Škola

poruka: 45
|
čitano: 6.011
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Škola
pitanje

Kako bih mi trebali biti normalni s tom školom ako oni rade sljedeće: 

Omiljena boja za podcrtavanje grešaka mnogih prosvjetnih djelatnika loše utječe na psihu učenika te stručnjaci za metalno zdravlje predlažu da se zamijeni drugom bojom. 

Učitelji koji ispravljaju učeničke radove crvenom kemijskom na taj način utječu na njihovu psihu. 

Australskim učiteljima upućena je molba da učeničke radove ispravljaju nekom manje agresivnom bojom, kao što su zelena ili plava, kako bi se popravilo metalno zdravlje u razredu. 

Ovo je dio paketa mjera koje su opozicijske stranke u parlamentu odbacile, jer odredbe navedene u njemu smatraju ''čudnim, blesavim i nepotrebnim''. 

Drugi savjeti koji se nalaze u priručniku za dobro mentalno zdravlje, koji je bio podijeljen u 30 škola u Queenslandu, predlažu učiteljima da se ispričaju učenicima kad je potrebno te da potiču učenike da razviju osobne vještine tako da se fokusiraju na njihove dobre stvari, a ne na slabosti. 

Stephen Robertson, ministar zdravstva Queenslanda, branio je ovaj vodič, ističući da su samoubojstva maloljetnika ozbiljna problem te da treba popraviti njihovo metalno zdravlje. 

''Ako stručnjaci za mentalno zdravlje smatraju ove stvari bitnima ja ih podupirem. Ovo nije budalaština, već ozbiljne stvari'', ističe ministar. 

Po izvještaju australskih grupa za metalno zdravlje, sve je već broj ljudi s psihološkim problemima u dobi od 18. do 24. godina, dok 14 posto australske djece i adolescenata ima neke metalnu bolest. 

Dječaci, su malo osjetljiviji djevojčica, pa češće znaju imati neke metalne probleme, a depresija je jedno od najčešćih stanja kod mladih ljudi i povećava se tijekom adolescencije. 

Ovo sam pronašao na net.hr-znam da nije tema koja ima veze s kompovima ali svejedno...

MISLITE LI DA JE TO PRAVEDNO?????DA NAM ROKAJU PSIHU????

Svatko ima svoje mišljenje-htio bih čuti vaše...Uđite u face grupu tko sve mrzi školu...

HVALA UNAPRIJED!!!!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Škola

ROFLMAO? Jel ti to ozbiljno? Ako mrzis skolu, nemoj ic u nju jbt... Profesori su krivi za mentalno zdravlje jer ispravljaju crvenom...Meni to zvuci samo kao bijedan izgovor, meni je gust ic u skolu, bez obzira jesam naucio il ne, hocu dobit jedan il ne, zato sto znam da trebam ic u skolu da bi nesta naucio, to jest da bi naucio i izmedju ostalog hrpu bespotrebnih stvari, ali da bi se mogo upisat na faks i zarađivat za život.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Škola

nemojte se tako puno zalit.moja skola je po stanju medu 3 najgore u drzavi,ali drustvo i neki nastavnici su odlicni i bas sve dobro.ima ih oko 10 koji padaju al to su sami krivi ne nastavnici(ima nekoliko nastavnika npr. znas za 1,dobijes 1 i kao gratis jos jednu,a ima neki koji rade slicno ali oni to ovako 1+1=2 i dade ti 2).u nas ima jedan nastavnik koji cesto kaze bilo kome glupane,traljo i tako slino ruseci mu samopouzdanje,ali to je rijetkost.

evo jedan mali vic Šetaju dva luđaka i započnu razgovor. Kaže prvi: - Stvarno ne razumijem kako su ljudi prije mogli živjeti bez sve ove tehnologije. Na to će drugi: - Vidiš da nisu, svi su pomrli.
17 godina
Škola

Ne znam, ali da li ti zivis u Australiji ili Hrvatskoj? Tvoj komentar ima jedino smisla ako zivis u Australiji. Mislim da ucenici u Hrvatskoj imaju puno vece probleme od boje kemijske kojom se ispravljaju greske!

16 godina
neaktivan
Škola

Ma gluposti. A jadna dječića, jako se uzmire kada vide da sa crvenom bojom ispravljaju ispit. brižni, poveri...

joj pa prije ima na tisuće bitnijih problema nego to..

Mjenjam teglu kiselog kupusa za yugu!
17 godina
neaktivan
RE: Škola

Istina, ali ovakve stvari utječu na psihu djeteta. To je strahota za njega. To može utjecati na njegov dalnji psihički razvoj, to odlučuje kakav će on biti kao velki. Možda je ovo nabitniji problem u životu...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Kažu da škola nije ztvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina...
16 godina
neaktivan
Škola
prihvaćeno rješenje

istina.... hahahhahahaCool

17 godina
neaktivan
Škola

LOL, koja glupa tema. Vjerojatno je dobio kulju pa se sad ljuti. Crvena boja je problem svih đaka u svijetu. Meni je zelena više agresivna, pa učiteljima preporučam da ne ispravljaju njome, inače bi se ubio. Ne volim školu, al ju nit ne mrzim. Imam svoje razloge za to, al ovo kaj si ti sad napisal je najveća bedastoća koju sam pročital u zadnje vrijeme.

Oprezan čovjek - to je nikakav čovjek
17 godina
neaktivan
Ige kaže...

ROFLMAO? Jel ti to ozbiljno? Ako mrzis skolu, nemoj ic u nju jbt... Profesori su krivi za mentalno zdravlje jer ispravljaju crvenom...Meni to zvuci samo kao bijedan izgovor, meni je gust ic u skolu, bez obzira jesam naucio il ne, hocu dobit jedan il ne, zato sto znam da trebam ic u skolu da bi nesta naucio, to jest da bi naucio i izmedju ostalog hrpu bespotrebnih stvari, ali da bi se mogo upisat na faks i zarađivat za život.

kaj ti brijes sam tak da ak neces nemoras ic u skolu?
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
neaktivan
vecina profesora je glupa sama po sebi jel kak su njih prije dok su se oni skolovali hebali u glavu sad oni nas 10x tolko da se izive sve ja to znam samo gledaju di da te sjebu cast izuzecima ..pa evo nek dobim zuti radi ovog al me boli
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
16 godina
protjeran
Škola

htjet bit profesor je isto koda si političar - svi te mrze, i nikome ne koristiš (osim štreberima)

Kondomi su zakon, koristite ih i vi!
17 godina
neaktivan
UBIZEC cORPORATION kaže...
Ige kaže...

Ja govorim za srednju pa nadalje, ako mislis da ti ne treba, nemoj ic, a ne kukat da su profesori teske budale(naravno da ih ima takvih ali nisu bas svi ), i da te svi mrze...
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
vecina profesora je glupa sama po sebi jel kak su njih prije dok su se oni skolovali hebali u glavu sad oni nas 10x tolko da se izive sve ja to znam samo gledaju di da te sjebu cast izuzecima ..pa evo nek dobim zuti radi ovog al me boli
Ige kaže...

Ne moraš ići, možeš susjedu grabu kopati cijeli dan za 10 kn. Ima i takvih. Kad govore o njima, to je većinom u lošem tonu. Jedan je poslije osnove odustao od srednje i cijeli dan voz traktor i radi na polju. Tko ti brani...   ALI nećeš imati posao, teško da ćeš naći ženu (ko hoće nezaposlenu budalu koja nema niti osnovnu završenu). Cijeli život ćeš živjeti na grbači roditelja => san svake osobe. Al ono, bar nije išao u školu. Oni koji imaju završeni faks nisu glupi. Vjerujem da je tvoja učiteljica iz hrvatskog prilično glupa kad te ne može naučiti da postoje rečenični znakovi i veliko slovo. Ili je možda problem u tebi? Takva mišljenje čujem od onih koji jedva prolaze razred. Mrze školu jer su loši učenici, nemaju koncentraciju   niti dobro pamćenje, stoga ju mrze. Profesorima je prije bilo puno gore. Djecu su tukli. Možda to nisi znao, ali, hvala Bogu, djeca su morala malen dio dana provesti u školi. Ostatak dana su pasla krave. Ne govorim da ne postoje glupi profesori, ali oni su većinom rijetkost i zaposleni su preko veze ili zabunom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.12.2008 22:36 (Horagio).
16 godina
neaktivan
Škola

u potpunosti imaš pravo horagio. Škola je tu, pa sada ti idi ili ne idi. Ali kolko sam ja ovdje skužio većina ovdje redovnih forumaša ima završenu srednju, nisu našli ili još ne žele nači posao, ili kao "studiraju", a ono što je najgore žive na grbači staraca što mi se tako gadi. oni se trgaju cijeli život, da biš ti kao studirao ili ne našao posao, kod njih živiš, možda radio mjesec dva preko sezone da bi kupio novi komp i samo rokao doma do 04 ujutro pa išo spavat pa se probudio dok starci ne dođu doma i naprave ručak pa poovo na komp. Ne mogu vjerovat kako postoje takvi frikovi. Kupite si život..

17 godina
neaktivan
soomar kaže...

u potpunosti imaš pravo horagio. Škola je tu, pa sada ti idi ili ne idi. Ali kolko sam ja ovdje skužio većina ovdje redovnih forumaša ima završenu srednju, nisu našli ili još ne žele nači posao, ili kao "studiraju", a ono što je najgore žive na grbači staraca što mi se tako gadi. oni se trgaju cijeli život, da biš ti kao studirao ili ne našao posao, kod njih živiš, možda radio mjesec dva preko sezone da bi kupio novi komp i samo rokao doma do 04 ujutro pa išo spavat pa se probudio dok starci ne dođu doma i naprave ručak pa poovo na komp. Ne mogu vjerovat kako postoje takvi frikovi. Kupite si život..

E vidis ja mislim da ti nisi u pravu i da nemas nikakvo pravo optuzivat cijeli bug forum...Jer ti ne znas kako tko zivi
17 godina
neaktivan
soomar kaže...

Kupite si život..

Smijeh
E rečenica "nađi si život" ili "kupite si život" i razne varijacije na tu rečenicu mi tako idu na živce da je to za popiz*it ... Pa koju vraž*u matris imaš nekom izjavljivat takve (u krajnju ruku malohumne izjave pa nemreš blivit)...u ostalom... Pa i da čovjek kojem to govoriš i "nema život", ti NEMAŠ i ponavljam NEMAŠ PRAVO govoriti i komentirati njegovo društveno stanje...trenutno ne mogu naći bolji izraz.   Šta ti znaš, pa možda baš ON koji igra vremenski jako puno igre ima više prijatelja nego kvadrat zbroja tvojih prijatelja... Uostalom, prvo pometi pred SVOJIM VRATIMA sinko, prvo pred svojim vratima.    
Svi se miješaju u TUĐE živote...
Oni koji izjave nekome takve rečenice govori najviše o njima samima... Da, to što sada govoriš govori najviše o tebi samome....razmisli malo! 

...i kako kaže jedna pjesma:   (Što to ima u ljudima tužno da ulaze u tuđe živote) ....pretpostavljam da ti znaš odgovor?

when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.12.2008 20:38 (Core2Duo2).
17 godina
neaktivan
Škola

Često puta i sam osjetim da profesori učenike žele srušiti(mislim doslovno srušiti na tlo). Profesor iz tjelesnog nas često puta zna udariti, jedna profesorica je izostala 4 tjedna i onda nam polugodišnji uvalila prvi sat nakon što je došla. Ima jedan profesor iz vjeriše, meni ne predaje(srećom), govori učenicima kako su njihovi mame i tate neodgojene budale i dere se na njih koko su neodgojeni i da ih je sotona poslala na svijet.

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
16 godina
neaktivan

Kako si to napisao vrlo je zabrinjujuce jer  nasa  mladez pocinje  biti  psihicki bolesna  sto izaziva vecu agresiju  sto se vidi po novinama i vijestima  ili dolazi  do  nazalost  vecih i vecih samoubojstava.Nekad prije kad sam isao  u skolu  i srednju imao sam vrlo gadne  probleme  sa  profesorima  koji su  bili vrlo bahati i znali su prijetiti  da ce rusiti  i govoriti kao ti nisi za to i to.Nazalost to sve dolazi iz obitelji  kako odgojis  svoje dijete takvo ce ti i biti .Nase skolovanje  ne samo  skolovanje  i ostalo kao policija ,pravosude,crkva  to  je sve vise  pokvareno i svatko gleda  svoju straznicu i u svoj interes ,a nekad prije  10 -20 godina  bilo je isto ali ne kao  i danas .Treba pomoci mladim ljudima ,odnosno svima da im se omoguci bolje skolovanje,vise zanimanja i ostalih mogucnosti i izbora samo da ne budu depresivna i da ne postanu alkoholicari ili narkomani.

Ovisi i o samoj osobi ,npr.o meni kakvo cu si predispoziciju izabrati ili cu birati  lose drustvo ili cu birati normalan  zivot i normalno skolovanje i tako dalje.Nazalost danas mladi nalaze sebi utjehu u alkoholu ili drogi ne svi ali vecinom njih i tako si rijesavaju svoje probleme i nije ni cudno da kasnije zavrse ili mrtvi ili iglom u veni.

Da je nasa politika zainteresirana i kucna politika kako bi je ja nazvao bilo bi drukcije jer kako se kaze na nama mladima svijet ostaji i mi sebi gradimo svoju buducnost ,a ne utjecaj okoline ili neceg drugog.

17 godina
Horagio kaže...
...

Ne moraš ići, možeš susjedu grabu kopati cijeli dan za 10 kn. Ima i takvih. Kad govore o njima, to je većinom u lošem tonu. Jedan je poslije osnove odustao od srednje i cijeli dan voz traktor i radi na polju. Tko ti brani...   ALI nećeš imati posao, teško da ćeš naći ženu (ko hoće nezaposlenu budalu koja nema niti osnovnu završenu). Cijeli život ćeš živjeti na grbači roditelja => san svake osobe. Al ono, bar nije išao u školu. Oni koji imaju završeni faks nisu glupi. Vjerujem da je tvoja učiteljica iz hrvatskog prilično glupa kad te ne moće naučiti da postoje rečenični znakovi i veliko slovo. Ili je možda problem u tebi? Takva mišljenje čujem od onih koji jedva prolaze razred. Mrze školu jer su loši učenici, nemaju koncentraciju   niti dobro pamćenje, stoga ju mrze. Profesorima je prije bilo puno gore. Djecu su tukli. Možda to nisi znao, ali, hvala Bogu, djeca su morala malen dio dana provesti u školi. Ostatak dana su pasla krave. Ne govorim da ne postoje glupi profesori, ali oni su većinom rijetkost i zaposleni su preko veze ili zabunom.

Ovo si napisao, odlicno, da prije su tukli ucenike u skoli, svi drćali, a poslje cuvat krave ovce i sl.
Sad ima svakakvih profesora/ica ali najvaznije ti je ucit i ujedno i najteze a ako padnes i sl. ko je kriv = Učitelj!
A ovo Kupite si zivot, ako je netko na kompu dan/noć (mnogo) i ako ima internet ja san siguran da ima vele vise frendova od nekog prosječnog!(ali opet trebaju smanjiti to)
A ovi koje se prave frajeri, piju, puše (mozda je tu i droga), vidit ce oni ko ce se poslje pravit frajer, nekad frajeri sad nitko i nista(nemaju ni energije ni pluca, ni jetre,..) i sav novas potrose najvise na cigare i alkohol, sad 15-20 kn svaki dan ,izracunaj(nepusim pa neznan tocno), a sad ce i poskupit cigare,!
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.12.2008 21:38 (markoal).
17 godina
neaktivan
Škola

@ ubizec

nitko tebe ne tjera da ideš u školu, možeš završiti osnovnu pa radit cijeli život kao fizikalac, vlast sigurno neće biti briga... ionako u zadnje vrijeme fizikalaca ima sve manje, dobro bi im došao netko kao ti... i tvoje razmišljanje da su svi profesori poremećeni ne drži vodu jer svi moraju na psihološku analizu da bi se utvrdilo dal su sposobni raditi s djecom... A većina ih ionako dolazi samo da zarade plaću...

