ili slicnih djecijih radosti za to vrijeme.

ooo to mi spešl ide na djoleta.

Eh kod mene ti je obrnuto 

"poglavice sela" (ugavnom djedovi od 65-80 godina koji su najpametniji :D ) 

pozdravim ih normalno "dobar dan" i ono oni nista i jos me gleda u oci i tak pozdravim jos 2 puta bez reakcije i od onda prestajem pozravljat 

I nakon par dana pocne prica kak ja nikoga ne pozdravljam {#}. Sad je ostalo par desetak ljudi u selu koje pozdravljam i koji mene pozdrave natrag.

17 godina
(s)izgoreo kaže...

nacisti, fašisti, neonacisti, nacionalisti, države, staljinisti, aparatčiki, birokracija, kapitalisti, represivni aparat skupa s policijom, svi bogovi koji nisu dioniz njegove inačice ili panteistički bog ili priroda ili u prirodi, militaristi, oružje, lovci (osim ribara), turbo vjernici, crkva, kler, iživljavanje (skupa s ovim), reklame, neznanje, nepotrebno ograničavanje, tupavost, poltronstvo, moda, bakularenje, starost u duhu, homofobi, mainstream, batinaši, konzervativci, neslobodnost, desnica, svojatanje, veleposjednici, multinacionalne kompanije, zelenaštvo, tržišna ekonomija, prosječnost, banke, rasisti, naftaši, topla piva, hladni ljudi, beskičmenjaštvo, balancane, beskrvnost, ispraznost, sakupljaštvo (hrčkov sindrom), barok, religioznost, licemjerstvo, siromaštvo, kretenluk i sam sebe kad sam kreten ili kad se zateknem da pripadam gore navedenim nerviranjima

EDIT: horoskop, astrologija, kvislinzi, četnici i ustaše (posebno me nerviraju), praznovjerje... neću više jer će ispasti da me sve nervira

Pravi neki namčor...{#}

Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
16 godina
neaktivan

Nerviraju me ljudi koji govore kako nemaju para, kako dražva ništa nevalja, kako treba srušit vladu itd. a doma po cijeli dan leže i ljenćare i ne pada im napamet da idu potražit posao.

MUST visit :D http://www.youtube.com/user/ZOJAmoviesProduction?feature=mhee
15 godina
neaktivan
zOjA26 kaže...

Nerviraju me ljudi koji govore kako nemaju para, kako dražva ništa nevalja, kako treba srušit vladu itd. a doma po cijeli dan leže i ljenćare i ne pada im napamet da idu potražit posao.

ili sve pare potroše na cigare i takve guposti(jel ko primjetio da se pare i gigare rimuju :D)

16 godina
neaktivan

...nervira me podobnost i nesposobnost, odnosno što čitavo naše društvo funkcionira na taj način...

...kaos...
15 godina
neaktivan

Neviraju me lokalni biberi!!!!

15 godina
zOjA26 kaže...

Sve se nema para a iz kuće idu na posa sa dva auta, muž i žena, još ako je stariji sin ima motor...

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
14 godina
odjavljen

Pa ovako: 1. Ljudi koji kažu "Šta će ti to kad nemožeš to napravit na utakmici" dok vježbam freestyle,

2. Ljudi koji ser* i pametuju o nečemu o čemu nemaju pojma, ni najmanjeg,

3. Ljudi (čitaj: klinci) koji su do sezone 2008/09 navijali za Manchester United, a sada navijaju za Real Madrid.

15 godina
neaktivan
footballer kaže...

Pa ovako: 1. Ljudi koji kažu "Šta će ti to kad nemožeš to napravit na utakmici" dok vježbam freestyle,

3. Ljudi (čitaj: klinci) koji su do sezone 2008/09 navijali za Manchester United, a sada navijaju za Real Madrid.

kod mog starijeg brata je obrnuto 08/09 manchaster a sada real,jel ko primjetio da 90% tih "klinaca" uvijek navija ili za manchaster,chelsea,real ili barcu od stranih a uvijek hajduk ili dinamo od domaćih? totalno debilno ak mene pitate,mene je nogomet zanimo do 2006 a tada sam navijo za bayern a sad me nogomet više nimalo ne zanima....

15 godina
Ja sam za Utd. otkad znam za sebe, još od Cantone, al da, uglavnom se navija za najboljeg, što je analno do bola.
Na sve komentare tipa 'Na Wikipediji piše ovo', 'na Internetu san naša da piše ono' odgovaram 'Pisalo je i na zidu pička pa ja slomija kurac'.
14 godina
odjavljen
luka94 kaže...
footballer kaže...

kod mog starijeg brata je obrnuto 08/09 manchaster a sada real,jel ko primjetio da 90% tih "klinaca" uvijek navija ili za manchaster,chelsea,real ili barcu od stranih a uvijek hajduk ili dinamo od domaćih? totalno debilno ak mene pitate,mene je nogomet zanimo do 2006 a tada sam navijo za bayern a sad me nogomet više nimalo ne zanima....

Kako će bit obrnuto ak si rekao ko što sam napisao ja.

Da, nogomet više nije to što je bio.

Inače ja sam navijač AC Milana, do 2007 me nogomet fascinirao, svi klubovi su bili skoro isto "jaki", bilo je puno ekipa koje su mogle i osvajale Ligu Prvaka (Ajax, PSV, Arsenal, Milan itd.), a sada se to svodi na nekolicinu najjačih klubova u Europi, a to su Barcelona, Real, Manchester UTD i Chelsea.

To više i nije nogomet nego biznis. Nažalost.

16 godina
neaktivan

Nervira me što je Khal Drogo umro a obećao mi je glavu Jadranke Kosor

:)
14 godina
neaktivan

Nervira me kada žemske imaju naočale duplo vece od glave. {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
16 godina
neaktivan

Mene nervira kada mi se burek ohladi. {#}

Beauty doesn't have a weight restriction.
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.7.2011 20:49 (The Man).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice