Mnogo ti se izvinjavam.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mnogo ti se izvinjavam.
Pa koristi windowse, tamo možeš sve jednim klikom, tako kaže Bill G.
linuxom ionako nemožeš na internet i to...
Bok svim nehrkalicama, normalno da ne možeš ako ti krepa Ruther dakle konstatacija je točna i vozi miško.Usput nije loše pogledat kak to izgleda, kad mulac vozi i još ima sreče na kubik a Ferrari ode na groblje fučkaj ga.
Večer, danas idem ranije spavat sutra je ispit
Samo smireno, zamisli kao da si na satu vožnje i radi sve isto, pazi na sva pravila.
Samo smireno, zamisli kao da si na satu vožnje i radi sve isto, pazi na sva pravila.
Potpuno krivi savjet,tko je vidio pravog vozača koji prođe od prve.
Danas prebio mamino drvo pred kućom :/ uhvatio izolirku i poljepio, ljudi pitaju šta je to, reko označio da ih mama jednako odreže :D
No, moram danas rano u krevet, sutra je jutro...
Ja se nadam da ću proć iz prve jel se pad plaća 800kn
Nemoj tako razmišljati, plaćalo se i prije toliko bez brige, i kad sam ja polagao.
Samo opušteno, ako znaš voziti ćeš proć i to je to. Nije to ispit iz povijesti, to je ispit fizičkih sposobnosti, piece of cake
krivi savjet....
pravi savjet:
drmni jednu žesticu prije za smirenje i prolaziš 100%
Ja se nadam da ću proć iz prve jel se pad plaća 800kn
Zelim ti svu srecu, da prodjes ispit
Hvala ljudi, idem sad spavat da nebi sutra zaspo ko danas :)
LN
sta se radi, ja danas swapo SGS2 za SGS3 :')
Hm, to je igra ili ...?
:)
rade se dipovi. Sad idem na bicikl:)
meni se ne da vozit navecer, uvijek vozim ujutro (oko 8) po maksimiru
Sretan novi dan!
Sretan novi dan!
Zdravo i tebi.
I tebi..
xxxmen, sad kad si u tom povlaštenom statusu, mogao bi se potruditi i nagovoriti ostatak ekipe da udjelite neki pposebni status za ikk, ipak on je toliko toga učinio za birc i nespavalice, da jedostavno zaslužuje orden
xxxmen, sad kad si u tom povlaštenom statusu, mogao bi se potruditi i nagovoriti ostatak ekipe da udjelite neki pposebni status za ikk, ipak on je toliko toga učinio za birc i nespavalice, da jedostavno zaslužuje orden
imaš podforum za to, pa predloži :)
da, al po meni bi trebao onda bit mod samo za ovaj forum
Samo za ovu temu
Samo za ovu temu
I birc isto
Ikk neka dobije status domara i pravamoda samo za birc te nespavalice. A ti xxx bi mogao postati autor gm babesa, jer ovo postaje sprdnja (osim danas, izuzetak:D)

sta se radi, ja danas swapo SGS2 za SGS3 :')
Hm, to je igra ili ...?
:)
rade se dipovi. Sad idem na bicikl:)
meni se ne da vozit navecer, uvijek vozim ujutro (oko 8) po maksimiru
Aaa, to je druga runda:) Pa ne vozim rundu bicom samo jednom dnevno, ko je to vidio:)
Što se tiče ispita nakon kursa vožnje, a sve ovisi na koga se naleti, osim
vlastite smirenosti. Ja sam znao čuti da je "običaj" da se ljude ruši jednom,
čisto zbog dodatne zarade :/ E sad, dali te baš mogu rušiti ikako... iako si
savršeno odvozio... ja sam čuo priče da su znali rušiti ljude "jer su vozili presamouvjereno"
boktepitaj šta im to znači i jel je to istina.
A ti xxx bi mogao postati autor gm babesa, jer ovo postaje sprdnja (osim danas, izuzetak:D)
da, loše su u zadnje vrijeme...
Ajmo svi na spavanje da vas ja nebi morao sve tupom sjekirom uspavat !! :)
Večer ljudi,
Večer ljudi,
nema ljudi...
Dobro večer svima....
Otvoreno!!! valjda, nisam siguran.... Di je faking bot????
Dobro večer svima....
Otvoreno!!! valjda, nisam siguran.... Di je faking bot????
dobro pitanje...
dobro pitanje...
Jedan dan ga ima a drugi nema, trebalo bi ga banati za kaznu.