laku noć odoh i ja...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Večer
Večer Cerina15!
Napokon sam uredio Moj PC - sad ima detaljnije informacije.
Di su svi? Ako ovako nastavimo nećemo nikad doć do 1000. stranice! 
Večer pospanci!Pa nigdje nikoga,kaj je ovo.Svi surfaju negdje dalje valda.Nego nekaj ne štima sa privatnim porukama kad se pošalje piše nije uspjelo pokušajte kasnije,jel zna netko o čemu je riječ?
...
Večer Cerina15!
večer svima, bumo uspeli do 1000.stranice kak ne :)
Večer pospanci!Pa nigdje nikoga,kaj je ovo.Svi surfaju negdje dalje valda.Nego nekaj ne štima sa privatnim porukama kad se pošalje piše nije uspjelo pokušajte kasnije,jel zna netko o čemu je riječ?
...
pozdrav svima..poslao ti pp za probu,jesi dobio?
Dobro veče ljudi.Bio sam preko vikenda u Zagorju,i bio pijan ko majka od petka do ponedjeljka!!
Šta se radi?
Večer Cerina15!
večer svima, bumo uspeli do 1000.stranice kak ne :)
Oćemo - ne brini se ti
Dobra večer ljudi
Evo ja na partisu i admini me muče. Nikako da iman normalan ratio sa mojon brzinon. 
Jesam Seneka.Al kad šaljem iz neke forumske teme neće da primi,a kad idem na avatar pa na osobu onda hoće.Možda sam ja u nečemu neinformiran,a i nešto me komp zeza baš sam ga jučer prvi put reinstalirao win pa još nisam to najbolje podesio.Još sam jako neuk u tome pa se vježbam..Ako se ne bum odjavio poslije ja ću sada.Idem malo štelat komp možda nekaj zeznem(opet)...
Jesam Seneka.Al kad šaljem iz neke forumske teme neće da primi,a kad idem na avatar pa na osobu onda hoće.Možda sam ja u nečemu neinformiran,a i nešto me komp zeza baš sam ga jučer prvi put reinstalirao win pa još nisam to najbolje podesio.Još sam jako neuk u tome pa se vježbam..Ako se ne bum odjavio poslije ja ću sada.Idem malo štelat komp možda nekaj zeznem(opet)...
a koji pretraživač..mozilla ili?
a koji pretraživač..mozilla ili?
Ja baš koristim Chrome 3.0 i normalno sam poslao klikćući ispod avatara u postu. Inače koristim Firefox ali mi se sad nije dalo čekat da se otvori.
Ja baš koristim Chrome 3.0 i normalno sam poslao klikćući ispod avatara u postu. Inače koristim Firefox ali mi se sad nije dalo čekat da se otvori.
..da,ni ja nemam problema s tim..koristim firefox..
Evo ja na partisu i admini me muče. Nikako da iman normalan ratio sa mojon brzinon. 
Skidaj Freeleech onda ili pola igre, filma, programa ili kaj vec samo da je podjeljeno u rarove.
Seedaj to neko vrijeme pa onda se baci na download.
Ili imas jos jednu opciju ona se zove Re seed.
Tj nades na nekom drugom trackeru (u tvome slucaju neki javni tracker) isti taj torrent
koji je na Partisu.
Skines od tamo i samo Checkiras, ali moras dobro provjeriti da je isti file, mora biti
potpuno iste velicine i naziva.
Kad skines taj torrent sa javnog trackera, izbrisi ga u qtorrentu- desni klik remove file, odi na partis
skini taj isti file i ako ti qtorrent checkira na 100% uspjesno si napravio re seed.
Dobra vecer svima! 
Slab opis ili je vec odprije bio isti program.
Dobra vecer svima!
Dobra vecer svima!
Vecer IVO!
Kak je kaj?
Sugavo i vruce. Malo skeniram komp da vidim dal se sta uvuklo.
dobro vece nespavalie..šta se veceras radi???
Hehehe vruce...

Uzmes tuš u ruke i hladnu vodu 
Ja sam sav ledeni sada,tuširao sam se na 15 stupnjeva
Sad cu bar moci spavati LOL
NOD, Ad.aware, Spybot, Malwarebytes.
dobro vece nespavalie..šta se veceras radi???
Uživa.
Samo se sjetim da sam prije par dana se doslovno topio od vrućine i bio sav izjeden od komaraca u ovo vrijeme u vukojebini . Ali zato mi fali ekipa
NOD, Ad.aware, Spybot, Malwarebytes.
AdAware i Spybot posalji u penziju nisu sposobni za pravi posao uopce, dodaj svojoj ergeli jos i Superantyspyware Free i uz Malwarebites si onda miran!
Ne trpam komp svakojakim smecem pa komotno mogu pola toga maknut
. Pazim gdje surfam i skidam i nema frke. Mozes imat i Chucka Norissa u kompu i popusit virus ako ne pazis. Mozak je najbolji AV.