jedno pitanje.ima li IPT freeleech torrente kao sto ima partis.si ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jedno pitanje.ima li IPT freeleech torrente kao sto ima partis.si ?
Ima.
Da.
Može li mi na PM netko poslati neke od Njemačkih tracker-a (po mogućnosti free, ako nema može invite za neki bolji tracker
- imam više account-ova TL, BTN, HD-Torrent, THR, What.CD, itd.) gdje ima crtanih filmova (Spužva Bob/Ben 10)?
Thx
Jel imate pozivnicu još koju za torrent hr? Ja još nisam nikada bio skidao sa te stranice ne znam ni kako je to...Treba mi za skinuti cijelu sezonu pokemona dostupnu na torrent hr. Moj mail je majstoric16@gmail.com. Ako imaš matozan please pošalji mi odmah.
Kaj se događa sa Demonoidom? Promijenili su domenu na .ph a Avira baca Phising warning. Dal da zaboravim na taj site ili...?
Kaj se događa sa Demonoidom? Promijenili su domenu na .ph a Avira baca Phising warning. Dal da zaboravim na taj site ili...?
Phishing? Cisto sumnjam, i dalje sam ulogovan nakon sto pristupim sajtu.
Meni sajt radi normalno.
@Kelam & Defa.psd
Evo ovako:
1. Registrirajte se na: partis.si ,i na mojblink.com registracije su slobodne (oba Slovenska trackera) ima i te kako dobrog materijala za skidanje ,oba su jedna vrsta javnih (public) trackera di se morate držat pravila kao i na privatnim ,zlatno pravilo svakog trackera je da ono šta skinete da to i vratite ,dakle da držite torrente na seedu ,meni je radi toga komp. upaljen 24/7 (neče mu se ništa desit radi toga) ,međutim pošto mi u RH imamo jako socjalne brzine uploada idemo na korak drugi:
2. Za početak skidajte samo torente koji imaju oznaku free ,odnosno FL (freeleech) dakle ne broji vam se ono što ste skinuli ,nego samo ono šta ste upload-ali tokom seedanja ,takve torrente držite na seedu misec-dva dana i više ,ja neke seedam i po godinu dana ,zavisi sve od diskovnog prostora koji imate ,jer u pravilu upravo na takvima ima najviše leechera odnosno ekipe koja se spaja na vas nakon što ste skinuli torrent i tada vi dijelite i nabijate GB uploada
3: Sad kada ste nabili od prilike ,primjera radi 30 GB uploada i 5 GB downloada na trackeru ,vaš ratio je pozitivan u ovom slučaju 6,0 ,tada možete skinut npr. Igru od 15 GB koja nije freeleech i vaš ratio če i dalje biti pozitivan ,ali puno manji iznosit če 30 GB uploada i 20 GB downloada,tj. ukupni ratio če iznositi 1,5 ,dakle važno je da vaš ratio nikada ne padne ispod 1 ,ako se to desi sistem če vas upozoriti i dati vam određeni period da to popravite ,najlakši način je da nastavite seedat i da u tome periodu koji vam je dan sa tog trackera ništa ne skidate ,jer s time če se situacija samo pogoršati ,nakon što se vaš rato vratio u pozitivu nastavite iz početka sa freeleech torrentima i ne dozvolite da vam se ista greška opet ponovi
4. E sada nakon što vam je objašnjeno kako se služiti privatnim torrent trackerima i kada napravite ovako ,kako vam je poviše objašnjeno ,tada krenite u žicanje pozivnica od domačih tražite THR i TS ,a od stranih IPT (vrhunski tracker di možete mijenjat seedbonus poene za GB uploada 1 sat seedanja 1 seedbonus poen 1000 poena dobijete 10 GB uploada) ,kada ste tamo napravili uspješnu "karijeru"
tek onda idite tražiti HD Torrents ,TL BCG i sl...
5. Sretno!!! 
Eto jeli mi ko moze to objasnit znaci ja sam se registrirao na pratis.si i skinio neki freeleech film i to mi se skida al mi je upload pre mal znaci 1.2 KB/s zanima me jeli mogu to povecati na bnet-u sam download do 12MBps a upload do 1MBps i jos me takoder zanima kako ovi na partisu mogu znat koliko sam ja downloado i koliko sam uploadao?
Unaprijed hvala ;)
EDIT: Evo zavrsio se i download pa je nestalo i uploada... Sto sad?
HD space je otvoren! Odlican HD tracker!
@Kelam & Defa.psd
Evo ovako:
1. Registrirajte se na: partis.si ,i na mojblink.com registracije su slobodne (oba Slovenska trackera) ima i te kako dobrog materijala za skidanje ,oba su jedna vrsta javnih (public) trackera di se morate držat pravila kao i na privatnim ,zlatno pravilo svakog trackera je da ono šta skinete da to i vratite ,dakle da držite torrente na seedu ,meni je radi toga komp. upaljen 24/7 (neče mu se ništa desit radi toga) ,međutim pošto mi u RH imamo jako socjalne brzine uploada idemo na korak drugi:
2. Za početak skidajte samo torente koji imaju oznaku free ,odnosno FL (freeleech) dakle ne broji vam se ono što ste skinuli ,nego samo ono šta ste upload-ali tokom seedanja ,takve torrente držite na seedu misec-dva dana i više ,ja neke seedam i po godinu dana ,zavisi sve od diskovnog prostora koji imate ,jer u pravilu upravo na takvima ima najviše leechera odnosno ekipe koja se spaja na vas nakon što ste skinuli torrent i tada vi dijelite i nabijate GB uploada
3: Sad kada ste nabili od prilike ,primjera radi 30 GB uploada i 5 GB downloada na trackeru ,vaš ratio je pozitivan u ovom slučaju 6,0 ,tada možete skinut npr. Igru od 15 GB koja nije freeleech i vaš ratio če i dalje biti pozitivan ,ali puno manji iznosit če 30 GB uploada i 20 GB downloada,tj. ukupni ratio če iznositi 1,5 ,dakle važno je da vaš ratio nikada ne padne ispod 1 ,ako se to desi sistem če vas upozoriti i dati vam određeni period da to popravite ,najlakši način je da nastavite seedat i da u tome periodu koji vam je dan sa tog trackera ništa ne skidate ,jer s time če se situacija samo pogoršati ,nakon što se vaš rato vratio u pozitivu nastavite iz početka sa freeleech torrentima i ne dozvolite da vam se ista greška opet ponovi
4. E sada nakon što vam je objašnjeno kako se služiti privatnim torrent trackerima i kada napravite ovako ,kako vam je poviše objašnjeno ,tada krenite u žicanje pozivnica od domačih tražite THR i TS ,a od stranih IPT (vrhunski tracker di možete mijenjat seedbonus poene za GB uploada 1 sat seedanja 1 seedbonus poen 1000 poena dobijete 10 GB uploada) ,kada ste tamo napravili uspješnu "karijeru"
tek onda idite tražiti HD Torrents ,TL BCG i sl...
5. Sretno!!! 
Eto jeli mi ko moze to objasnit znaci ja sam se registrirao na pratis.si i skinio neki freeleech film i to mi se skida al mi je upload pre mal znaci 1.2 KB/s zanima me jeli mogu to povecati na bnet-u sam download do 12MBps a upload do 1MBps i jos me takoder zanima kako ovi na partisu mogu znat koliko sam ja downloado i koliko sam uploadao?
Unaprijed hvala ;)
Reminder ;)
Hebenti peru jel moguce da niko nezna?
Unaprijed hvala ;)
Reminder ;)
Upload je mali ako nema leechera, znaci nece ici upload ako nema tko "vuci" od tebe, skidaj nove torrente, di ima puno leecera.
Nagradno pitanje, pogodite koji domaći tracker je down! :)
Koji?
TS i THR su UP.
Unaprijed hvala ;)
Reminder ;)
Upload je mali ako nema leechera, znaci nece ici upload ako nema tko "vuci" od tebe, skidaj nove torrente, di ima puno leecera.
E ma znam ja osnove torrenta al ja nemogu namjestit da sam spojiv ni na partisu ni na THR mi ne pise da sam spojiv tj. pise da nisam spojiv...
Znam da moram napravit port forwarding i to i pokusao sam sa tutovima sa THR al nide nikako...
Ako iko moze pomoc priko TW bilo bi super :/
Koji?
TS i THR su UP.
THR bio down na nekih pola sata-sat, taman kad mi se nešto skidalo.
Danas cu uplatit 6€ za VIP acc... jos dobijem i 45 dana VPNa i 20GB online storagea...
4chan ≫ Reddit ≫ Memebase ≫ 9fag Prodajem PC iz profila za 2600kn
Evo da javim rjesia san sve i dobia inv za THR i tamo nakon 3 dana imam 3GB upload, PARTIS me nervira jer je na slovenskom pa ako skidam film ili sta sve je na slovenskom ;)
Danas cu uplatit 6€ za VIP acc... jos dobijem i 45 dana VPNa i 20GB online storagea...
Stream serija te filmova nudi i iplay.ro, samo se potrudi oko pozivnice te ces uz odlican tracker imati i odlicnu besplatnu on-line videoteku i streaming serija (u HD-u naravno).
Mozes kod njih dobiti i trial acc pa pogledaj sta se nudi.
Prva stranica sa filmovima:
Prva stranica sa serijama:
The Big Bang Theory (uzeo sam screenshot pete sezone, ima naravno i sve ostale):
Sve serije se odmah mogu pogledati u HD-u, kao i filmovi koje odmah stavljaju gore.
THR down....
Tražim iplay.ro , mam samo ts jednu pozivnicu za ponuditi, mada nisam siguran možda su otvorene registracije,, i Ice torrent jednu.
Na pp.
THR down....
nist novo 
valjda opet nisu struju platili ili su zahebavali krive ljude :D
Uglavnom ts je online i ni nebu offline.
Rege su jos otvorene.
Zna li netko zašto je IPT down?
Može li se na IPT-u zatražiti re-seed torrenta, stavio sam nešto da se skida al jako loše ide, već 5 dana stoji na 5 %
Kaj se događa zadnej vrijeme s THR-om i općenito s njihovom grupom Rakija????
Zadnjih tjedana izbacuju dvije snimke tjedno...
Koliko ja znam sa THR-om je sve OK jer ga svakodnevno podsjetim i nemam nikakvih problema........što se tiče grupe RAKIJE ne znam na što misliš ali vidim da tu i tamo izbacuju određeni sadržaj.....
P.S. Ako netko ne zna otvorene su registracije na THR-u
Koliko ja znam sa THR-om je sve OK jer ga svakodnevno podsjetim i nemam nikakvih problema........što se tiče grupe RAKIJE ne znam na što misliš ali vidim da tu i tamo izbacuju određeni sadržaj.....
P.S. Ako netko ne zna otvorene su registracije na THR-u
Mislio sam više na rakiju, čini se da im je slava udarila u glavu...
I dalje ne znam što misliš za njih......ali ako im je što udarilo u glavu mislim da će to prije biti rakija nego što drugo..
Srecom tu ti je crown.
Kaj nemoraš za Zamundu imat rumunjski proxy il tak nešta?