Idemo do tisućice i onda svi nestali.Ja idem pomalo,a mogu se kladiti da će sad doći
Seneka i pitati kaj se spama
...
večer svima..
zed koji je najbolji film od tarantina?
EDIT:a ništa.. da onda odgovorim sam->
to mu je prvi i najbolji film..
Idemo do tisućice i onda svi nestali.Ja idem pomalo,a mogu se kladiti da će sad doći
Seneka i pitati kaj se spama
...
večer svima..
zed koji je najbolji film od tarantina?
EDIT:a ništa.. da onda odgovorim sam->
Bok, evo napokon sam pogledao star trek xi nakon višemjesećnog čekanja 
EDIT: ode ja spat, laku noć
Prvi film mu je bio My Best Friend's Birthday iz 1987
A što se tiče najboljeg njegovog filma: meni je Pulp Fiction bolji od reservoir Dogs-a (uz to da nisam gledao ovaj Ingloriuous Basterds pa neznam kakav je)
Dobra večer!
Dobra večer!
bok..
..da..taj My Best Friend's Birthday nisam ni gledao,al ajde prvi ozbiljni film,a po meni i najbolji,makar volim pulp fiction..
ovaj je jednostavno u cijelosti genijalan,dok p f ima i slabijih dijelova..
Dobra večer!
bok..
..da..taj My Best Friend's Birthday nisam ni gledao,al ajde prvi ozbiljni film,a po meni i najbolji,makar volim pulp fiction..
ovaj je jednostavno u cijelosti genijalan,dok p f ima i slabijih dijelova..
aaa,taj nisan gledal.
Dobra večer!
Što se tarantina tiče, on zapravo i nije napravio ništa baš dobro poslije onog dijela "Četiri sobe" iz '95., naravno ako ne računamo suradnju na Sin City-u. Ispucao se u par godina (Reservoir Dogs, Pulp Fiction, scenarij Natural Born Killersa) i od tada je praktički impotentan (nitko ne može tvrditi da se jedan Kill Bill ili Grindhouse može mjeriti sa R.D. - njegovim najboljim filmom). Basterdse još nisam gledao pa ne mogu suditi, iako moram priznati da jesam optimističan jer je na scenariju počeo raditi prije 12 godina pa bi trebalo biti nešto od toga, javim kad pogledam...
Jedina pozitivna stvar u tome što još režira jest ta da bi vjerojatno da ne režira bio serijski ubojica sa svojim umom, tikovima i foot fetishem...LOL
haha foot fetishem ...kak si se toga sjetio
Spavao sam do 2 i dalje ne mogu.....sad sam još izgubio i memorisku karticu za mobitel!
a ja sam reinstaliro komp nakon jednog dana koristenja LOL
ali to nije rekord prije par mjeseci sam renistaliravo u raymaku 2 sata pokupio viruse
a danas mi je windows installer poceo srati i nije mi se dalo muciti s tim i pao reinstall
a ja sam reinstaliro komp nakon jednog dana koristenja LOL
ali to nije rekord prije par mjeseci sam renistaliravo u raymaku 2 sata pokupio viruse
a danas mi je windows installer poceo srati i nije mi se dalo muciti s tim i pao reinstall
Hahaha....jbg.....ja jbt izgubio memory card -.-
A sve živo sam imao unutra!
Dobra večer!
Što se tarantina tiče, on zapravo i nije napravio ništa baš dobro poslije onog dijela "Četiri sobe" iz '95., naravno ako ne računamo suradnju na Sin City-u. Ispucao se u par godina (Reservoir Dogs, Pulp Fiction, scenarij Natural Born Killersa) i od tada je praktički impotentan (nitko ne može tvrditi da se jedan Kill Bill ili Grindhouse može mjeriti sa R.D. - njegovim najboljim filmom). Basterdse još nisam gledao pa ne mogu suditi, iako moram priznati da jesam optimističan jer je na scenariju počeo raditi prije 12 godina pa bi trebalo biti nešto od toga, javim kad pogledam...
Jedina pozitivna stvar u tome što još režira jest ta da bi vjerojatno da ne režira bio serijski ubojica sa svojim umom, tikovima i foot fetishem...LOL
dobro si ga opisao,samo kill bill nije tako loš,a zaboravio si i jackie brown..dobar je..
ali ako govorimo u kategoriji genijalno,onda se slažem..
Večer
evo slika.. ovo sam crno potegnia dvi crte jednostavno ne mogu nigdi nać sliku
Vecer!
Nazalost nemam to. Imao sam negdje original cooler i neki Sempron al sad sam gledao nema ga vise u kutiji.
Vecer narode pa sta se radi,kako ocjene,kako cure? Evo ja sad se planiram otusirat i nes kemijam tu s jednom
Ajde nemojte pokvarit tolko ocjene(vecina vas skolaraca) pa da vas nebude na forumu.
evo slika.. ovo sam crno potegnia dvi crte jednostavno ne mogu nigdi nać sliku
Vecer!
Nazalost nemam to. Imao sam negdje original cooler i neki Sempron al sad sam gledao nema ga vise u kutiji.
joj štete privrnit ću cilu kuću sutra ujutro...
večer! šta se radi?
Dobar večer pospanci.Kako rekoh jučer tisućica bi mogla pasti krajem tjedna...
To je to,sam nastavi tak..Ja iz fizike,struja
Ja se nadam da ću biti prvu u razredu koji neće pobrat sukija iz sklopova
Nada je posljednja umrla...
Iam filing da neam prvi sat
Odoh s bajkom do skole mada mi je skola 300 metara dalje a to je 5 min duze na kompu.
Iam filing da neam prvi sat
Odoh s bajkom do skole mada mi je skola 300 metara dalje a to je 5 min duze na kompu.
Meni na drugom kraju grada (sreca pa je mali).
Jeste li ikad culi za Sarajevski kiseljak, pa ja zivim u Kiseljaku, jednom od malo gradova gdje izvire mineralna voda.
Dobar večer pospanci.Kako rekoh jučer tisućica bi mogla pasti krajem tjedna...
pa daj onda živni malo,slabo spamaš..
bok ljudi
kaj se dela
ja gledam Star Wars V: The Rmpire Strikes Back ... i pitam se, kaj je to s demonoidom, pa tjedan dana i vise ne rade...
Dobra večer - evo i mene. Baš pogledao novu epizodu House-a.
Odo cekat Chuck-a na svojoj ogromnoj plazmi dole....