i koliki ti je onda upload.. molim lipo...
Rezultat sam stavio u postu iznad tvog. Inače prošli put kad sam mjerio bio je 0.34 Mb/s, dok je drugima bio 0.21, 0.26 i 0.23 Mb/s.
Sad baš čitam temu Paranormalno... 
i koliki ti je onda upload.. molim lipo...
Rezultat sam stavio u postu iznad tvog. Inače prošli put kad sam mjerio bio je 0.34 Mb/s, dok je drugima bio 0.21, 0.26 i 0.23 Mb/s.
Sad baš čitam temu Paranormalno... 
ma idem i ja.. naša sam još jedan anime za gledat.... major
seneka di je jurra nema ga odavno il se meni čini... laku noć svima..
ne znam..valjda na moru..
I da i ne, zapravo čuo sam da spominjete tu temu po forumu ali nisam imao vremena pogledat. Sad sam vidio link u toj temi pa sam otišao pogledat. I kako sve više čitam tako me sve više zanima. 
ja odoh u krpe. laku noć!
Dame i gospodo, laka vam noc!
Svi ste podravili prije spavanja, pa je red da i ja.
Dobro jutro! 
nespavalice otvorene!
Večer
večer Cerina, kako Blanka rastura 
večer... idem gledat neki anime ili još bolje čitam mangu imam još 550 komada po 20, a većina je od 50 str...
puno posla
dobro vece..šta se veceras radi????????
dobro vece..šta se veceras radi????????
A evo ništa zanimljivo.
Bok svima kaj se dela, izgleda da Dinamu danas sve ulazi eto utrpali im za sad vec cetri gola ko bi se tome nado svasta!
odo ja u KrPe , laku noć svima 
Večer luckyluke!
Večer Cerina 15!
Večer nixXxa!
Večer Makić!
Večer start!
Večer rambox!
Večer andy0101! 
Laku noć nixXxa!
ajde laku noc.
Joj evo čitam sad temu o programerkama.... :D
Znam ja jednu programerku.. Predavala mi na faksu.. Sva sreća sad više ne predaje pa nisam u sukobu interesa.. :D hahaha
Uništio sam Shimano Deore XT 2008 na biciklu 
. Samo jedan mali pad i mjenjač je u vječnim lovištima. Malo sam ga štimao doma, ali izgleda da mu nema spasa 

kad ne znaš vozit ostavi se na vrime... znači trpa dinamo ko lud, a neka,
nek sam iz dalmacije i za hajduka, volim kad naši klubovi pobjeđuju..
Uništio sam Shimano Deore XT 2008 na biciklu 
. Samo jedan mali pad i mjenjač je u vječnim lovištima. Malo sam ga štimao doma, ali izgleda da mu nema spasa 

Kaj se moze tak je kad glumis Jackass pa sad kak je tak je, bicikl ne smije past niti pod razno ali gazda moze jer je mekan ionako pa mu ne smeta kaj to nisi cul jos!

Ma ali baš da od malog pada (proklizio sam u zavoj na standardnoj makadamskoj ruti) može toliko se shebati. Ja sam ga malo štimao (imam iskustva u tome), ali rađe ću otići u servis vidjeti što oni kažu (inače ih poznajem)...
Kaj se moze tak je kad glumis Jackass pa sad kak je tak je, bicikl ne smije past niti pod razno ali gazda moze jer je mekan ionako pa mu ne smeta kaj to nisi cul jos!

Pa na čemu da se onda vozi, ništa nije neuništivo.
AHA, možda ovo?
Nema toga što Švabo može izmislit a da Bosanac nemože pokvarit.... (čast iznimkama) 
Jedino što je kod mene Japanac u igri, a Bosanac djelomično
Aaah pokvario mi se avatar! 
Napravi mapiranje piksela 
koji nered... tako ti i triba
koji nered... tako ti i triba
Žašto? Što šam učinijo? 
[prerađuje avatar...]
Aha evo ti još malo i cijelog ću ga obnovit!