Kako bih mi trebali biti normalni s tom školom ako oni rade sljedeće:
Omiljena boja za podcrtavanje grešaka mnogih prosvjetnih djelatnika loše utječe na psihu učenika te stručnjaci za metalno zdravlje predlažu da se zamijeni drugom bojom.
Učitelji koji ispravljaju učeničke radove crvenom kemijskom na taj način utječu na njihovu psihu.
Australskim učiteljima upućena je molba da učeničke radove ispravljaju nekom manje agresivnom bojom, kao što su zelena ili plava, kako bi se popravilo metalno zdravlje u razredu.
Ovo je dio paketa mjera koje su opozicijske stranke u parlamentu odbacile, jer odredbe navedene u njemu smatraju ''čudnim, blesavim i nepotrebnim''.
Drugi savjeti koji se nalaze u priručniku za dobro mentalno zdravlje, koji je bio podijeljen u 30 škola u Queenslandu, predlažu učiteljima da se ispričaju učenicima kad je potrebno te da potiču učenike da razviju osobne vještine tako da se fokusiraju na njihove dobre stvari, a ne na slabosti.
Stephen Robertson, ministar zdravstva Queenslanda, branio je ovaj vodič, ističući da su samoubojstva maloljetnika ozbiljna problem te da treba popraviti njihovo metalno zdravlje.
''Ako stručnjaci za mentalno zdravlje smatraju ove stvari bitnima ja ih podupirem. Ovo nije budalaština, već ozbiljne stvari'', ističe ministar.
Po izvještaju australskih grupa za metalno zdravlje, sve je već broj ljudi s psihološkim problemima u dobi od 18. do 24. godina, dok 14 posto australske djece i adolescenata ima neke metalnu bolest.
Dječaci, su malo osjetljiviji djevojčica, pa češće znaju imati neke metalne probleme, a depresija je jedno od najčešćih stanja kod mladih ljudi i povećava se tijekom adolescencije.
Ovo sam pronašao na net.hr-znam da nije tema koja ima veze s kompovima ali svejedno...
MISLITE LI DA JE TO PRAVEDNO?????DA NAM ROKAJU PSIHU????
Svatko ima svoje mišljenje-htio bih čuti vaše...Uđite u face grupu tko sve mrzi školu...
HVALA UNAPRIJED!!!!