Dobro veče društvance,evo skidam Crysis Demo na laptop i pišem neke troškovnike za firmu
Šta ima??
Većer, haha kaj ti ideš u školu i još vodiš firmu ? 
Pa naravno,multifunkcijonalnost!!Ma zezam se,firma je obiteljska,ali uskoro moja 
Dobro veče društvance,evo skidam Crysis Demo na laptop i pišem neke troškovnike za firmu
Šta ima??
Pa naravno,multifunkcijonalnost!!Ma zezam se,firma je obiteljska,ali uskoro moja 
Dobro večer svima!!!
ja došao s posla
hehe, umoran ko pas, od 7:30 do 24:00 šarafio i brusio... :D
kaj ima kod vas?
@pod009
Znači imat će se para xDDD
@doxy-nije to zdravo haha......jbg.........teško je u ovoj državi. -.-
Šta ima??
Bravo, samo tako uhodavaj se polagano 
Dobro večer svima!!!
ja došao s posla
hehe, umoran ko pas, od 7:30 do 24:00 šarafio i brusio... :D
kaj ima kod vas?
Uff, bome gadno, ja se opuštam točnije uživam u blagodati petka 
Oči mi se sklapaju.Ekipa,laku noć.
ma kaj ces
sutra mora sve bit spremno
u 9:00 familija Torodić dolazi u pregled postrojenja jel gotovo...
ma samo će preletit na 15 min i jedva pogledat, al bitno da je bila frka
Ajde,forumaši,ode spavat,moram se malo naviknut na dizanje prije 2 popodne 
Dobro jutro nehrkalice!
Sta ima?
Dobro jutro nehrkalice!
Sta ima?
Jutro, malo sam pospan ali držim se :)
Evo ja rijetko ostanem ovako budan.Izninmna situacija...Sta cete?
Brata mi nema,starci spavaju i mir je u kucu a ja neznam kaj bi od dosade pa kratim vrijeme ovdje i u igrama
Sutra konacno malo odmora,nema skole...
Sutra do podneva spavam
Pozdrav svima koji su jos budni... Evo i mene malo... Pocetak tjedna, malo odmora... 
Sta se radi ovdje???
Ja ode lagano u krevet, laku noć svima 
Ima ko ovdje da igra Playstation 3 online?
Ako ima neka mi javi pa da bacimo koju....pošto ovako kasno nema ekipe baš...............
Evo da otvorimo pospance.Nemojte ko sinoć iz birca pa u grabu,pa se do jutra prehladite ležeći na vlažnoj zemlji.Dođite u pospance,pa subota je.Ima ića,pića,pi*ića svega 'ko na vašaru.ha,ha
Evo da otvorimo pospance.Nemojte ko sinoć iz birca pa u grabu,pa se do jutra prehladite ležeći na vlažnoj zemlji.Dođite u pospance,pa subota je.Ima ića,pića,pilića.. svega 'ko na vašaru.ha,ha
stvarno si motiviral ljude
čuj..pogledao sam ti onu temu,razljutil si sve s tim izborom i 3 posta za redom..
edit:evo vidiš,sad smo sami.
večer, neću dugo doša na večeru doma, al nema ništa tako da sam se gadno zaj...
pa šta ćeš sad?
Evo da otvorimo pospance.Nemojte ko sinoć iz birca pa u grabu,pa se do jutra prehladite ležeći na vlažnoj zemlji.Dođite u pospance,pa subota je.Ima ića,pića,pi*ića svega 'ko na vašaru.ha,ha
stvarno si motiviral ljude
čuj..pogledao sam ti onu temu,razljutil si sve s tim izborom i 3 posta za redom..
To je bilo neku večer.Ja sam se ispričao ljudima jer me internet malo zezao,te radi,te ne radi,te šalje post,te ne šalje post.Al ovo je bio upit od sinoć,tek ću sljedeće godine kupiti novi komp pa sam mislio možda malo preformanse poboljšat.Naime istreso bi možda 800-1000 kn za novu matičnu i procesor al mi mora pasati Gainward 7600GT AGP i DDR imam nova 2 kom od po gige.Zato sam tražio savjet što i kako...
Dobra večer ljudi. Samo da vas pozdravim i odoh igrati Batman: AA i mučiti se kako preći Bane-a. Zahrđale ruke i refleksi kada igram svake prijestupne i to samo d20 RPG-e
Eto ispričat ću se još jednom ako će to pomoći.ISPRIČAVAM SE što sam postao 3 puta jedan te isti post,nije bilo namjerno.Još sam mlad, nevin i neiskusan pa se vrlo lako zbunim i izgubim u dotičnim situacijama.Ako netko bude imao kakav savjet za Asus P5VDC-TVM i proc Intel Celeron 3,0 GHz da li se isplati zamjeniti sadašnju VIA P4M266-8235 i proc Intel Celeron 2,4 GHz neka ga napiše ili ima bolji prijedlog neka predloži pročitati ću post ujutro.Hvala...
Evo samo da svratim da vam zaželim laku noć i odoh u krpe.Sutra ujutro dizanje i učenje.
Hola ljudi. Da sam bio preko ljeta i njegovih vrućina pametan, mogao sam fino uraditi ovo što sam danas napravio (vidi sliku). Temp: 25C idle, 33C load 
je to pametno, bas bi to mogao eksperimentirati na mom Q6600...BTW, sad sam se toliko iznervirao od ovog lightroom-a....grrr...svaki put mu iskljucim opciju da kad umetnem nekakav stik, da se ne pocne odma paliti i improtirati slike....i on tu opciju preko noci opet upali...nervira me viseeee
je to pametno, bas bi to mogao eksperimentirati na mom Q6600...BTW, sad sam se toliko iznervirao od ovog lightroom-a....grrr...svaki put mu iskljucim opciju da kad umetnem nekakav stik, da se ne pocne odma paliti i improtirati slike....i on tu opciju preko noci opet upali...nervira me viseeee
Pošalji mi ga trajektom
. No nisam dugo izdržao na 1.2GHz (previše frame dropova i učitavanje slika po pet godina), pa sam ga vratio na 3.6GHz i sada služi kao grijalica
Pošalji mi ga trajektom
. No nisam dugo izdržao na 1.2GHz (previše frame dropova i učitavanje slika po pet godina), pa sam ga vratio na 3.6GHz i sada služi kao grijalica
hehe,.... ja svoga isto drzim na 3,6...sa dizanjem voltaze od 1.27 na 1.28...i testiranjem OCCT-a...koje sam danas napravio, full mi je stabilan, pustio sam ga 5 sati....tempa mu je najvisa bila 58.....prezadovoljan 
A jako ti je dizanje voltaže LOL. Moj je sa dignut sa 1.350V na 1.6V. Ti imaš jako dobar primjerak (iako je E6600 i Q6600 skoro ista stvar)
A jako ti je dizanje voltaže LOL. Moj je sa dignut sa 1.350V na 1.6V. Ti imaš jako dobar primjerak (iako je E6600 i Q6600 skoro ista stvar)
Ja svoga q6600 vratio na 3.5Ghz ali jbg trazi 1.51V što je jako puno.
jel ima koga
jel ima koga
Ima, ima