Privatni torrent trackeri P&O izdvojena tema

poruka: 3.356
|
čitano: 1.319.824
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
14 godina
neaktivan
Privatni torrent trackeri P&O

mi može zaljepiti link od Watchmen - The End is Nigh Part 2  torrent

14 godina
neaktivan

na kojem privatnom torrntu ima najvise za skidanje PC i PS3 igra ?

14 godina
neaktivan

Otvorena ZAMUNDA za registraciju

15 godina

trazim btn

ne nudim nazalost nista jer nemam pozivnica

Imam dokaze s thr, ipt, crnabreza, itd

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
16 godina
neaktivan
Re: Privatni torrent trackeri P&O
kevspin kaže...

koji je link zamunde sada, jel još triba proxy?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
kevspin kaže...

koji je link zamunde sada, jel još triba proxy?

Ne znam probaj

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 11:54 (kevspin).
16 godina
neaktivan

A na koji link?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
Blazen22 kaže...

BCG za koji je jaako teško dobit invite ,i BitGamer za koji je malo lakše dobit invite ,imam ti ja za oba trackera ,ali me moraš uvjerit da imaš seedbox i 2 ratio proofa sa nekih od poznatijih privatnih torrent trackera bez seedbonus sistema ,te min. 500 GB uploada na istima i sa mojim nickom u search baru {#}

14 godina
neaktivan

Kako netko tko nikada nije bio na nekom od privatnih trackera može dobiti pozivnicu?

Svi traže dokaze(logično), ne znam kako da dobijem neku pozivnicu...

14 godina
Defa.psd kaže...

Kako netko tko nikada nije bio na nekom od privatnih trackera može dobiti pozivnicu?

Totalno se slazem sa njime ja sam bio trazio za HDtorrents ali nikad nisam dobio samozato jer sam bez proofa

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
16 godina
neaktivan
sminigo kaže...
Blazen22 kaže...

BCG za koji je jaako teško dobit invite ,i BitGamer za koji je malo lakše dobit invite ,imam ti ja za oba trackera ,ali me moraš uvjerit da imaš seedbox i 2 ratio proofa sa nekih od poznatijih privatnih torrent trackera bez seedbonus sistema ,te min. 500 GB uploada na istima i sa mojim nickom u search baru {#}

meni je bitGamer dosta bolji, brzine su mi max na oba, ali na BCG je dosta teže seedat ako već nemaš skinuti torrent. Isto imam oba, ali ne dajem više nikome pozivnice. 

18 godina
Kelam kaže...

Totalno se slazem sa njime ja sam bio trazio za HDtorrents ali nikad nisam dobio samozato jer sam bez proofa

S obzirom da nisi bio nikad na privatnima, ja ti nebi uopće dao pozivnicu dok nemaš dokaz nekakav, svi smo mi od Partisa i tih low-range trackera počeli. Ali ti bi odma HDT pa bi dobio ban u roku 7 dana a onda ti nebi bilo jasno zasšto..pa bravo!

14 godina
Mitsuoka kaže...
sminigo kaže...
Blazen22 kaže...

meni je bitGamer dosta bolji, brzine su mi max na oba, ali na BCG je dosta teže seedat ako već nemaš skinuti torrent. Isto imam oba, ali ne dajem više nikome pozivnice. 

Slažem se ,jedino šta BCG ima možda malo jaču bazu torrenata i šta se može određeni torrent koji je star i 3 godine može skinit punom brzinom ,jer u principu uvik ima seedera ,dakle tamo torrenti sporije izumiru ,ali niti BitGamer nije nešto slabiji razlike su minorne...

16 godina
neaktivan

Ajde malo da vidim što koristite i kako seedate.

..........

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.5.2012 23:19 (Mitsuoka).
16 godina
neaktivan
Defa.psd kaže...

Malo se idi "kalit" na Partis koji je odlican general tracker i kada tamo steknes nekog iskustva i kada budes imao dobar proof sa Partisa, onda mi se javi za koji hoces invite.

Prije mi se nemoj javljat, ali recimo za 3-4 mj mi slobodno posalji PM i dobiti ces tracker koji god hoces.

Ovako na blef ce ti rijetko tko dati neki invite, pogotovo ne na BUG forumu gdje su se mnogi opekli sa djeljenjem pozivnica ovakvim ljudima.

@ mitsouka

BCG ima opet fake page pa ako ne znas kako ga koristiti, javi mi se na PM pa ti objasnim kako funkcionira.

Sto se tice moga ratia i trackera koje koristim, malo mi je neozbiljno takve info objavljivat na ovako otvorenom forumu...pogotovo zato sto je su te brojke puno vece od ovih sto je Mitsouka stavio.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 17:08 (win32).
14 godina

@Kelam & Defa.psd

Evo ovako:

1. Registrirajte se na: partis.si ,i na mojblink.com registracije su slobodne (oba Slovenska trackera) ima i te kako dobrog materijala za skidanje ,oba su jedna vrsta javnih (public) trackera di se morate držat pravila kao i na privatnim ,zlatno pravilo svakog trackera je da ono šta skinete da to i vratite ,dakle da držite torrente na seedu ,meni je radi toga komp. upaljen 24/7 (neče mu se ništa desit radi toga) ,međutim pošto mi u RH imamo jako socjalne brzine uploada idemo na korak drugi:

2. Za početak skidajte samo torente koji imaju oznaku free ,odnosno FL (freeleech) dakle ne broji vam se ono što ste skinuli ,nego samo ono šta ste upload-ali tokom seedanja ,takve torrente držite na seedu misec-dva dana i više ,ja neke seedam i po godinu dana ,zavisi sve od diskovnog prostora koji imate ,jer u pravilu upravo na takvima ima najviše leechera odnosno ekipe koja se spaja na vas nakon što ste skinuli torrent i tada vi dijelite i nabijate GB uploada

3: Sad kada ste nabili od prilike ,primjera radi 30 GB uploada i 5 GB  downloada na trackeru ,vaš ratio je pozitivan u ovom slučaju 6,0 ,tada možete skinut npr. Igru od 15 GB koja nije freeleech i vaš ratio če i dalje biti pozitivan ,ali puno manji iznosit če 30 GB uploada i 20 GB downloada,tj. ukupni ratio če iznositi 1,5 ,dakle važno je da vaš ratio nikada ne padne ispod 1 ,ako se to desi sistem če vas upozoriti i dati vam određeni period da to popravite ,najlakši način je da nastavite seedat i da u tome periodu koji vam je dan sa tog trackera ništa ne skidate ,jer s time če se situacija samo pogoršati ,nakon što se vaš rato vratio u pozitivu nastavite iz početka sa freeleech torrentima i ne dozvolite da vam se ista greška opet ponovi

4. E sada nakon što vam je objašnjeno kako se služiti privatnim torrent trackerima i kada napravite ovako ,kako vam je poviše objašnjeno ,tada krenite u žicanje pozivnica od domačih tražite THR i TS ,a od stranih IPT (vrhunski tracker di možete mijenjat seedbonus poene za GB uploada 1 sat seedanja 1 seedbonus poen 1000 poena dobijete 10 GB uploada) ,kada ste tamo napravili uspješnu "karijeru" {#} tek onda idite tražiti HD Torrents ,TL BCG i sl...

5. Sretno!!! {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 17:16 (sminigo).
14 godina
odjavljen

@Mitsuoka

trenutno sam samo aktivan na asiandvdclub

obozavam ovaj tracker 

hrpa stvari koje nema nigdje drugdje

http://x264blog.org/
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 18:44 (Arnold Layne).
18 godina
neaktivan

ja sam aktivan samo na liit trackerima, ostali ionako ne vrijede nicemu...

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 18:53 (listopad).
14 godina
odjavljen
listopad kaže...

ja sam aktivan samo na liit trackerima, ostali ionako ne vrijede nicemu...

a kakovi su ti ?

18 godina
neaktivan

pa fantasticni, nedostupni vecini smrtnika...

14 godina
odjavljen
listopad kaže...

klanjam im se i blagoslivljam ih :D

16 godina
neaktivan
listopad kaže...

Hehehehe...ma pusti listopad ljude neka umiru u neznanju. {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
14 godina
odjavljen
win32 kaže...
listopad kaže...

kakvom neznanju ?

15 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
win32 kaže...
listopad kaže...

kakvom neznanju ?

Ma pusti ih, elita zeza nas smrtnike, lol {#}

-=Every moment is another Chance=-
14 godina
odjavljen
SeleS kaže...
Arnold Layne kaže...
win32 kaže...
listopad kaže...

kakvom neznanju ?

Ma pusti ih, elita zeza nas smrtnike, lol {#}

mahh... elita 

najveca elita je ak imas ono kaj ti treba 
sve ostalo su preseravanja  

18 godina
neaktivan

hr-invites.com - prvi domaci invites forum je otvoren za registraciju, inace smo zajednica zatvorenog tipa.

Dodite, upoznajte ekipu i lako dodite do bilo koje pozivnice.

Link za registraciju: http://www.hr-invites.com/register.php

Registracije otvorene do 20.04.

Irc help kanal:

Server: irc.ipocalypse.net

Kanal: hrinvites_help

Citeri i trejderi nepozeljni!

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 8:59 (goodye).
18 godina
neaktivan

Imam problem sa HD-Space trackerom. Account mi je izbrisan iako sam uredno seedao torrent sa dobrim ratiom. Ali se nisam mozda logo na sajt 2-3 mjeseca... Slao sam im mail na hd.space.org(at)gmail.com i nema odgovora?! Ako tko moze pomoci gdje da im se obratim?

17 godina
mladen_87 kaže...

Imam problem sa HD-Space trackerom. Account mi je izbrisan iako sam uredno seedao torrent sa dobrim ratiom. Ali se nisam mozda logo na sajt 2-3 mjeseca... Slao sam im mail na hd.space.org(at)gmail.com i nema odgovora?! Ako tko moze pomoci gdje da im se obratim?

Dear Members,

We would like to apologize for the recent slow speed of the site as well as for the small downtime we had earlier to and late last night,

We had a minor DB crash which has resulted in loosing both some of our members as well as some of the latest uploads,

Again we apologize and we appreciate that you have stuck with us during these bad times. We hope the site is now running up to

it's full speed and we hope you continue to support HD-Space in any way possible. Cheers and enjoy the glory that is HD-Space!!!!

Sincerely "The HD-Space Staff"

If you know or perhaps a buddy lost his/her account please let them now why it happened and if possible invited them back, cheers!!   

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
mladen_87 kaže...

HD-S totalno šteka, vec dosta vremena je usporen. Vec i sami priznaju da imaju problema, trenutno ni ne mogu na site.

Ne pravim se lud, pravim se da nisam.
17 godina
neaktivan

Da li je neko registriran na BrokenStones?

Ako jeste, neka mi se molim te obrati na pm (ne trazim invajt, vec imam samo jedno pitanje vezano uz sardrzaj).

Hvala unaprijed.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice