Dobra večer društvo! Što ima novog kod vas? Jel mi može netko preporučiti kakav dobar brojač internetskog prometa? Nešto (netko) mi jede promet, a ne znam u čemu je problem pa da pomoću njeg otkrijem tko i koliko troši prometa na mom kompu?! 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobra večer društvo! Što ima novog kod vas? Jel mi može netko preporučiti kakav dobar brojač internetskog prometa? Nešto (netko) mi jede promet, a ne znam u čemu je problem pa da pomoću njeg otkrijem tko i koliko troši prometa na mom kompu?! 
Fala lipa!
Nisam se nadao tako brzom odgovoru! 
EDIT: Vidim da nema živosti na forumu pa idem. Laku noć svima. Vidimo se sutra! 
ovaj tutor 2006 me lijepo nazivcirao pa sada vjezbam pisati ovako
upalim wikipediu i uzmem tekst od michaela schumachera pa onda otvorim notepad i prepisujem
je*es tutoriale
EDIT:dobro mi ide malo sam ubrzao pisati a i sve manje grijesim
Kazete da imate i nespavalice na MSNU, e, pa mogu se ubrojiti u jednog od vas, ali gdje i kako da nabavim vase addrese:S...Moja add je u potpisu...
Kazete da imate i nespavalice na MSNU, e, pa mogu se ubrojiti u jednog od vas, ali gdje i kako da nabavim vase addrese:S...Moja add je u potpisu...
borg radi grupu, a njega nema trenutno
Ljudi nekako sam naspamao 60-ak postova a nemam pojma gdje 
Ma hebeš grupe. Običan grupni razgovor i svatko pozove onoga ko hoće, a ne da moramo čekati ovog ili onog da ga pozove.
Zašto komplicirati?
Ma hebeš grupe. Običan grupni razgovor i svatko pozove onoga ko hoće, a ne da moramo čekati ovog ili onog da ga pozove.
Zašto komplicirati?
ajde daj mene inv ako vas ima nekoliko vec; alenspikic@gmail.com
Zašto komplicirati?
Nekad je dobro ,ali većinom najbolje to kaj veliš - pričaš s kim hoćeš!
Ajd laku noć ljudi, vidim da ova tema je obolila od raka nespamanja 
Da, bez spama nema zivota...:D
Zašto komplicirati?
Tako je¨!
Za mene na ovom forumu
Ajd begam sada stvarno
Nemoj nas krivit - kaj da se piše kad moraš pazit na svaku riječ?!
Pozz sto se radi 
Ja sada odoh gledat film..Laku noć 
KRATKO JASNO! 
Vecer, opet je msn u igri.
Ajde oly napravi msn pa nam se pridruži
Oly je otišel spavat!
dobro vece nespavalice ili spameri....sta se radi
pa sta je tu pusto..ni zive duse
Dodajte mene u nespavalice MSN d.o.o.!!!
lost-in-hell-666@hotmail.com (jooj kako volim svoju adresu!)
EDIT: Ova tema propada ko hg-shrot...
sad cu
sad cu
ti to meni? a?
sad cu
ti to meni? a?
da
ti to meni? a?
Koliko su 2+2/2
ti to meni? a?
Koliko su 2+2/2
666?
ti to meni? a?
Koliko su 2+2/2
666?
E nije! Čekaj dalje!!
ti to meni? a?
Koliko su 2+2/2
666?
E nije! Čekaj dalje!!
ne kuzim? si ti to mene stvarno pitao? ili me zaje*avas?
pa danas je nekako pustoovdje...pa gdje ste svi..sad kad sam ostao tako dugo budan..ono nema nikoga...
pa danas je nekako pustoovdje...pa gdje ste svi..sad kad sam ostao tako dugo budan..ono nema nikoga...
Pa na msn-u
pogleda welcome to NHK... onako bilo je dobrih scena..