evo par
Koji pederluk xD
lol sve su zakon
evo par
Koji pederluk xD
lol sve su zakon
heheheheheheh LOL kako su dobre fotkice!
nekoliko knjiga
hahahaha predzadnja je zakon....ima negdje za skinuti u pdf-u???! :P
nekoliko knjiga
Ova sa s***em u šumi mi je naj bolja Dao bi ti 5 td za tu ali moderatori mi neće dozvolit...XD
Koji si ti lik....lol
Si ti racist? De makni one racisticke slike

racist=race it is
da i ja malo cjepidlačim..citat:
Why is a person who plays the piano called a pianist, but a person who drives a race car not called a racist?
Al ste svi vjernici...
Ljudi, ne kužite šalu..
Evo dvije da ne bude offtopic:
nije stvar u vjeri stvar je u tome da ti fora ne stima niti ne pase
nije smijesno jednostavno
bar je to moje misljenje
Al ste svi vjernici...
Ljudi, ne kužite šalu..
Evo dvije da ne bude offtopic:
Drugi put smisli nešto smiješnije i odmah dobijas TU.
Sry kaj su male neznam kako povećati.
Ahahahahha, Hit it Gandalf.
Pun mi je qrac mačaka i pasa sa retardiranim izrazima lica,idiotskih američkih "this is Sparta" i ostalih kvazi-humorističnih stripova i kojekakvog smeća.Pa zar je to humor?
fail
otpila je vrh airsoft puške
Pun mi je qrac mačaka i pasa sa retardiranim izrazima lica,idiotskih američkih "this is Sparta" i ostalih kvazi-humorističnih stripova i kojekakvog smeća.Pa zar je to humor?
Nije ni ovo tvoje neki humor...
Nije ni ovo tvoje neki humor...
Znam da nije,ali nije mi se dalo tražiti bolje.
Ali doista,90% tog "novog" humora je sranje i glupost."Stripovi" sa filmskim isječcima,većina "staredadova",mnoštvo praznih i dosadnih stripova,idiotske "kitteh" i ostala hrana za Amerikance.A pogotovo idiotske "in Soviet Russia" fore...Židov koji ih je prvi koristio je bio britkog duha,njima je ismijavao abnormalnosti u SSSR-u,ali naravno,"4chan" i ostali genijalci su to sve ubili priglupim ponavljanjem jedne te iste fore ili debilnim varijacijama.
A jbg ispucali smo se u 70 strana smiješnih slika i 250 strana humora...
Volio bi i ja da ima nešto smiješno, a da već nisam vidio..a takve stvari dolaze na kapaljku..
Onda ti ovakve simpatične slike barem malo uljepšaju dan..=)
Netko je danas ustao na lijevu nogu 
Da, ona kittah sra*a stvarno idu na živce, jednostavno ne vidim što je smješto u hebenoj mački sa čudnim izrazom lica.
Evo par crteža na temu računala..
David=DVD
Da, ona kittah sra*a stvarno idu na živce, jednostavno ne vidim što je smješto u hebenoj mački sa čudnim izrazom lica.
Sta fali kittehima? Dobro slike al videi su valjda oke