vecer...jedno pitanje...sta najvise trosi promet na internetu(Facebook,youtube,download,torrenti???)???
Pa torrent.Valjda.Ako skines film od 5 Gb u par sati,mislim da to ni FB a ni Youtube ne mogu zajedno.
vecer...jedno pitanje...sta najvise trosi promet na internetu(Facebook,youtube,download,torrenti???)???
Pa torrent.Valjda.Ako skines film od 5 Gb u par sati,mislim da to ni FB a ni Youtube ne mogu zajedno.
Večer!
Mislim da bi bili torrenti :)
A ja ljudi upravo pokusavam si osposobiti battlefield 2142 i onaj stari 1942 da morem na netu igrati, ali imam poteskoca.
More ko pomoci ?
a sad kad izbacimo download...koja od internetskih stranica najvise skida???i ako neko zna koliko po satu???
a sad kad izbacimo download...koja od internetskih stranica najvise skida???i ako neko zna koliko po satu???
Uglavnom stranice koju streamju su na vrhu kolko ja znam.I mislim da,stranicu koju su vecinom u flashu skidaju puno.
Neka me neko ispravi ako se varam.
evo jedno pitanje
kolko prometa troši po satu igra combat arms??
dobra večer! šta se radi?
vecer ima li igdje skinuti hrvatski jezik za vistu sp2???
evo očistija po dinje i iskriža na kocke sad uživam... jurluk jel si još
na dial up?
vecer ima li igdje skinuti hrvatski jezik za vistu sp2??
Koja distribucija Viste? Jer ako imaš ultimate onda to možeš direktno preko Windows updatea, a za ostale verzije ne znam. Znam da ima neki program zvan Vistalizator koji to radi, samo trebaš skinuti language pack, ali mislim da ti to radi samo na RTM verziji viste, dakle ne na SP2 verziji.
windows Vista Home Premium..molim ako neko zna da mi da link...
evo očistija po dinje i iskriža na kocke sad uživam... jurluk jel si još
na dial up?
ma još uvijek 
Ja se već duže vrijeme nisam koristio dial upom. Suosjećam se s tobom 
Bok svima kaj se dela, ma jok nije bug nikakvi to je tak kad kupujes igrice kod poljaka ili na placu fuckaj ga pa onda ti je tak. Kupuj igrice ko sav posten svjet u Konzumu između reda pasteta i praska pa onda ne bu ovakvih bedastoca bilo i miran si!
bolje da ne pitaš...
posla si je... stavia skidat 50 epizoda one pieca...
trenutno 46.6 kbps
evo jedno pitanje
kolko prometa troši po satu igra combat arms??
Ja sam maloprije igrao Trackmaniu Nations preko interneta i baš dobro ide (podsjećam da se spajam na net preko 3G mreže). Kad smo već kod 3G-a, brzina je mnogo veća od Dial-upa, a upload imam brži od većine ljudi koje poznajem.
ma t-comovci su teske budale...sreca sva da nisam pod njihovim zarobljenistvom.u amisu sam skroz zadovoljan.brzina fina,racuni cisti,veliki upload(768 kbps),usluzna SZK i lijepi pingovi na serverima.nemam prigovora
Meni je T-mobile draži od ostalih... Kod mene jedini ima 3G mrežu.
i koliki ti je onda upload.. molim lipo... ipak sam izbrisa ono
šta sam stavia skidat naša na iptorrentsu bolje
mis bolje, manje veličine..
neprijatelj prelazi reku!!..
.ništa od vas..spavalice
ma idem i ja.. naša sam još jedan anime za gledat.... major
seneka di je jurra nema ga odavno il se meni čini... laku noć svima..