Aaah pokvario mi se avatar! 
Ma jok nije se pokvaril to su te napali virusi i trojani formatiraj komp nema ti spasa a sad si zarazil i avatar na forumu svasta!
Ma jok nije se pokvaril to su te napali virusi i trojani formatiraj komp nema ti spasa a sad si zarazil i avatar na forumu svasta!
Večer Tomislav!
Jao morate onda svi formatirat disk jer ja komuniciram sa vama - kad pošaljem poruku možda se na server pošalje trojanac
Ako Bug Online sutra bude Offline, znamo u čemu je problem 
Fino ti samo te piksele mapiraj i sve bude uredu. To ja na E-3-ci i SP-350-ici radim kada poblesave kao ti 
$hit nešto sam zeznuo...
E ovo sa avatara moram nabaviti, ali nikada neću moći 
Idem ponovno skenirat.
@Oly: Kako to da ti u profilu imaš 4 linka, a ja mogu stavit samo 2? Jel to zbog zvjezdica?
Ne... Samo ih stavljaš. Prvo imaš dva slobodna, pa kada staviš prvi idu još dva slobodna (+1 valjda)
večer šta se ovdje noćas radi
Kako ne pa ne moras to kupovat uopce, fino uzmes par plasticnih cijevi i ispilis ih na slicnu duzini te onda stavis na svaku stranu staklo ili pleksiglas i to je to imas objektiv i to kolko hoces zamisli problema svasta!
Da...
No imam novu muzu nadahnuća
Kako ne pa ne moras to kupovat uopce, fino uzmes par plasticnih cijevi i ispilis ih na slicnu duzini te onda stavis na svaku stranu staklo ili pleksiglas i to je to imas objektiv i to kolko hoces zamisli problema svasta!

Ne... Samo ih stavljaš. Prvo imaš dva slobodna, pa kada staviš prvi idu još dva slobodna (+1 valjda)
Aha, baš sam pogledao, ali moraš saveat, pa tek onda dobiješ dva sljedeća.
BTW popravio sam avatar 
šta treniraš??
Da no ja sam stavio te linkove na moj profil na tim sajtovima
plati pa se rugaj, koliko to čudo dođe oly?
Ove nove odjednom-ultra-popularne teme o misterijima i vanzemaljcima su me inspirirale za moj prvi potpis!
Od svega tamo mogu kupiti VW Touareg sa V8 motorom (možda i sa V10) 
Kada Serious Sam zabije gol, dobije 200 health pointsa 
Znao si za to, zar ne?
a nešto mi grlo nije uredu i to mis da je ozbiljno... prvi put da me boli sa strane i to live...nije dobro
Večer svima... Došao sam provjerit Ogame, flotica sigurno došla kući i opet je poslana na sigurno... Ako netko igra u uni17, nek se javi.... Idem ja spat. Ln svima
P.S. Makić, preživjet ćeš 
Jos nespavam! 
a ko spava... malo po nogometnom magazinu i tako...
a ko spava... malo po nogometnom magazinu i tako...
Dosao nam je Paolo sa mora.
Jos nespavam! 
Ni ja! 
BTW zašto si uvijek online? Komp ti je uključen 24/7 i još si k tome povezan na internet? I još k tome držiš forum otvoren? Znam ja, bio sam par puta do jutra na forumu. Nešto mi je sumljivo. Da nije možda to neka skripta poput onog što sam nacrtao u VBu? 
Jos nespavam! 
Ni ja! 
BTW zašto si uvijek online? Komp ti je uključen 24/7 i još si k tome povezan na internet? I još k tome držiš forum otvoren? Znam ja, bio sam par puta do jutra na forumu. Nešto mi je sumljivo. Da nije možda to neka skripta poput onog što sam nacrtao u VBu? 
Jbg seed 0/24h pa je tab sa forumom je uvijek otvoren.
Nije muljaza, haha
EDIT: 3 su ure ode ja spat :)
iopet nisi otiša leć ma čitam ovu mangu nije loša... i skidan naravno...
18gb na ip torrentsu... tribat će i to seedat