@ autor teme

nitko od profesora te ne j*be u mozak, pogotovo ne s bojom kemijski... isto vrijedi i za tebe, ako ti se ne sviđa škola, u srednju ne moraš ići... a net.hr dosta često ima takve trivijalne (uzimajući ovaj primjer i glupe) članke koje ne bi trebalo shvatiti ozbiljno, za prave vijesti je po meni bolji index.hr...

mene više brine obiteljsko zlostavljanje od zlostavljanja profesora, tako da ovih 10-ak % malih klokana ne skače s mosta zbog boje kemijski, nego im je možda "big ol' daddy" alkoholičar koji svoju djecu i ženu tuče kaišem...

ovo je tema za one zelene osnovnoškolce koji se nadaju da će zajedno moći govoriti o tome kako škola "sux big time", a zapravo ni nemaju pojma kolko su sretni da se mogu kvalitetno školovati... za par godina će (valjda) i oni ovako početi ovako razmišljati... a dotad naučite množiti razlomke, trebati će vam u srednjoj...

They say it's mostly vanity That writes the plays we act They tell me that's what everybody knows There's no such thing as sanity And that's the sanest fact That's the way the story goes Dire Straits - One World
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.12.2008 21:57 (i_rambo_plache).
16 godina
neaktivan
Škola

nisam ja reko za sve nego za većinu redovnih forumaša. Priznali si vi ili ne... Sredi se, nađi posao, iznajmljuv sam stan, sam si hrani i sam si kupuj si sam potrpštine pa češ onda malo drugačije mislit...

17 godina
neaktivan
pol vas sta ste pisali tu nemate blage veze jel ste isli u skolu prije 30g tak da tiho vremena se mjenjaju
17 godina
neaktivan

Imas 12 godina i kukaš kako je u školi-sidis za kompom umisto da odes vanka malo zaigrat na nogomet ili kosarku ili vec nesto drugo! Prvo škola kao škola sluzi tome da se socijaliziraš,da stekneš radne navike,da naučiš nešto korisno ali i nešto beskorisno isto tako da danas,sutra ne letaš okolo prazne glave i znanja o opčoj kulturi,da ne radiš za nekoga poslodavca koji te drži na minimalcu i kad mu pukne da ti ono sta si zaradia,kažeš facebook da li nije lipše poči vanka sa ekipom malo se družit pa malo proživit svoj život a ne sutra kad se budeš zapita šta si radia i gdi si bia imat češ samo facebook! Pa šta je vama dico!!!!!!!!!!!

16 godina
neaktivan

a jadna današnja djeca... opet isti onaj počel temu totalno bezveznu ko i danas ranije... skini se s fejsa moronu i počni se učit... jel moramo počet vrijeđat opet da bi se zaključal i ovaj (još jedan) beskorisni i nepotrebni thread?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan
pol vas sta ste pisali tu nemate blage veze jel ste isli u skolu prije 30g tak da tiho vremena se mjenjaju
 Ja sam iso u osnovnu do prije 6 mjeseci.
SPLICO212 kaže...

Imas 12 godina i kukaš kako je u školi-sidis za kompom umisto da odes vanka malo zaigrat na nogomet ili kosarku ili vec nesto drugo! Prvo škola kao škola sluzi tome da se socijaliziraš,da stekneš radne navike,da naučiš nešto korisno ali i nešto beskorisno isto tako da danas,sutra ne letaš okolo prazne glave i znanja o opčoj kulturi,da ne radiš za nekoga poslodavca koji te drži na minimalcu i kad mu pukne da ti ono sta si zaradia,kažeš facebook da li nije lipše poči vanka sa ekipom malo se družit pa malo proživit svoj život a ne sutra kad se budeš zapita šta si radia i gdi si bia imat češ samo facebook! Pa šta je vama dico!!!!!!!!!!!

Potpis.
17 godina
neaktivan
Ja bogami mislim da je prije bilo mnogo gore ići u školu. Danas bi profesor zbog verbalnog vrijeđanja mogao dobiti otkaz, a o fizičkom napadu (čak i šamar) da ne pričam. U mojoj prijašnjoj osnovnoj je tako profesor dobio istog trena otkaz zato što je ošamario učenika...

Da uzmem u primjer svoj sadašnji razred... Kad je neki opaki test, barem četvrtina razreda markira... Prije 30 godina je markiranje bilo nezamislivo zato što je strah učenika bio veći, danas dobiješ neopravdani (i to ako te zapiše), a prije bi dobio ravnalom po prstima...

Zato se ne brini, dijete drago, nisu tvoja prava povrijeđena...
They say it's mostly vanity That writes the plays we act They tell me that's what everybody knows There's no such thing as sanity And that's the sanest fact That's the way the story goes Dire Straits - One World
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
Ja bogami mislim da je prije bilo mnogo gore ići u školu. Danas bi profesor zbog verbalnog vrijeđanja mogao dobiti otkaz, a o fizičkom napadu (čak i šamar) da ne pričam. U mojoj prijašnjoj osnovnoj je tako profesor dobio istog trena otkaz zato što je ošamario učenika...

Da uzmem u primjer svoj sadašnji razred... Kad je neki opaki test, barem četvrtina razreda markira... Prije 30 godina je markiranje bilo nezamislivo zato što je strah učenika bio veći, danas dobiješ neopravdani (i to ako te zapiše), a prije bi dobio ravnalom po prstima...

Kakvo ravnalo?! Batina
17 godina
protjeran
Škola

ja mislim da se ovdje nema oko čega svađati jednostavno ako ti se sviđa ideš ako ne ništa, a ne bezveze maltretirati cijeli razred i one koji su tu da nešto nauče

za daljni život. osobno sam odličan učenik i smeta mi kad se netko pravi važan pa izvodi svašta po školi

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- intel e7200 3ghz,gigabyte ep35-ds3,gainward 8800gt OC,segate barracuda 500gb,2x 2 gb kingmax ram,thertmlake soprano
16 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Slazem se sa tobom  prije  kad sam  isao  u osnovnu  prije dosta godina  bilo je vise  postivanja  prema starijim jer kao djeca smo se bojali njih ,a kad  vidim ovu mladez  danas  od  osnovne i srednje da ne komentiram  to nema  uopce  prvo kucnog  ni osnovnog  odgoja ,em sto psuje na cesti dijete od 10 godina to je nesto nevjerojatno ili vidim neku klinku od 17 godina totalno napijenu i da  oprostite  popišanu bude mi zlo kad se sijetim gdje zivim i vidim drustvo nase nije ni cudno onda da se svi rokaju na cesti iglom ili mlate se medusobno.
Takvo dijete bi dao da radi neki fizicki teski posao i vidi kako je tesko zaraditi  novac i kakvo je danasnje stanje u Hrvatskoj ,lako je svima nama uzeti alkohol i pusti brige neka produ eh prijatelju treba se malo i grciti i potruditi za svoj zivot.Nekazem da sam ja bio bubica kad sam bio manji ali kao danasnja dijeca ni blizu njih nisam bio,jer smo imali neko strahopoštovanje izmedu starijih ljudi i opcenito ljudi koji se nalaze oko tebe.
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje
ja sam samo reko da su danas profesori jako shebani i gledaju samo da te shebu sto prije(ne svi al vecina), zbog toga jel su njihovi profesori imali velke ovlasti pa su ih maltretirali sad oni se na nama izivljavaju al ne velim da danas nema izivljavanja na profesorima!

evo sad cu ti nesto ispricat prosla godina 2 razred lik nije dolazio opce na nastavu a ja sam dolazio cjelu godinu i trpio sranja i prodike od profesora kad nesto nisam znao dok je on ljepo na kraju godine doso zadnji tjedan i na kraju iso na 2 popravna na koja su ga lagano pustili makar nis nije znao!i sad je to pravedno ja ucim kroz godinu i sve i ko je onda kriv sta je on proso?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice