ma ne radim za sebe neg za frendicu...već su mi dopi* sa tim...a nemrem ih odbit da ne govore kako ne želim pomoć -.-'
*otvorih jubilarnu stranicu :D
ma ne radim za sebe neg za frendicu...već su mi dopi* sa tim...a nemrem ih odbit da ne govore kako ne želim pomoć -.-'
*otvorih jubilarnu stranicu :D
Ne mogu više radit a moram.. Uff..
Ništa, odoh skuhat još jednu kavu..
Brzo vi popunjavate ove stranice. Sta se jos nikome ne spava.
Jaevo upravo igrao Americas Army na netu, nevjerojatno kakvih sve ljudi ima, punih bijesa.
čoečee...pa kolko ti kava popiješ??
Dobra večer. Da malo pozdravim. Nisam 100 godina tu bio :)
Da sam znao da je ovo tako aktivna tema postala cesce bih bio ovdje. Ionako jako slabo spavam.
ah...čudan si ti
ja sam završila sa prezentacijom...ako nekog zanima polarna klima može pogledat :D
ah...čudan si ti
ja sam završila sa prezentacijom...ako nekog zanima polarna klima može pogledat :D
ah...čudan si ti
ah...čudan si ti

Joj pisanje zadace u ovo vrijeme ucenje i slicno tome to mi se nikak ne sviđa to sam teskom mukom uvjek radio, no fala bogu da je i to zavrsilo bilo je davno a kad se sjetim da onda nije ni bilo interneta ko danas pa se drukcije provodila noc to su bila vremena da!!!
Joj pisanje zadace u ovo vrijeme ucenje i slicno tome to mi se nikak ne sviđa to sam teskom mukom uvjek radio, no fala bogu da je i to zavrsilo bilo je davno a kad se sjetim da onda nije ni bilo interneta ko danas pa se drukcije provodila noc to su bila vremena da!!!
svima je šugava moja prezentejšn...baš vam tenks A LOT!
prezentacija je napravljena u 10 minuta ...točnije sklepana :D
prošla prezentacija je bila baš kak treba...natuknice,dosta slika,malo veći font nekih bitnih stvari i tak...al jbga,za tu prezentaciju mi je tip platio 50 kn
lova do krova čoeče 

prezentacija je napravljena u 10 minuta ...točnije sklepana :D
prošla prezentacija je bila baš kak treba...natuknice,dosta slika,malo veći font nekih bitnih stvari i tak...al jbga,za tu prezentaciju mi je tip platio 50 kn
lova do krova čoeče 

Odo ja na spavanac. Sretno sa prezentacijama i ljenčarenjem do besvjesti. Zatvaram sezonu lova na besane noći u 06:00. Do tada - laku noć!
noćica!

noćica!
noćica!

ne idem ja nego sam pozdravljala čovjeka....joj,samo bi me se htjeli riješiti
noćica!
3000 post u ovoj temi