Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.008.643
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ma ne radim za sebe neg za frendicu...već su mi dopi* sa tim...a nemrem ih odbit da ne govore kako ne želim pomoć -.-'

*otvorih jubilarnu stranicu :D

nothing lasts forever, even cold November rain
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2009 2:27 (anshika05).
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ne mogu više radit a moram.. Uff..

Ništa, odoh skuhat još jednu kavu..

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money!
17 godina
Za nespavalice

Brzo vi popunjavate ove stranice. Sta se jos nikome ne spava.

Jaevo upravo igrao Americas Army na netu, nevjerojatno kakvih sve ljudi ima, punih bijesa.

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

čoečee...pa kolko ti kava popiješ??

18 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
anshika05 kaže...

Evo od 23h ovo će mi bit treća.. :)

Jbg mora me održat budnim cijelu noć.. :(
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money!
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

Dobra večer. Da malo pozdravim. Nisam 100 godina tu bio :)

Da sam znao da je ovo tako aktivna tema postala cesce bih bio ovdje. Ionako jako slabo spavam.

Off through the new day's mist I run, Out from the new day's mist I have come ...
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ah...čudan si ti

ja sam završila sa prezentacijom...ako nekog zanima polarna klima može pogledat :D

18 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

ah...čudan si ti

ja sam završila sa prezentacijom...ako nekog zanima polarna klima može pogledat :D

Ae daj , mene zanima
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
coder_ kaže...
anshika05 kaže...

Evo od 23h ovo će mi bit treća.. :)

Jbg mora me održat budnim cijelu noć.. :(
 Doživit češ kofeinski šok, nije to loša stvar, haha... Otuširaj se ledenom vodom i bit češ budan idućih 12 sati, hahahhaha!
anshika05 kaže...

ah...čudan si ti

Ajde daj...
Mount Vision Pro
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
anshika05 kaže...

ah...čudan si ti

Ae daj , mene zanima
 powerpoint iz 2007. ak nemaš nabavi viewer Smijeh
nije moja prezentacija,da je bila bi bolja :D
al za koga je-dobro je...i još besplatno...

17 godina
Za nespavalice

Joj pisanje zadace u ovo vrijeme ucenje i slicno tome to mi se nikak ne sviđa to sam teskom mukom uvjek radio, no fala bogu da je i to zavrsilo bilo je davno a kad se sjetim da onda nije ni bilo interneta ko danas pa se drukcije provodila noc to su bila vremena da!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Joj pisanje zadace u ovo vrijeme ucenje i slicno tome to mi se nikak ne sviđa to sam teskom mukom uvjek radio, no fala bogu da je i to zavrsilo bilo je davno a kad se sjetim da onda nije ni bilo interneta ko danas pa se drukcije provodila noc to su bila vremena da!!!Cool

djeca su se zabavljala na abaku...ahahahha xD
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

svima je šugava moja prezentejšn...baš vam tenks A LOT!

17 godina
anshika05 kaže...

O cemu, kakva prezentacija?
18 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

Iskreno, ja ju nisam ni pogledao... Nije da ne želim iz nekog razloga već nemam vremena... :)

Budem ako uhvatim vremena.. :)) ;)
18 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

Ma nije ... samo nitko ne stigne pogledat :)
Ovdje sve zaposleni ljudi ...
Off through the new day's mist I run, Out from the new day's mist I have come ...
17 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

Ma nisam čitao cilu prezentaciju, na prvi pogled mi se čini malo brzo sklepana... Trebaš koristiti tamniju podlogu sa svijetlijim slovima.

To izaziva veču pažnju kod onih kojima to prezentiraš...

Koristi natuknice, a ne pune rečenice. Nitko ne voli čitati prezentaciju sa projektora. To bi ti trebalo više služiti kao podsjetnik.

Treba tu još malo posla, ali čini se ok.

Koji si ti razred?
Mount Vision Pro
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

prezentacija je napravljena u 10 minuta ...točnije sklepana :D

prošla prezentacija je bila baš kak treba...natuknice,dosta slika,malo veći font nekih bitnih stvari i tak...al jbga,za tu prezentaciju mi je tip platio 50 kn

lova do krova čoeče Smijeh

17 godina
neaktivan
2029.MN4 kaže...
anshika05 kaže...

Ma nisam čitao cilu prezentaciju, na prvi pogled mi se čini malo brzo sklepana... Trebaš koristiti tamniju podlogu sa svijetlijim slovima.

To izaziva veču pažnju kod onih kojima to prezentiraš...

Koristi natuknice, a ne pune rečenice. Nitko ne voli čitati prezentaciju sa projektora. To bi ti trebalo više služiti kao podsjetnik.

Treba tu još malo posla, ali čini se ok.

Koji si ti razred?
 3. gimnazije Smijeh
(informatika je sam u 1.razredu)
17 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

prezentacija je napravljena u 10 minuta ...točnije sklepana :D

prošla prezentacija je bila baš kak treba...natuknice,dosta slika,malo veći font nekih bitnih stvari i tak...al jbga,za tu prezentaciju mi je tip platio 50 kn

lova do krova čoeče Smijeh

Ja sam u 3. i 4. razredu srednje, a i sada na faksu napravio i izložio preko 30 prezentacija (svojih) + sam napravio preko 100 za druge ljude. Radi kvalitetne prezentacije i ljudi će te tražiti, tako sam ja zaradio za laptop na kojem pišem ove retke, hahhaCool
Mount Vision Pro
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Odo ja na spavanac. Sretno sa prezentacijama i ljenčarenjem do besvjesti. Zatvaram sezonu lova na besane noći u 06:00. Do tada - laku noć!

Mount Vision Pro
18 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

Pa ok je, za 10 minuta što si je napravila je savršena.Nism ju mogao pogledat do sada jer sam trebao čekati šugavih 15 minuta na rapidshare-u.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

noćica!

17 godina
2029.MN4 kaže...
Ja sam u 3. i 4. razredu srednje, a i sada na faksu napravio i izložio preko 30 prezentacija (svojih) + sam napravio preko 100 za druge ljude. Radi kvalitetne prezentacije i ljudi će te tražiti, tako sam ja zaradio za laptop na kojem pišem ove retke, hahhaCool
 Na ljencinama uvijek mozes dobro zaradit. Oni vise vole platit nego se malo potrudit.
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
anshika05 kaže...

Pa ok je, za 10 minuta što si je napravila je savršena.Nism ju mogao pogledat do sada jer sam trebao čekati šugavih 15 minuta na rapidshare-u.

da mi je platila onda bi se potrudila,a ovak nek bude sretna sa bilo čim Smijeh

ipak mi je frendica... x(
18 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

noćica!

Šta i ti ode spavat?
18 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

noćica!

laku noć
Ivan M. kaže...
2029.MN4 kaže...
 Na ljencinama uvijek mozes dobro zaradit. Oni vise vole platit nego se malo potrudit.
 Istina, kada se samo sjetim tehničkog crtanja u srednoj. Mogao budala zaraditi masne pare, a ja ljenčario. Tek sada shvaćam da su to bile prelake pareMršti se
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ne idem ja nego sam pozdravljala čovjeka....joj,samo bi me se htjeli riješiti

18 godina
neaktivan
coder_ kaže...
anshika05 kaže...

noćica!

Šta i ti ode spavat?
 Pa ko je još ostao?
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

3000 post u ovoj temiCool

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2009 3:28 (Paolo2612).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice