Šta ima,ljudi?Danas 5-ero ljudi odgovaralo sklopove i svi jedinice.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bok ljudi!
Eto mi danas u skoli imali vjezbu gasenja pozara i bilo je bas cool
najbolje bilo na kraju kada smo cijelu bocu za gasenje istrosili i nastala takva dimna zavjesa...ma IMPRESIVNO!
Šta ima,ljudi?Danas 5-ero ljudi odgovaralo sklopove i svi jedinice.
Mi smo na tjelesnom 15min bezo hodali pa još 15min trčali. Sutra neću znat gdje mi je glava, a gdje stopalo.
Hola ljudi!
Kako je?
Laku noć ljudi.
Vidim da je još uvijek prazno.Imam pitanje al nije nagradno tko želi molim da mi odgovori:ako bih kupio ASUS P5VDC-TVM i Intel Celeron D 3.1Ghzte dodao ovo da li bi to bilo dovoljno da vrti na mom kompu Gothic 3 i Overlorda bez breakanja?
7900 GS je nekada bila močna kartuša (kao danas 4850 recimo). No bolje bi bilo uzeti 4670
Bok ljudi!
najbolje bilo na kraju kada smo cijelu bocu za gasenje istrosili i nastala takva dimna zavjesa...ma IMPRESIVNO!
Jesi ti u Ruđeru?Mi gledali tamo iz razreda zadimila ekipa sa aparatom.
Pozz svima
evo napokon završio molbu i životopis za posao
al će bit lijepo ako me pozovu na razgovor da se malo sprdam s njima
neda mi se više ovo radit šta radim trenutno,neću nikad faks ovim tempom završit
šta ima kod vas?nešto vas je malo...ćini se da su svi utekli underground
Di ste šta ima....došo malo pa idem na PSN....petak je!!!!111xD
Ja totalno po*izdio jučer da sam skoro čekičem satro router.Zovem Optimu prije mjesec dana,da mi veza stalno puca otkad sam prešao na Optimu,frajer mi je povećao propusnost podatak i rekao da se javim za par dana ako će opet pucat.Zovem ja nakon tjedana dana,prvo sam pola sata slušao automatsku sekretaricu,da bi mi se napokom javio neki lik koji mi je par puta rekao da sačekam dok provjeri.Ja čekam po 5-10 minuta dok se on ne vrati nazad na liniju,a u pozadini čujem smijeh i nekakvo feštanje ekipe sa helpdeska.Konačno se m*mlaz vratio i kaže da će poslat tehničara,koji me nazvao prije par dana.U međuvremenu je veza bila super i nije pucala,pa sam mu ja rekao da se sve stabiliziralo i da ne mora dolazit,da bi odmah isti dan,nakon što sam se vratio iz škole,veza pucala i po 4-5 puta u 15-20 minuta.Ja po*izdio k'o luđak,mislio netko me za*ebava,gedam kalendar da se uvjerim da nije 1.april!!!Ne mogu raskinut ugovor,jer još traje
.Sutra ih opet zovem da šalju tehničara.Katastrofa...
Bok ljudi!
Da,u ruderu sam
EDIT:koji si razred?
Bok ljudi!
Daaa...Kaj si na skolskom bio?
Ne,nego sam u slijepom crijevu i imamo pogled na onu tratinu gdje se već održavaju te vježbe.Tkoti predaje,Kurek ili Šavuk?
Jooj za tog profesora jedino neznam prezime ali je onako procelav i trenutno ima na nosu flaster
To je kolega Kurek,ahahahaha.
On je meni predavao tu zaštitu na radu prije dvije godine.Jel' vam prodao priču da ako ne prođete pismeni,morat ćete na usmeni,a samo 5% ih prođe na tom usmenom?
On je meni predavao tu zaštitu na radu prije dvije godine.Jel' vam prodao priču da ako ne prođete pismeni,morat ćete na usmeni,a samo 5% ih prođe na tom usmenom?
Nije,nego tko je bio "zlocest" na predavanju poslao ga je na usmeni 
Nije,nego tko je bio "zlocest" na predavanju poslao ga je na usmeni 
E i to je isto prodao,ali ništa od toga,samo da vas uplaši.Test je tako lagan da ne moraš ni učit.Što se tiče samih radioničkih,on je grozan,imala ga je druga grupa mog razreda,sve moraš precizno crtat ravnalom(najjobičnije skice).Kod Šavuka(niski s naočalama i bradom)ti je najbolje.Zna malo zajebavat,ali je sva 4 školska sata ili na internetu ili van radionice.
Ja totalno po*izdio jučer da sam skoro čekičem satro router.Zovem Optimu prije mjesec dana,da mi veza stalno puca otkad sam prešao na Optimu,frajer mi je povećao propusnost podatak i rekao da se javim za par dana ako će opet pucat.Zovem ja nakon tjedana dana,prvo sam pola sata slušao automatsku sekretaricu,da bi mi se napokom javio neki lik koji mi je par puta rekao da sačekam dok provjeri.Ja čekam po 5-10 minuta dok se on ne vrati nazad na liniju,a u pozadini čujem smijeh i nekakvo feštanje ekipe sa helpdeska.Konačno se m*mlaz vratio i kaže da će poslat tehničara,koji me nazvao prije par dana.U međuvremenu je veza bila super i nije pucala,pa sam mu ja rekao da se sve stabiliziralo i da ne mora dolazit,da bi odmah isti dan,nakon što sam se vratio iz škole,veza pucala i po 4-5 puta u 15-20 minuta.Ja po*izdio k'o luđak,mislio netko me za*ebava,gedam kalendar da se uvjerim da nije 1.april!!!Ne mogu raskinut ugovor,jer još traje
.Sutra ih opet zovem da šalju tehničara.Katastrofa...
Vidiš ja imam Optimu već skoro dvije godine i nikada mi se nije dogodilo da pukne više od jednom, i to na svega par minuta, u danu. Valjda imam sreće.
Ja se nadam da je samo uređaj pokvaren i da će biti dobro kad zamijene,jer kad sam bio na T-comu nisam nikad imao problema s vezom.Već 10.put skidam PES10 demo.Prvih deset puta mi uvijek dođe do 50-60% i pukne.Već sam 3GB potrošio od toliko pokušaja.
Vecer svima koliko vas ima :)
Zivi i zdravi bili, ni zubi vas ne zabolili :)
Hahahahaha.....sad si me posjetio na onog iz noćne more što govori u rimama stalno hahah
Hahahahaha.....sad si me posjetio na onog iz noćne more što govori u rimama stalno hahah
Remzo Krak?
Remzo Krak?
Hahaha....ja mislim da je to taj.
To sam prije gledao više ne......xD
Vecer svima, gledao sam do sada nadreality show, haha koji luđaci
Šta je to sad bilo? Di?
Najjače mi je kad su mislili da onog lika trese struja i ovaj iz hitne mu govori odvoj ga od struje, a ova budala ga udara lopatom...hahhah
cccc
Večer i od mene! Samo da vas pozdravim i odmah idem. Iza mene je besana noć provedena u putu (u autobusu) pa večeras to sve treba nadoknaditi!
Laka vam noć! Uživajte! 
Večer i od mene! Samo da vas pozdravim i odmah idem. Iza mene je besana noć provedena u putu (u autobusu) pa večeras to sve treba nadoknaditi!
Laka vam noć! Uživajte! 
Laku noc
@gamer, haha ma nisu normalni ta epizoda im je među najluđima :))
Laka vam noć! Uživajte! 
Laka noć
@BORG- da legende su....uvijek umirem od smijeha kad ih gledam..........ili ono kad oni penzići hvataju one golubove hahaahha
Laka vam noć! Uživajte! 
Laka noć
@BORG- da legende su....uvijek umirem od smijeha kad ih gledam..........ili ono kad oni penzići hvataju one golubove hahaahha
Haha, gledao sam ih prije još na RTL-u, pa se nesjećam svega ali sad gledam sa kompa sve ponovno.
Dobro veče društvance,evo skidam Crysis Demo na laptop i pišem neke troškovnike za firmu
Šta ima??
Samo na brzinu:kojim programom da downclockam grafu na laptopu HD3650 (grije se dosta)??
Ne riva tuner,nego neki kao ATT,koji je dobar??
Dobro veče društvance,evo skidam Crysis Demo na laptop i pišem neke troškovnike za firmu
Šta ima??
Evo čekamo staru da prestane gledat TV da mogu na PSN....hahahah
Šta ima??
Većer, haha kaj ti ideš u školu i još vodiš firmu ?